- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Aki kitalálja ki a szerző vehet egy cuffgós fánkot Norbinál:
"3 éven belül itt mindenki a ...-ről fog beszélni és én leszek az egyetlen, a legfényesebb csillag az egészséges életmód egén. Aztán eltelik 10 év, majd jön valaki más és átveszi tőlem a helyet, ahogyan én fogom átvenni Norbitól, de hát ez az élet rendje. Mindig jön valami más, valaki új, és most én vagyok az új. Az én időm csak most jön el és mindenki megismeri a ... nevet."
Csak, hogy bedobjam megint a bombát
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest