- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Klemens
őstag
Csak, hogy tudd, izomlázam van, de legalább nem nagyon.
Holnap délelőtt megyek ismét, sajna a mai kimaradt.Ja, és most vettem észre, hogy tegnap 2x is leírtam szinte ugyan azt a hsz-t.
Az elsőt tudotam, mert a netem pont akkor fosta össze magát és azt hittem nem jelent meg a hsz."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Jojo5
őstag
válasz kicsirigó7 #6153 üzenetére
ha az ízlésednek megfelel, hát viseld egészséggel...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
nepszter1
addikt
Hol tudok a legolcsóbban elektromos rizsfőzőt venni ?
-
Tipo16V
aktív tag
válasz nepszter1 #6158 üzenetére
dobd bele a hajszárítót miközben főzöd a rizst
Bubber rohadjon meg a sajtreszelőjével együtt, meg jojois mert bevan száradva
de jövök fel mint talajvíz, mert a forma javult meg 2 kiló is feljött már
most ezen a héten nem edzettem, csak hétfőn, mert meló miatt nem értem rá, kuttyát nem érdekli tudom"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
ForexGuru
aktív tag
phil heath blog sztem adja[link]
-
Manitou
veterán
Holnap vagy holnap után indul a 6 hétre tervezett szárazizomépítő projectem.
blogot itt fogok vezetni róla: [link][ Szerkesztve ]
-
glutamin
őstag
válasz God Vazzeg #5651 üzenetére
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
mocsanisi
senior tag
-
kovsol
titán
én most 38/32 és 36/32 nacit hordok, mondjuk az övön már kellett csinálnom két új lyukat, hogy ne essen le rólam, de az én pipa lábaimnak pont jó a hossza és vastagsága
viszont elmentem pulcsit venni és én is 2xl 3xl méretekkel tértem haza, amiben az a vicces, hogy van L és xl -es pulcsim/pólom is aminek normális a fazonja és teljesen jó rám
megint elmentek abba az irányba, hogy a normál méreteket a csőkar és 60kg ra szabják[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Tamoo
MODERÁTOR
Na nekem mindjárt mell, tricepsz.... remélem megint gyengülök. El kellene menni futni is.
-
Shummo
senior tag
Hali. Segítsetek már ki annyival, hogy milyen fehérjét vegyek? Igazából nem kell semmi extra, csak hogy mégis edzés után legyen bennem egy kis tápanyag
Néztem a Power Proteint, meg az MPM Multi Protein matrixot. Tudom hogy szója, de ez legalább olcsó, és van benne vitamin + aminósav, szóval sztem annyival nem rosszabb, mint amennyivel olcsóbb.
Dextróz lesz belekeverve. Meg szedek hozzá majd Peak Vitamins A-Zt.(Még olvastam WPC80ról, de azt nem tudom honnan merjem beszerezni, meg hogy megéri e)
-
kovsol
titán
-
mocsanisi
senior tag
-12kg... Azért sajnos igen
Szerk.: Amúgy erőben lett nagy durva a gyengülés. Bicepsz 35-40kg helyett, megy 20-al, fekvenyomás 80 helyett megy 50-55-el, tricepszem az összes gyakorlatnál remeg mint a nyárfalevél. Jah ezek szériák voltak.
Szerk2.: Rohadjon meg a befőttetek
[ Szerkesztve ]
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
mocsanisi
senior tag
-
Tamoo
MODERÁTOR
fél4 és mindjárt lent van a nap
-
macikos
addikt
"Üdv Báni! Most kezdtem el testépítéssel foglalkozni, és mivel nincs pénzem a drága tömegnövelőkre, viszont van egy pidzériánk, ezért az étkezést onnan oldanám meg, szóval a kérdésem az lenne hogy ha fitneszpidzát eszek attól is tudok tömeget növelni? Továbbá edzés után mindig nagy izomlázam van, ha fastumgéllel bekenem akkor elmúlik?"
Fitnesz pidza B+
Aktív témák
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest