Aktív témák
-
glutamin
őstag
válasz runner 125 #6900 üzenetére
Jóhogy
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Jojo5
őstag
mell vót' és adka
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
macikos
addikt
Váll volt és adta, pedig gyenge voltam a pénteki gólyabál után. Cseppet beb*sztunk Lesz kép rólam
Amúgy akár hiszitek, akár nem, a szőrtelenítés "leszálkásított" De komolyan. Sokkal definiáltabb a váll-felső mell régió, kezd belyukadni az izmok között Persze csak szolidan
-
Tomics
addikt
A kancsöcs életbe nyertem egy Blu-ray lejátszót nem kell senkinek?
PH! addikt since 2004
-
LOTR
addikt
Sziasztok,
mostanában egész sok dolgom van és nincs sok időm edzeni sem és cserébe fáradt is vagyok, ami nem túl jó, arra jutottam kipróbálok valami keringést serkentő, fáradtságot kicsit kitoló, szellemi tevékenységet bla-bla...
Ezekre ajánljatok valamit légyszíves.
Korábbi emlékeimből olyan morzsákat hozok fel, hogy arginin, taurin, guarana voltak az ajánlások, shopba benézve meg scitecnek mental focus biotek power force ésatöbbi készítmények.
Elsősorban nem edzéshez kell, de jó lenne már újra valami rendszeres edzéseket beiktatni.
Előre is köszi!One Ring to rule them all
-
Pukii
senior tag
-
szőröscica
addikt
Egy dolgot tudok ajánlani, vegyél GABA-t. A Peak árulja, shop.builderen kapsz. Ha nincs időm eleget aludni, akkor beveszek 3-4 kapszulát, 15-20 percen belül kellemes zsibbadás járja át a testem, és egy-kettő elalszom. 5 óra alvás után is kipihenten ébredek, és szellemileg friss vagyok. Nyilván végtelenségig nem lehet húzni, de pár alkalommal segíthet.
-
SzlobiG
félisten
válasz BÁ Nutrition #6933 üzenetére
Ennyit ért a gigakancsöcs kis ember elverte.
-
adam_
senior tag
[link] Ilyet valaki fogyasztott már, mit gondoltok róla?
-
LOTR
addikt
válasz szőröscica #6944 üzenetére
nem, szerencsére ilyen gond nincs, sőt semmilyen nincs, de közeleg az év vége és akkor kicsit húzósabb mindig az időhiány meg a stressz, aludni alszok rendesen és tudok is, de fáradékonyabb vagyok jóval és a koncentrációm is egyre inkább alábbhagy
ezért gondoltam, hogy mikor máskor próbáljam ki, ha nem most
sciteces mental focust ajánlották, hogy az egész jó erre célra, de mivel legolcsóbb tényleg a tirozin meg az arginin sem vészes arra is kíváncsi lennék
ez a gaba azért nem épp olcsó kategória még ha 120 kapszulás isadam_
twinlab fehérjéje az egyik legjobb és ízre is jó[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest