Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • #11527168

    törölt tag

    válasz Yeffy #21762 üzenetére

    Nagyon köszönöm Yeffy! Sajnos hiába perelem be, ezek összezárnak, úgyis egymást fogják védeni, én meg fizethetem bírósági eljárás díját, amikor amúgy is kb. most csődbe mentünk, hogy nem tudok dolgozni és a kórház sem olcsó mulatság ha érted mire gondolok (borítékok).

    gaborbol penene köszönöm!

    Amúgy annyit akarok még ezzel az egésszel mondani, hogy eddig sem voltam annak a híve, hogy valakinek a gyúrás körül forogjon az élete, de most már úgy érzem, teljesen átlátom a dolgokat. Ilyen faszságok, hogy valaki nagyobb izmokért elkezd koxolni..... Felesleges. Bele se gondol, hogy akár fel is fordulhat. Amúgy vicc, hogy amióa itt vagyok azzal baszogatnak, hogy én biztos szteroidozok meg vénás drogokat használok és fertőzött volt a tű és ezért lettem beteg :W

    spammer Köszi, jó fej vagy :R Az a baj, hogy nehéz kilépni az embernek az eddig életritmusából, rendszeréből, de megpróbálok a gyógyulásra koncentrálni és nem a többi dologra, csak baszott nehéz így egyik napról a másikra. Az se segít, hogy körülöttem kb. halálos betegek vannak, az átlagéletkor meg 65 év. :( Persze megírom majd, hogy mi a helyzet meg ha tudom, lesz netem figyelem a topikot is. Köszi mégegyszer!

    macikos Sajnos ez már 99%, már volt szívultrahang, szívkatéter, úgyhogy már sajnos biztos........ Köszi neked is :R

Aktív témák