- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz vendingo #159769 üzenetére
Nekem most ilyen myproteines van.
"Ingredients
Crunchy: Peanuts (100%) (Whole skin on)."
Na ennek tényleg full natúr mogyoró ize van. Kicsit szokni kellett elsőre, de már ízlik.Pontosabban igy vettem múltkor, valamelyik nagyobb akciókor. 20 ezer ft alatt volt így pakkban 5kg fehérje, 1kg mogyi és a fém shaker).
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #159799 üzenetére
Kalman Szalak igy gugli nélkül. De ő már gyerekként usás volt
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
vendingo
veterán
válasz bigmasterg #159801 üzenetére
Ez már jó beltartalmilag, csak a boltokban kapható gagyi. Mondjuk ennyi pénzből 3 kilót készítek magamnak
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aelod
veterán
válasz Hansomester #159805 üzenetére
Ezt is. Eddig nagyon bejött a cucc
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Lattatok a Belat az olympian? Neki gyarilag ennyire fent tapad a jobb bicepsze, vagy elszakadt?
A játék az nem játék!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Jim-X #159807 üzenetére
mind a ket karjan kb ugyanolyan szal valszeg gyari, foleg ha megnezed h a combja is picit olyan.
amugy sok videot nem lattam rola, mert ha jol lattam nem kerult kihivasra[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Jim-X
őstag
válasz BÁ Nutrition #159808 üzenetére
Igen azt latom, hogy alapbol elegge rovid a bicepsze, de a jobboldali nekem akkor is furcsa volt...
A f@szbukon azt irtak a 4. kihivasban volt benne...de a hivatalos oldalon en egyikben sem lattam...
A játék az nem játék!
-
aelod
veterán
válasz HussarF #159810 üzenetére
Jenőnek nem. Írt egy posztot, hogy ez mennyire nagy eredmény stb. megvédve Kökényt. Előtte meg köpködte videóban...
Egy degenerált ez a Jenő...Béla ha nem lett volna benne egy kihívásban sem akkor mégis, hogy pontozták? Imádom az ilyen Facebookon végzett IFBB Pro önjelölt bírókat.
Bicója nagyon röviden tapad és sérült is volt a Bélának."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aelod #159811 üzenetére
van erre is teoria, asszem kb 20an voltak es 15helyig pontoznak ha minden igaz.
felallitottak oket az elejen bevonulaskor, ott volt par poz es az alapjan csinaltak a kihivasokat.
az eddig latott kulfoldi oldalak alapjan a prejudging alkalmaval 4 kihivas volt, ebben a Bela nem szerepelt +volt egy otodik ahol az elso 3at vetettek ossze.
de mivel nem talaltam meg olyan videot ahol az elso pillanattol az utolsoig vegigmutattak volna ez csak szerintem volt igy. ami leginkabb talalgatas
Toldi Zsuzsinak is hasonlo volt anno, talan annyi kulonbseggel h ott a kedzo nagy "szemle" utan lekuldtek az osszes csajt es csak a mondjuk 15ot hivtak vissza osszevetesre (vagy valami hasonlo)
valszeg a versenyzest is ezert hagyta abba mert mivel nem volt ismert a neve kint annyit nem ert neki a felkeszules(milliok, plusz rengeteg edzes, odafigyeles stb) hogy fel percet se foglalkozzanak veleyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
gyuri860213
tag
válasz aelod #159775 üzenetére
Nem xar De felmerül a kérdés hogy miért tartasz egy ilyen alacsony tzs formát még verseny után is ha fejlődni akarsz? Nem mondom hogy tömegelj mert nálam is megbukott a tézis 75kg->91kg "marha nagy izomtömeget felszedek... ja nem, csak 95%-ban zsírt). De pl egy szintentartó + 300kcal (vagy makróra átváltva ha neked úgy könnyebb )és nem lenne zsírosodás. Csak mert barátnőmön tapasztalom hogy hosszú ideig kalória deficit + heti 4 edzés = mellékvese kimerülés, hosszútávon. Nyilván évek kérdése hogy ez bekövetkezzen, de te aki még versenyfelkészülést is csinálsz extrém módon terheled az endokrin rendszered.
Mi Most várhatunk hogy a írnak-e fel neki kortizolt (nem szeretnénk) vagy még pluszban a pajzsmirigy gyógyszerét is le kell rakni mert az is tovább terheli a mellékvesét.
Amúgy miket szedsz a csirke-rizs mellé? -
aelod
veterán
válasz gyuri860213 #159813 üzenetére
Mert itt válik el a bro science attól amit versenyszerű testépítésnek hívnak. Nézd meg a 2019es INBA Grand Prix magyar bajnokát, hogy nézett ki a verseny után már a 2. héten...
Következetesség, fokozatosság, türelem. Ennyit kell tudni."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
gyuri860213
tag
válasz aelod #159814 üzenetére
"Következetesség, fokozatosság, türelem. Ennyit kell tudni"
Oké, de ez nem igazán válasz a kérdésemre miszerint miért tartod még mindig ezt a száraz formát? Folytathatjuk privátban is ha ott jobb neked. Nem kötekedés csak érdekel, lenyűgöző amit csinálsz és kíváncsi vagyok. -
aelod
veterán
válasz gyuri860213 #159815 üzenetére
Én sem fellengzős válasznak szántam vagy ilyesmi. És köszi az elismerést!
Egyrészt tavaly ilyenkor már bőven 400g chn voltam. Felfújt már nagyon és egészen 550g-ig felmentem alacsony zsírbevitel mellett (kb 30-50g). Napi szinten fél kiló rizs és 360g zab számokban kifejezve. Voltak bőven csaló kaják is főleg fánk formajában (imádom). Viszont azt vettem észre, hogy jelentős izomtömeg nem jött fel rám. 2 kilóval voltam nehezebb a színpadon mint az elmúlt évben viszont a forma szar volt, vizes voltam. (Máshogy csinálom majd a töltést és a vízhajtást is legközelebb)
Most emelt zsíron vagyok egy alcsonyabb ch bevitellel. Az erő jön szépen, a forma viszonylag száraz maradt. Egy alacsonyabb tzs-ról indított versenydiéta nem húzódik el 20 hétre mint másnak és nem annyira megterhelő/drasztikus. Naturálon nem fogsz tudni több izmot felrakni akár mennyire is elszállsz a kajával off szezonban. Ez bs. Ha nem látszik viszonylag egy kockás has ott baj van. Aki meg 4-5 kilót felpakol magára az nekem gyanús de ez az egyéni véleményem csak.[ Szerkesztve ]
-
Shummo
senior tag
Sziasztok. Leszakadt a térd porcom széléből egy darab, amit 5 hónapja varrtak vissza. Azóta letudtam a kiírt gyógytornát, fokozatos pedig kezdhetem terhelgetni is. Séta /bicikli már hibátlan, de lépcsőzés még kellemetlen, futást meg még nem is mertem megpróbálni.
Nyilván a térdem a mindennapi lépcsőzést is megszenvedi ( még sok izmot kell visszafejleszteni).Aki esetleg már többet is kipróbált, tudna nekem ajánlani valamilyen ízületvédőt vagy más étrendkiegészítőt, ami segíthet a térdporcom/ízületem illetve ezekkel összefüggő dolgok felépülésében?
Csodát nem várok tőlük, de ha csak egy kicsit is segít, akkor szeretném ha biztosabb, eredményesebb lenne a felépülés.
előre is köszönöm az építő hozzászólásokat.
-
BÁ Nutrition
addikt
nem a legjobb mindoseg de tenyleg benne volt a negyedik kihivasban
[link]amugy a Brandon tenyleg elegge faszanyosan tolta, meg a Hadi Chopan is siman top 3-4 lesz ahogy neztem
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz BÁ Nutrition #159818 üzenetére
-
gyuri860213
tag
válasz aelod #159816 üzenetére
Nem vettem annak
Nekem a parám veled kapcsolatban az volt mikor megláttalak hogykokszolszakarom mondani túl diétázod magad. Mármint túl hosszan tartod ezt a száraz formát, ezzel kimeríted a szervezeted. Mert lássuk be hosszú időn keresztül deficitben lenni és mellette keményen edzeni nem kifizetődő. De a válaszod alapján úgy látszik tudod mit csinálsz. Már tőlem is kérdezte a terem koxelosztó edzője hogy mikor kezdek tömegelni,mondtam neki hogy idén max egy nagyon lightos kalóriatöbblet lesz, TDEE + 100-200kcal, tök felesleges ennyi tömeget felpakolni hogy aztán 16 hétig diétázzak.
Én most egy ilyenbe invesztáltam be, hátha hoz egy kis pluszt ősztől. A sok kaja + nagy intenzitás nem hozott akkora áttörést.
https://suppversity.blogspot.com/2015/11/ashwagandha-boosts-size-strength.html
Több kutatás is van vele kapcsolatban és elvileg nem humbuk. gybeamnél van kivonat, 500mg. -
aelod
veterán
válasz gyuri860213 #159820 üzenetére
Akkor nem jött be a metformin sem?
A makróim alapján és a heti 1 kiló súlygyarapodás az elmúlt 2 hétben nem azt mutatják, hogy deficitben lennékBá
Milyen meglepő hisz h a toszba' ponzozták volna le ha egy kihívásban sem lett volna benne?!
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
két és fél hónapja kezdtem el rögtön hármas bontásban kondizni. minden másnap edzek kb 1 óra 40 percet. ha a kondis pihenőnapokon végzett biciklizés egy kicsit húzósabbra sikeredik, akkor utána be szoktam iktatni egy plusz pihenőnapot. az erővel meg vagyok elégedve, a "designnal" sokkal kevésbé. annyira nem vagyok rágörcsölve a dologra, lassan, de haladok, viszont ha jobban is lehetne csinálni, akkor miért ne? tehát azzal kapcsolatban lennék kíváncsi véleményekre, hogy érdemes lenne-e inkább minden alkalommal teljes testes edzést végeznem, jobban fejlődnék-e ugyanakkora, esetleg picit több munkabefektetéssel? esetleg heti egy edzéssel. ha igen, akkor hogy nézne ki egy teljes testes edzés? minden izomcsoportra egy gyakorlat, mondjuk 6x12?
-
benfolds
őstag
válasz Shummo #159817 üzenetére
a lidliben most akciós valamelyik innopharm / jutavit / stb. nem tudom melyik, 1800 ft 60 db. én folyamatosan szedem ezeket, mindig azt, amelyik a legolcsóbban jön ki egységnyi hatóanyagra számolva. ennél most nem jobb árban egyik sem, amennyire én tudom. emellett próbálkozhatsz zselatinnal is, kristályos formában 2000 párszáz ft fél kiló gyógynövényboltokban. de ahogy mondtad, csodát nem kell várni tőlük. nekem a derekam és a csípőm fáj alapból, plusz most még a vállamat is elcsesztem. hol jobb, hol rosszabb, a csípőm most tűrhető, de nem igazán találtam összefüggést a fájdalom mértéke és a beszedett cuccok fajtája között, volt, hogy a zselatin először nagyon bejött, aztán érdekes módon egy hónap után "elmúlt" a hatás. ettől függetlenül szerintem mindenképpen érdemes próbálkoznod. ja, meg csirkebőr, porc, csülök stb., ezek is jók lehetnek esetleg a kollagén miatt.
-
mayday00
őstag
válasz benfolds #159824 üzenetére
Amúgy még mindig legjobb ,,ízületre", derékra, stb..Ha a reggeli zabot stb, lecseréled szalonnára, tepertőre, mangalicazsírra stb.. Nem kell semmi tabletta. Én már kb 1 éve ezt tettem. Minden ízületi nyavalyám elmúlt. Teljesen olajozottan működök mindenhol, hála a jó zsírnak.
Sajnos aki zsírmentes életet él, rengeteg keményítőt eszik, sok rizst pl, az ne csodálkozzon, hogy idővel mindene ,,fájni fog". gyulladást okoz a szervezetben mindenhol a sok keményítő, Ch. De aki nem hiszi próbálja ki. Reggelire nem 100 gramm zab kell, hanem 100 gramm szalonna. Kenyér nélkül természetesen. Max kis paprikával, paradicsommal. De ..liszt" ne legyen a zsír mellett. Fél, egy év és csodálkozni fog az ember hogy milyen jól rendbe jött a fránya derék, stb...
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
IzI
senior tag
Sziasztok!
Lesz valami hátrányom,ha jázmin,basmati és barna rizs helyette mondjuk sima riceland "A" minőségü rizs fogyasztok? Barna és jázmin rizs izre nem jön be,basmati meg drága ami tasakos.
-
gyuri860213
tag
válasz benfolds #159823 üzenetére
Kérdezd meg a többiket hogy IR-rel mennyire produktív a súlyzós edzés?! Mármint hasznos abból a szempontból hogy a kigyógyulj belőle de túl nagy izomtömeget ezzel a "betegséggel" nem tudsz felszedni. Zola is végig ment ezen. Neked most arra kéne törekedni hogy az IR-ből kigyógyulj, addig a túl nagy aktivitás csak hátráltat és ront a helyzeten.
-
rwin5
őstag
Pistának miért "Steve Rivers" a neve instán? Megváltoztatta a nevét?
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #159791 üzenetére
Én ezt megcáfolom...rossz példa és senkit nem akarok megbántani de vannak olyan afrikai képek vagy 1945 auschwitz -i képek a lágerből a lefogyott emberekről és egyiknek sincs ilyen eres teste ,pedig elhiheted rajtuk meghatározni sem lehet a testzsír százalékot.
Kell ide más is mint alacsony tzs , edzés genetika, stb stb..nézd meg berecki krisztián karját tiszta eres, de ha megnézed az embert most nagyon magas a tzs százaléka is.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aelod
veterán
LoL
-
addikt
Brandon Curry az új Mr. O.
Ízlelgessétek azért, hogy egy magyar cégnek (nyilván már elég nemzetközi) van egy Mr. O. nyertese...
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz HussarF #159836 üzenetére
Várható volt. Én is őt hoztam volna ki győztesnek. Hadi es William között nagyon kevés volt. Dexter még mindig ott van, elképesztő.
Ilyenkor kicsit jól esik, hogy tudtam beszélni Brandonnal a nyáron a muscle beachen sok sikert kívánva nekiaz O-ra."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
Nem fasza csak olyan csepeli
-
S e t h
nagyúr
Ramy miért nem indult idén?
Nem kvalifikálta magát, sérülés vagy egyéb más ok?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
johniee
senior tag
válasz BÁ Nutrition #159843 üzenetére
Jah, angolosította magát.
A felesége neve Rivers"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
BÁ Nutrition
addikt
Jo bena ez az uj ph :(
-
rwin5
őstag
Itt lesznek elvileg akciók (megtévesztők a %-os marketingek, de tény hogy olcsóbbak)
Bá' - szerintem jobb volt a régi
Pisztáciavajat vennék, de az egyelőre nem volt akcióban
-
@tco@
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest