Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Cicit tilos...
Ezek a szabályok az egész Fórumon érvényesek:[link]
[ Módosította: philoxenia ]
-
macikos
addikt
Cici tilos... csak kancsöcsös képek jöhetnek...
-
Boxer001
veterán
válasz BÁ Nutrition #43952 üzenetére
Hehhe.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz macikos #43954 üzenetére
tegnap láttam a teszkóban egy kissrácot, kb 10-12 éves lehetett, vett vagy 10 zacskó cukrot, meg csipszet + vmi játékot xboxhoz. vót is akkora kancsöcse mint itt keveseknek
ahelyett hogy ment volna focizni a haverokkal..pixoléne: a női melleket azért nem lehet mert csúnya, a kancsöcs meg szép?
bár szerintem ne menjünk bele ebbe a témába mert rossz emlékeim vannak vele kapcsolatban.. azért is maradok a topicban inkább ha lehet[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz BÁ Nutrition #43957 üzenetére
Szabál az szabál .. Csak a bimbó tilos...[link]
-
Woodslave
félisten
válasz philoxenia #43958 üzenetére
sajnos
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz philoxenia #43960 üzenetére
Ijk jöhet minden mennyiségben, nem lehet megunni
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zomb€€
őstag
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Jojo5
őstag
tyúúú, ma majd szétszakadtam a kasszás álldogálás alatt...
tanulság > fájós\küzdős lábedzés után ne dolgozz !Ijk: esélytelen... holnap is lesz CH töltés, mert kedden meg nem edzünk akkor 0 CH lesz, aztán lassan megveszem a kogszot, és utána indul a tömegelés
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Depression
veterán
válasz philoxenia #43970 üzenetére
Mi az a PT?
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
szőröscica
addikt
válasz Depression #43973 üzenetére
Personal trainer, személyi edző.
Gondolom.
-
Tipo16V
aktív tag
válasz Depression #43973 üzenetére
szemelyi edzo? (personal trainer)
i thinkjoaghxfjnstone rohadjmeg!
[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Dani82
senior tag
Én jártam ide, pont 1 hónapig.
Olcsó húsnak híg a leve pontos példázata.
Ritka szutyok egy terem, az öltöző gusztustalan, a zuhanyzók iszonyat igénytelenek, egy cső kb. a zuhanyzó. csak melegvíz jön a csapokból, véletlenül se tudjál inni, vagy a turmixot megcsinálni, mellette a pultos egy hatalmas unszimpatikus bunkó.
Maga a terem nagy, sok géppel, de régi szarok és a közönség is elég érdekes...Alig vártam, hogy lejárjon a bérletem
-
-
Boxer001
veterán
De megjött a szúrókedv...
-
-
Jojo5
őstag
válasz BÁ Nutrition #43983 üzenetére
de miért ne toljon ?! ha ki akarja próbálni miért ne próbálhatná...
Dani82: olvass utána először, sokat! nagyon sokat! xfiles stb minden könyv ami evvel kapcsolatban van hasznos, fórumok úgy szint!
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Mert azzal átlép egy határt, hogy soha nem hasonlíthatja magát egy naturál testépítőhöz. Másik pedig hogy akármennyire is hazugság lenne hogy nem érdekel a külső, elsősorban még mindig a testemért, egészségemért csinálom.
Persze ez csak a saját ostoba véleményem, részben ezért sem fogok szerekhez nyúlni. Inkább egy naturálok között jó forma mint kokszosok között szar.
De persze semmi közöm ahhoz ki mit és miért, ez csak a saját hozzáállásom.Persze ez most úgy hangzott mintha valami csodaszer lenne, de azzal tisztában vagyok hogy nem így van. Ugyanúgy kell a kőkemény munka és az étrend az eredményhez.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Jojo5
őstag
válasz BÁ Nutrition #43989 üzenetére
is, de genetika nélkül 30%-al kisebb lenne a gyerek...
Ijk: igen ez így van, hogy átlépsz egy határt, de még akkor is szerintem lehet józan keretek között gondolkodni, sőt továbbmegyek, nem feltétlenül károsodik az egészséged, de mindenki úgy csinálja ahogy szeretné
spammer: csak a cukorkától nem nézel így ki... a gyerek keményen odatette\teszi magát az fix
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz BÁ Nutrition #43994 üzenetére
alacsony a srác, de legalább nem óriási nagy, viszont az átlagnál bőven nagyobb és fejlettebb izomzattal rendelkezik
-
Ijk
nagyúr
-
macikos
addikt
LOL
Te nem követed a divatot? Vannak az EMO-sok, akik ugye a látens buzik, vannak a rockerek, akik az igénytelen barmok, meg vannak ezek a D&G-s, kopott farmeres, 35-ös csőkarú testőrök, na ők a kemény csávók. Veszélyesek. Ha csúnyán nézel rájuk, akkor visszanéznek!
Én se követem a divatot. Jól öltözök, azaz szarul, mert nem divatosan. Ha jól akar kinézni valaki, akkor úgy kell felöltözni, mint a többi 1millió idióta.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 5 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest