Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Radnix #158864 üzenetére

    Köszönöm a hozzászólást és a tanácsokat. Megfontolandó, tejsavó/kreatin irányba olvasgatok még.

    Az l-karnitin-nel én úgy érzem/éreztem, hogy egy fokkal jobb a hatásfok sok szempontból.
    Azt szerintem meg fogom tartani.

    Egyébként nekem összetettebb ez a kérdés, mivel kardiológiai okokból is fontos lehet. Van egy genetikai hajlamom, ami édesanyámnak és nagymamámnak is ~55 év körül sajnos a véget jelentette.

    Véletlenül derült ki, hogy a szívemnek az összehúzó ereje gyengébb volt a kelleténél (~kb 3 éve), s a szívizom fal elvastagodott (anyai ágon ugyanezek megvoltak), idejekorán felismerve kisebb életmód váltás és egyszerűbb gyógyszeres kezelés okán most már egészségesebb a szívem, mint egy átlagos embernek, de ettől függetlenül oda kell figyelnem (ettől függetlenül egy rendkívül kis területen kisebb passzivitás figyelhető meg, de ez még teljesen természetes is lehet, 3 hónap múlva kontroll, akkor kiderülhet, hogy a gyógyszereket is elhagyhatom) . A kardiológussal is egyeztetve (az országban az egyik legjobb kardiológus) ez még kifejezetten jó is, ha szedem.

    Emiatt is érdekes lehet az ár/érték arányban megfelelő nekem :)

    Az egészségesebb életmód, a jobb kondi ebből a szempontból is csak indokoltabb nekem, mert így csökken ilyen tekintetben is minden kockázat.

    Koffein nálam életforma.

    Mondjuk már ált csak reggelire 2 dl, vérnyomásomat nem babrálja, kardiológus szerint nyugodtan (a csúcs-kardiológia rengeteg esetben már vitatja a kávé szívre, érrendszerre gyakorolt negatív hatását, sok esetben inkább hasznosnak is ítéli meg).

    Efelettt a mennyiség felett gondolom koffein tabletta a legcélravezetőbb gyógyszertárból..?

    Ez milyen mennyiségben?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák