- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #43697 üzenetére
Az az...derék, fenék, combok...óóó mamiiii.
-
gordonfreemN
addikt
válasz philoxenia #43698 üzenetére
Na, ez már igen. Még így izmosan is
(#43696) deniro2 : viszont én béna vagyok, nekem most így 40 ment
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #43703 üzenetére
ma néztem a faxbúkon Kathi Béla csaját, ott is van minden szép arc, popsi, dudák
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
spammer
veterán
Kanosok ide! topik lesz ez má' megint
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
gordonfreemN
addikt
Hát nem tom. Elfogadom az ízlésedet, de elég kifacsart.
Ezek olyan útszéli csajok nekem.
Amúgy jobban megnézve jó lenne ez a csajszi, de a szemöldöke
43689-es viszont odaba[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Pfff, b+.
BÁ
Én láttam most nyáron szoboszlón Bélát, meg a nőjét...baszki egész strandon nem volt olyan fullos nő.[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Ehhez mit szólnál?
-
davidcsaba93
aktív tag
X-Faktor megy az rtl-en, adja
-
Jim-Y
veterán
válasz gordonfreemN #43710 üzenetére
érdekes egy ízlésetek van
-
spammer
veterán
válasz davidcsaba93 #43711 üzenetére
itt meg meggyes piskóta megy, adja!
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Ismét egy hosszú és viszonylag jól sikerült tömegelés után vagyok, azért csak viszonylag jól sikerült kategóriába fér bele, mert közben fel is jött ~5 kiló nem kívánt "holt tömeg" főleg a mellemen és a derekamon. Régen ilyenkor mindig Yohimbine + koffein párost nyomtam, ami nekem nagyon bevált, ráadásul a tanulás is jobban ment tőle.
Tudom, hogy nálunk Abszurdisztánban (oké, lehet, hogy az egész EU-ban) bevonták a forgalmazását, már egyik komplett zsírégetőben sincs.A bodybuilding.com-ról lehet rendelni, ráadásul nagyon jó áron, deeee.. Egyrészt még nem rendeltem tőlük, nem tudom hogyan küldik a csomagot (vámon mennyire nézegetik stb..), ha lenne róluk tapasztalatotok, ne kíméljetek!
-
Boxer001
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz gordonfreemN #43719 üzenetére
de nem tud olvasni ez a nő, gec...
mi van vele?ehh, most nézem, h a Szinvában vannak... mennyit állatkodtam itt pár spannal...
Boxi: áááh, de kár, megnézném a rusnya fejed... ki ez a sztárgyerek ebben a topicban...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
macikos
addikt
Na, látom hogy ciciket linkeltek, beszállok:
[ Módosította: philoxenia ]
-
Yeffy
veterán
válasz gordonfreemN #43723 üzenetére
hát nem tudom, hol találtad , de ez döbbenetesen idióta... engem megállított volna, én simán kiröhögöm...
sajna nem tudok olyan képet linkelni, ami nem bomlasztaná a topicot, vagy nem lenne erősen 18+... sosem tudjátok meg XD
szerk.: köszi, Sárkánymodi! Medve, szégyelld magad, te undorító!
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz gordonfreemN #43726 üzenetére
ahh.. júúdontszééj...
szépek, de nekem véknyak. no de hát kinek mi..Boxi: ejj-jj, ismét csalódtam benned... hazudsz, te disznó XD
ljk: ne bándd...
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Bontottam egy üveg vörösbort, jó hetem volt a melóban, jött egy kis plusz pénz, amire nem számítottam. Bár ma edzettem, szóval a fehér(je)bor jobban csúszna.
Ha már nők: ezt még ma este levetetem, de ő az, aki miatt majdnem alkoholizmusba borultam, és az edzés húzott ki a szarból. Itt épp a tőlem kapott szülinapi virágcsokrával. Számomra mint egy földreszállt angyal, még most is.
[ Módosította: philoxenia ]
-
Boxer001
veterán
-
Jim-Y
veterán
nekem meg az a fontos, hogy legyen benne valami szexi, például Scarlett Johansson nekem nem azért tetszik, mert sportos lenne, vagy mert extra szép szeme/melle/arca lenne, hanem mert -szerintem- olyan extra szexuális kisugárzása van, hogy ***** ...
Persze, ne legyen elhízott, de nekem a nagyon vékony lányok sem jönnek be... inkább a széparcú, szépmellűek
-
Yeffy
veterán
válasz Boxer001 #43732 üzenetére
ok, mert még annyira én se... nem régóta lakok itt...
ja, az "angyal" témához: pont csütörtökön lett kukázva egy elég komoly kapscsolat... kcsit megzuhintott.. de most már kezd helyrerázódni a téma...
ljk: pfffffff, azaduma ... XD
szerk.: hülye[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Amúgy a Lisa Ann nevű "színésznőre" keressetek rá, na ő bejövős
Vannak nagyon jó művészfilmjei az xhamster-en
[ Szerkesztve ]
-
gyáliSanyi
őstag
Üdv!
Mi van ha a fehérjét nem sovány tejjel keverem fel? Mindig 1,5% tejet iszom. Ha ezzel keverem a fehérjét, akkor lesz valami mellékhatása a fehérje felvételt nézve?
Live poor, die rich.
-
Boxer001
veterán
Ez a gereblyés cizege nagyon odarakta.
spammer
Figy, ha lehetne 0-23-ban gyúrjál vele, 1 órát plíz nekem.
Yeffy
Ez ilyen...azt szokták mondani, hogy a nők jönnek, mennek...csak van amikor nehezebb a téma, mint gondolná az ember.[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Csak nem értem a dolgot, mi ebben a kihívás, na mindegy. Amúgy a melled túlfejlett a többihez képest.
deniro2: Mielőtt még keresztre feszítenél, nem kell kiforgatni azt, amit írtam. Sehol se prédikáltam arról, hogy rúddal kell mindig nyomni és annyi súllyal, hogy beleszakadjon az ember. Én kevéssel nyomok, de nem azért, mert ez így nekem jó, hanem mert ennyivel megy jelenleg... Gondolom érzed a két dolog közötti különbséget.
-
Jim-Y
veterán
válasz gyáliSanyi #43740 üzenetére
ha sokáig iszod leszárad a pöcsöd, így 3-4 naponta egy nap "pihenőt" kell tartani, ekkor vízzel, vagy a legjobb ha uborkalével kevered, hogy a szervezetedben ne alakuljon ki inzulirezisztancia a fehérjével szemben, remélem tudtam segíteni, viszlát
-
Jim-Y
veterán
amúgy meg basszátok meg, sírok, és fizikailag fáj, tegnap előtt olyat haskerekeztem, hogy most nem kéne röhögtetni
ha már szinésznőknél járunk, akkor nekem ő az egyik kedvencem [link]
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest