- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Reggeli(?) púp
-
Markgx10
őstag
válasz Woodslave #6540 üzenetére
De a valóságban teljesen kizárt, ezt bármekkora pénzben lefogadom, 2 év alatt 10-nél kevesebbszer jártam konditeremben, a másik edzésen 2-2,5 órás pörgős edzéseket nyomok, amik ugye alapból nem túl anabolikusak , emellett fehérjefogyasztásom nem haladta meg a napi 50gr-ot azóta , szóval én amit fogytam, azt összecsoffadtam, árnyéka sem vagyok a réginek, de a másik sportban csak úgy tudsz atletikus, kurva izmos formát hozni, ha folyamatosan nyomod a tápkiegeket, ahogy nézem a nagyok felkészülését, ha egy pillanatra megállnak edzés közben már tolják az edzés közben italokat literszámra, különben egész egyszerűen elfogysz. Én az elfogyást választottam
amúgy hiába bunyózok 70-szer jobban, mint mielőtt elkezdtem járni, ez ugye kívülről nem látszik, csak az hogy feleakkora vagyok, múltkor sétáltam haza edzésről és 3 15 éves belémkötött Nem értették, hogy miért nevetek annyira, mert csak kértem szépen, hogy kisfiam lécci maradjunk barátok, hidd el, hogy jót tesz az egészségednek, de ő ezt sértésnek vette, hogy nem veszem komolyan és csak mondta, aztán mindenki közös szerencséjére nem lett több a dologból. Itt tartunk 15 éves gyerekek fenyítenek
-
Woodslave
félisten
válasz Markgx10 #6559 üzenetére
ja az lett volna még a kellemetlebb, ha le is vernek
A lényeg, hogy csinálsz valamit, mondjuk az egészségednek nem nagyon tesz jót Én is csak azzal áltatom magam, ennyi idősen még ez a heti két alkalom is dicséretes. Az meg hogy még qrva izmos is vagyok csak hab a tortán (monjduk én mint írtam ha kicsit többet eszek akkor az egyből épül úszógumiba és seggbe, máshonnan meg tűnik el az izom ) Xar genetika, de ez van.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #6541 üzenetére
miben indulsz?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #6562 üzenetére
Fekvenyomás
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #6566 üzenetére
gondolom megkérdezem hátha bekészültél
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
dnelb
veterán
Megérkezett laci06-tól a myproteines rendelésem. Nagyon korrekt ember, még1x köszönöm neki
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #6567 üzenetére
Bekészültem, persze. Most az alkarom se fáj annyira, és a bicó se nyilall ha jól le nico-zom, szóval elvileg bírnia kell. Nyilván nem nyerni megyek, de magam előtt bizonyítani akarok
-
Beerwolf
senior tag
Adott egy mell-kar nap:
Hogyan célszerű csinálni a gyakorlatokat, először mellgyakorlatok egymás után, aztán bicepsz és tricepsz, vagy pedig felváltva (pl. fekvenyomás után bicepsz kétkezes rúddal, aztán tárogatás...) -
Kassadin
addikt
válasz Beerwolf #6570 üzenetére
Én ezekkel a kombinációs dolgokkal mostanság kezdtem el szórakozni, időt takarítok meg magamnak. Amúgy a legutolsó bb tv-ben pont mondja az egyik srác, hogy ő 1 bicepsz gyakorlat után nyom 1 tricepszet, többet "pihen" a bicó.
Mell-kar napon én próbáltam ferde pados fekvenyomást utána pedig bicepszet edzeni, de nem ment szóval, nem tudom, próbáld ki neked megy-e. Viszont a 1 bic-1 tric nekem nagyon bejött, fele annyi idő alatt végzek a gyakorlatokkal, mint ha lenyomnám sorban a 3-3 gyakorlatot. Láb napon edzek has-t meg alkart is, szóval ott is most már úgy csinálom, hogy miközben pihen a combom/vádlim nyomom az alkart/hast, és így 1 óra alatt meg is van az edzés.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Kassadin #6571 üzenetére
Az ilyen felváltva csinálom gyakorlatoknak csak akkor van értelme (akkor spórolsz időt) ha nulla pihenőidővel csinálod. Nekem speciel ez nem megy, mert addig nem megy jól a következő sorozat amíg nem hagyom egy kicsit visszalassulni a pulzusom... az meg h kidögöljek és még az edzés is szarul menjen nem pálya.
-
Kassadin
addikt
Pennyben 239 a 250g túró, hátha érdekel valakit.
-
Yeffy
veterán
pffffff komolytalan emberek vannak...
most elképzeltem a szitut... főleg, ha mondjuk Bátor is ott van.. áá kb szakadok a röhögéstől...
de úgy látom remekül "kezelted", ez a lényeg.Tomics: háperszehogyne.... te már csak tudod...
Maci: xDD haggyatomá' ezzel a gz-vel... f_sz bajotok van vele?
Hogy némi ON is legyen: melleztem vállaztam, jól kikészültek, csá!
na jónyóc' mindenkinek...[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
nepszter1
addikt
Gondolom nincs dopping teszt Scitec Raw fekvenyomó versenyen. Vagy esetleg van olyan verseny ahol natural erőemelők vannak csak ?
-
gaborbol
őstag
Neha pedig annyira igazsagos az elet ...
Tizenpar eve jartam anno taekwond-do edzesre, marha nagy terem volt es kette volt oszta. Egyik feleben voltunk mi, masik feleben meg thai boxedzes ment. Lenyeg a lenyeg a ket edzo egyszerre jott ki este az epuletbol,es hat azokon sem latszott kabatban hogy kicsodak...
4 sotetebb boru faszika lepett oda hozzajuk, abbol is egy mindjart: Kell a balhe kocsogok? mondattal nyitottt. Probaltak lebeszelni, de nekik nem siekerult Az egyik edzo jobbrol a masik meg balrol kinalta meg.
A masik haromnak rogton surgos dolga akadt, le is leceltek suru elnezes keres kozepedte, ok nem is akaratak balhezni, az egesz a foldon fekvo csavo otlete volt...
Szerintem azok tanultak belole, de ha nem pont ok jonnek ki, hanem valami sima ember egyedul, attol biztos elvettek volna mindent.
[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
válasz God Vazzeg #6566 üzenetére
"Hetente" új világcsúcs, 400 kg-ig meg sem áll.
"Kiemelkedő teljesítményt ért el Mikula Norbert, aki a +120kg-os súlycsoportban versenyezve 315kg-os teljesítménnyel – ami új ifjúsági világcsúcs, junior és felnőtt országos csúcs – az ifjúsági és junior bajnoki címet is megszerezte."
Bihari-SE sikerek az ifjúsági és junior fekvenyomó országos bajnokságon...
-
God Vazzeg
veterán
válasz headhunter #6598 üzenetére
Tehetséges
-
ForexGuru
aktív tag
válasz God Vazzeg #6599 üzenetére
ezt üzeni neked god [link]
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest