- Yettel topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Depression #42499 üzenetére
Zsírban pár év alatt fel tudsz ennyit szedni.
(#42497) Woodslave: Én is ezt írtam!
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
akkor sztem ébredj fel, vagy keress egy megbízható dealert.
a büdös életbe nem leszel 90 kiló (sőt még 80 se) elfogadható fazonnal.
Tamoo: nem ezt írtad (úgyse hiszi el) Bár Bubbee is volt 100 kg- kinek mi az elfogadható fizikum ugye
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Boxer001
veterán
Tényleg, én is benne vagyok a korban...van-e értelme még így egyáltalán csinálni?
Igaz legalább sportolok valamit, ha már eredmény nincs.[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
-
Ijk
nagyúr
válasz Depression #42511 üzenetére
Neked 70 kilósan, szárazon is versenyző kinézeted lenne. Úgyhogy annyira ne izgulj a kilókon.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Woodslave
félisten
válasz Boxer001 #42514 üzenetére
higgyél benne. Ijk is izmos lett, az elme hatalmas
ja a csontos csirkemellnek 26%-a a csont és a bőr Na jó egy 705 grammos adagból kb. 180 gramm a csont és a bőre.. (nem tudom a 26%-a minden mellre vonatkozik-e )
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz Depression #42511 üzenetére
Tehát, 25 éves korodtól amíg elkezdtél edzeni feldobtál 18 kiló zsírt, amit még lekell adnod + amennyi jön a tömegeléssel... Innen reális a 80-90 kilós szálkás forma..., 2080-ban...
Wood: az jó, én a harmadával számoltam...
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
érdekes ez a súly dolog amúgy, itt van egy kép, aki nem nézni a bodysport oldalt (van itt olyan? ) az tippelje már meg hány kiló a két arc...
-
Ijk
nagyúr
válasz Woodslave #42517 üzenetére
Fejükből ítélve alacsonyak. Elég szálkásak, nekem most hasonló lehet a testzsírom, nem versenyszint, amolyan hétköznapilag fenntartható. Szerintem 80kg körül lehetnek legfeljebb.
Bal oldali 80, jobb 75.
#42523: Az is igaz. Képről nagyon nehéz megállapítani a testmagasságot, főleg ha még testépítő fizikumról van szó, keskeny derékkal, csuklóval.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Woodslave
félisten
a bal oldali 179 cm és 87 kg. (azt írják "jelenleg", feltételezem a képek készültekort jelenti ) a jobb oldali meg 101 kg. kb. ugyanolyan magasnak tippelem, de nincs leírva.
163 cm-sen 90 kilóval golyónak tűnik az ember, vagy Lee Priestnek
Drogery: mondtam hogy te nem
játszhatszMég nem találtam olyan oldalt amit te nem nézel csak én[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz Woodslave #42515 üzenetére
De Ijk fiatalként kezdte normálisan odarakva magát, és még most is fiatalabb (bebaszna, ha megelőzne korban is mi? ), szóval erősen hendikep.
A képre: egyáltalán nem találtam volna el, tényleg marha csalóka...Ijk
Az most már mindegy...te izmos lettél még időben.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Boxer001 #42530 üzenetére
nem, csak szerencsés izomformái vannak, meg modellalkat.
Fiatalon az ilyen 15-16 tól 25 előttig gondolom. Ha ott odateszi magát valaki egy normálisnak nevezhető sportmúlttal, abból lehet valami.
Nekünk meg marad a masters kategória 25 év múlva
Tamoo: vajon téged miért nem?
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Boxer001 #42530 üzenetére
Szerintem húzz bele a gyűjtésbe mert 30 év felett már túl öreg leszel a motorozáshoz is. A gyúrást meg hagyd a picsába, csoportosítsd át a pénzt. Legalább az egyik álmod válljon már valóra mielőtt aggastyán leszel.
A te külsőddel szánalmas bűn lenne kurvákra pocsékolni a pénzt.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Boxer001
veterán
-
Ijk
nagyúr
válasz deniro2 #42537 üzenetére
Miért kellene kurvára költenie, ha egy kicsit megerőlteti magát összeszed valakit egy diszkóban. Ráér majd kurvázni ha majd öreg szar lesz és senki nem kívánja.
Nekem is az a bajom, hogy amit most ingyen megtehetnék azt nem teszem (inkább egy normális nő kéne), ha meg erre lesz igényem, akkor már fizetni kell érte.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
Depression
veterán
válasz deniro2 #42516 üzenetére
Nem érdekel a szálkás forma.
....Írjam még párszor? A legelején is írtam már, hogy nem szeretnék szúnyog méretű csípőt. Nem tetszenek az alacsony versenyzők, nem szeretnék úgy kinézni. A mostani zsíromból sem szeretnék leadni. amíg a mellkasom nagyobb, mint a hasam, addig tetszem így magamnak.
A célom, hogy ruhában legyek formás, és nem a beachboy forma.Ezt most minden harag, és sértődés nélkül írtam. Szálkásan is egy törpe lennék, hiába lennék szép a tükörben.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
spammer
veterán
válasz Depression #42541 üzenetére
macikos szindróma?
Boxer: a motorosokat szeretik a nők, az izmosokat állítólag nem...
Ja és:
"Nálam is ez van, hogy nem használom ki a lehetőségeket, illetve nem is keresem...most elvagyok..."
dettó Töketlen gyúrósok gyülekezete leszünk
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Woodslave
félisten
válasz spammer #42542 üzenetére
bennem is volt ilyen régen, szúnyogcsődör voltam mindig, aztán azt hittem hogy nagydarabnak kell lennem. Aztán "szerencsére" qrva xarul néztem ki 96 kg-san, ezért tök mindegy
Depi: írj egy privit Bubbeenak, hátha segít
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Depression #42541 üzenetére
Jópár évig én is így voltam vele. Most faragom szép lassan lefelé.
-
deniro2
senior tag
válasz spammer #42542 üzenetére
Azért, ha becsöngetne hozzátok 2 jó csaj, hogy akkor most légyszi..., biztos nem hajtanátok el őket, ennél meg csak egy fokkal több, ha rájuk szánsz egy sört, meg pár mondatot... A nagy ő meg majd jön, vagy nem... De hagyjuk, mert még erre jár a zasszony, aztán nyakonszúr egy villával...
-
spammer
veterán
válasz deniro2 #42546 üzenetére
Persze, hogy nem hajtanánk el őket. (Elég, ha 1 becsönget, 2 egyszerre úgyis csak a filmekben van )
Úgy vagyok vele (én is), hogy most kezdem kicsit élvezni az egyedüllétet (rohadt hosszú kapcsolat vége után), így semmit nem nagyon teszek az ügy érdekében, ha jön, akkor jön, ha nem, akkor nem Tartós most amúgy sem kellene szerintem...
Mondjuk én nem vagyok ilyen izmos playboy forma, mint Ijk (meg Boxer )
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz spammer #42547 üzenetére
Pont két tartós kapcsolat között kellene pörgetni a csajokat, egyrészt mert jó, másrészt így el lehet kerülni, hogy majd egyszer, ha jön egy magától és hajlandó lefeküdni veled, akkor úgy megilletődj, hogy egyből elvedd feleségül... Sajnos láttam már nem egyszer a környezetemben, hogy hova vezet a több éves nemcsajozás...
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz deniro2 #42548 üzenetére
+1 Teljesen igazad van, én is láttam már ilyeneket!
Ha pedig valaki alacsony, sokkal jobban jár egy alacsony tzs%-al, mint egy magassal. Egy alacsony kövér férfivel -ha nem is milliomos- nem sok nő fog kúrni, de egy alacsony és szálkás-izmos könnyen szerez szexpartnert, amiből aztán később még bármi is lehet!
ps: mondom épp a cukros kávém mellől.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz deniro2 #42548 üzenetére
Teljesen igazad van, az is lesz majd, nősülni még úgysem tervezek jó ideig, de lehet, hogy sosem (Az a hajó elúszott az előző kapcsolatommal szerintem....)
Na meg minek? Azért, hogy X év után fizessek a (válóperes) ügyvédnek, hogy aztán az a pénzt islerre meg jack3d-re költse?
---
(#42549) Fred23
"de egy alacsony és szálkás-izmos könnyen szerez szexpartnert, amiből aztán később még bármi is lehet!"
Tanulmányt olvastál róla, vagy egyre több csajod lett, ahogy csökkent a tzs%-od?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
- BenQ GL GL 2780 gamer monitor 27"/1ms/75 Hz/hdmi/LCD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch 16x 10/100 MBit/s RJ45, DIN-sínre, IP30 1085255
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs