Hirdetés

Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz Woodslave #43389 üzenetére

    Annyit számít hogy az edzésen lestresszeled a szervezeted, tápanyaghiányos állapotba kerül. Minél később viszed be a tápanyagot, annál később tud elkezdeni újra építkezni, annál tovább érzed magad szarul. Valamennyit biztosan számít fejlődésben ez is, de nem hiszem hogy leépülsz ha 2-3 órával később töltesz. De ha van lehetőséged korábban, akkor nem értem miért kellene sínylődni. :F

    philoxenia: Cukorbetegeknek legjobb kezelés a súlyzós edzés, magas fehérjebevitel. Nektek nem szabad gyors CH-t tolni, ahogy pl. zsíros embereknek sem nagyon. Éhezés viszont nem megoldás, attól függetlenül hogy a cukrod javul, sok más dolog romlani fog.

    drogery: És akkor el is érkeztünk ahhoz a részhez hogy miért kell CH-t számolni. Ha kevés akkor az izmokhoz és zsírokhoz nyúl, ha túl sok akkor a zsírokba pumpálja jó sok inzulin segítségével. Ugye egy "üres" raktárba (izom) könnyebb beengedni, mint egy teli raktárat (zsír) tovább építeni. Építeni mindig nehezebb.

    #43395: Ha alacsony a testzsírod, akkor jó, mert nincs plusz raktárad amihez nyúlni lehet, az izmokat tudja csak bontani. Tehát egyszerű, ha 10% körüli testzsírod van akkor érdemes, ha 20% és afölött akkor nem.

    [ Szerkesztve ]

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Aktív témák