- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz philoxenia #43477 üzenetére
hmm... első untig elég lenne...
na majd 1x talán...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
spammer
veterán
OFF, de ezeken a gangnam faxságokon beszartam
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Ijk
nagyúr
-
szőröscica
addikt
Bicepsz, alkar megvolt, most epp a biciklin rohadok, eljen az aerob. O, meg rimelt is
-
Ijk
nagyúr
válasz deniro2 #43614 üzenetére
Naturálban szerintem kellene még 2-3 év kemény munka hozzá.
Jojo: Az a gond hogy csapott vállam van, keskeny vállövvel. Van egy srác a teremben keskeny fej, piszok széles vállöv, kétszer szélesebbnek tűnik nálam, pedig vagy 8 kilóval könnyebb miközben kicsit még magasabb is. Kar edzést meg szimlán gyűlölöm, főleg a bicepszet, meg is látszik. Tricepszre megyek rá inkább.
Direkt nem vágtam le a fejem, had örüljetek[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Boxer001
veterán
Tudtam, hogy ezt írod. Persze, optikailag jól mutat, ha van rajtad izom...bár akkor se vagy nagy, de legalább "szép".
Meg vágom én, hogy a vékony csukló stb...de nekem amit ti vékonynak írtok, meg az pont jó...na nekem annál is vékonyabb van, de úgy se hiszitek, meg sírok, stb...azért is kéne már egy tali, hogy végre elhigyjétek, a faxom kivan veletek.Jó edzést.
Szerk.: ha nekem is olyanok lennének plusz jópár kg lenne rajtam.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
[link]
Egy érdekes cikk az előbb felvetett "jó-e az 1kgos hízás/hónap" témámmal kapcsolatban.Ha már volt, akkor sry.
-
Boxer001
veterán
Van legalább egy tanulmány, ami igenis azt mutatta, hogy a "könnyebb csontúak" kevesebb izmot szedtek föl, mint a vaskosabbak ugyanazon a programon.
Ennyi.
A genetikai korlátok létezésének nem ismerése vagy el nem fogadása egyeseket igen buta dolgokba való beleugrásra késztet.
Tehát hülyék vagytok, hogy vitatkoztok velem, de ez se volt nekem új. -
spammer
veterán
válasz Boxer001 #43623 üzenetére
"Van legalább egy tanulmány, ami igenis azt mutatta, hogy a "könnyebb csontúak" kevesebb izmot szedtek föl, mint a vaskosabbak ugyanazon a programon."
Fasza, akkor a női csontozatommal sosem leszek izmos
-
Depression
veterán
Magyarul mondva ha tömegelni szeretnék, akkor inkább a mekibe menjek, és ne a konditerembe. Világos.
És persze meg kell elégednem a jelenlegi siralmas súlyommal. De az mind hagyján, mert még vékony a csontok is, azaz menjek össze 60 kilóra, és legyek legyek akkora, mint egy óvodás.
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #43629 üzenetére
nálam az a baj hogy van a vállamon izom bőven csak a csontozatomból ill a tapadásból fakadóan optikailag úgy nézek ki mint egy kólásüveg..
legalábbis ha van rajtam ruha. és ugye általában van ha lekapom akkor azért látszik hogy van izom.. de mivel ezt nem látja senki ezért mindig kapom a megjegyzéseket, hogy már nem gyúrsz? de összeestél stb
mondjuk valahol ez is volt a célja az utsó 1,5 évnek úgyhogy működik a programyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #43631 üzenetére
Ha én olyan magas lennék mint te, biztos lennék vagy 140kg
Kis tesztofokozó: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Nimrod
addikt
Fehérjét fixen be akarom vinni az étkezésbe, csak azt nem tudom, hogy hova tegyem. Builderen átnéztem szinte az összes tömegnövelő étrendet, egyik reggeli első közé teszi, másik a végére, vagy éppen mindkettő. Eddig csak edzés után ment be egy adag (Pro Whey).
A napi két adag biztos sok (ha másnak nem a pénztárcának), én viszont nem csak edzésnapon fogyasztanám. Javaslat?
Reggeli többnyire gabonapehely vagy valami hasonló, a mellé gondoltam.Szerk.: Pro Whey-en lévő javaslat szerint reggel éhgyomorra vagy edzés után. Szóval eddig a reggel kezd győzni, bár én éhgyomorra azért nem használnám, vagy akkor egyből reggeli helyett.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #43632 üzenetére
jah, csak aztán dolgozzál is 140 kilósan..
nem olyan ám mintha üldögélsz valahol stb..youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
spammer
veterán
válasz Nimrod #43633 üzenetére
Edzésnapon edzés után, másik napon tökmindegy, igyad reggel Estére a lassú felszívódású jobb amúgy is (kevert, kazeines), vagy egyél túrót vagy cottage cheese-t.
(#43632) God Vazzeg: rohadjon meg mindenki, aki ilyen helyeken ilyen nők között bulizik
-
Ijk
nagyúr
válasz God Vazzeg #43629 üzenetére
Szerintem nincs semmi baj a válladdal, arányosak. Jó mondjuk Gábor (remélem így hívják a srácot akivel voltunk edzeni) abnormális dinnye vállai mellett nem csodálom ha elégedetlen vagy.
Egyébként nekem sem olyan szar, edzésen ha bedurran akkor egész tűrhető. Csak a képeken tűnik véznának.
Ilyen volt most edzés után, úgy mondanám arányosan kicsi a többi izmommal együtt./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz God Vazzeg #43637 üzenetére
Biztosan ízlés kérdése. Nálam Arnold a tökéletes fizikum, így nem tetszik annyira ha a váll dominál a mell felett, inkább fordítva.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz gordonfreemN #43639 üzenetére
Nem volt kúra és nem is lesz, ezt már az elején elhatároztam.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Manitou
veterán
válasz God Vazzeg #43632 üzenetére
Itt egy másik
[link] -
gordonfreemN
addikt
Nem baj, jó ez így is.
Tegnap este volt egy doksifilm, ahol azt boncolgatták, hogy egy átlagember egy izomcsoportja 89 százalékát tudja csak munkába fogni megfeszítéskor.
Viszont aki célirányosan edzi az izomcsoportot, az akár 96%-át is tudja.
Ennek igen nyomatékos oka lehet abban, hogy ki mekkora izomtömeggel rendelkezik és mennyi súlyt bír emelni.Tehát akkor ebből adódik, hogy két ember ugyanakkora súllyal edz, mégis az egyik nagyobb izomtömeggel rendelkezik a másiknál.
Vagy fordítva, ugyanakkora izomtömegük van, mégis az egyik több súllyal edz mint a másik.Mondjuk ez eddig is egyértelmű volt, de a kísérlet alatt egész világosan elmagyarázták.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Ijk
nagyúr
válasz gordonfreemN #43644 üzenetére
Az ellenállás és munka számít az izomnak. A súly csak egy tényező, önmagában nem sokat jelent. Persze a legkézenfekvőbb a súly növelésével fokozni a terhelést. Csak ugye nem mindegy a mozgástartomány, sebesség, mennyire tudsz a célizomra koncentrálni és izomcsoportokat kiiktatni a munkasorozatból. Például mellről nyomást lehet úgy csinálni hogy csak a vállad és a felső melled dolgozik, vagy hátrébbdőlsz és a hátad is. Óriási súlykülönbség van a kettő között amivel képes vagy dolgozni. De például magas ismétlésszámmal és kis súllyal is ugyanúgy lehet izomtömeget építeni, mint nagy súllyal és alacsony ismétlésszámmal.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz philoxenia #43647 üzenetére
Attól is függ milyen a genetikai adottságod, melyik fajta izomrostokkal rendelkezel többségben. Érezni fogod edzéskor, nekem biztos hogy a fehér rostok, életemben nem tudtam 50 fekvőnél többet megcsinálni, még most sem.
Kassadin: Vagy emeled az ismétlésszámot.
/人◕ ‿‿ ◕人\
Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest