- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Angel2014 #134491 üzenetére
Szóval azért gyúrunk, hogy a strandon meg tudjuk védeni a nőnket... Nem tudom, te mennyit jársz strandra én azért rutinos vagyok ebben és meg kell mondanom a legtöbb csávó még egyedül lévő csajokhoz sem mer odamenni, nem hogy azokhoz, akikkel ott van egy faszi.
A másik a mentéseket azért csinálom ki hogy fejlődik az évek ,hónapok során...jó ezt elővenni és átnézni illetve segíteni neki valamiben ha elhasal nem?
Lásd Előd esetét...Mi a fene? Szóval te segítettél Elődnek, amikor megakadt a fejlődésben??? Nekem ez új. Már látom, hogy 1-2 év múlva úgy fog ez a sztori szólni, hogy te voltál Előd edzője és te készítetted fel versenyekre, mindent neked köszönhet
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest