- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz szőröscica #20535 üzenetére
Hol írják ezt a MDO témát, mert én a főoldalukon sem látok ilyet, meg az MDO termékoldalán sem
szerk: ááá, Adblock miatt nem láttam, na baxxameg
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
szőröscica
addikt
válasz Gery15 #20549 üzenetére
Dehogynem te is az vagy, csak a szarnak is különböző állagai vannak. Én például három kategóriába osztom:
-1. osztály: kis kolbászka, könnyen törölhető, ritkán fordul elő, igazi kuriózum
-2. osztály: ez a leggyakoribb, állaga sokkal krémesebb, átlagosan törölhető, de néha egy fél tekercs papír sem elég rá,
-3. osztály: a fröcskölő, ami után még a wc deszka is mocskos lesz alulról, ez is viszonylag gyakori, állaga az anabolic whey és a víz között valahol, viszonylag könnyen törölhető -
Tomics
addikt
válasz szőröscica #20554 üzenetére
Zomb$$: Egy zombitól nem rossz
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
nepszter1
addikt
beteg állat
egykis diéta lesz de nagyon laza éppen hogy oda figyelek a chra. Mióta normálisan járok foci edzésekre -5kg le is ment még ennyi kellene és megfelelne de ez majd a nyári melóval tuti lefog menni lehet több is.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz szőröscica #20545 üzenetére
Még mindig jobb mint ha 30 kilósakkal bohóckodsz, mint nálunk sokan. Mondjuk a 16 tényleg nem sok, de úgy is az a lényeg hogy ferdepadon szaggasd szét.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Kassadin
addikt
-
Tamoo
MODERÁTOR
Franciarúddal szétdurrantottam magam, utána kalapácsot, beforgatós bicepszet én is 15kg-val csináltam és még az is sok volt. Mivanakkor? Semmi!
-
tween
őstag
marha
-
Yeffy
veterán
ihhsstenem, ez elmebeteg...
hát/váll, jóvót!
forex, legközelebb jössz, véged, g_c!
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Zomb€€
őstag
Baszki most olvasom
"igazi kuriózum"Wodo:
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
wertigo1984
őstag
válasz kovsol #20471 üzenetére
Húú imádom a fokhagymás dolgokat. Akkor titokban veszek nyulat, majd azt mondom feldarabolt pipicomb. (amilyen szöszi, kanyar nélkül be is veszi...remélem, de mást is) Én is megcsinálnám magamnak, csak a fűszerezéssel rontanám el, nem tudom mikor miből mennyi kell, meg mikor jó a husi.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Tipo16V
aktív tag
reggel nekem is olyan 50-70gr közötti zabpehely megy, simán tejben ( )
suliban 1 tasak rizs, hozzá kb 300gr hús, ez kétszerre elosztva, aztán hazaérek, akkor valamiféle hús, általában rizzsel, ez mindig más, hol rántotthús, hol sülthús, hal, akármi
aztán jön az edzés, utána bármi amiben fehérje van, vagy sonka, vagy hús, ittmár kevesebb rizs. lefekvés előtt turó, ha van
kb ez a napi kajám annyira szar nem lehet, mert fejlődtem, de most a six pack a célom, szóval beiktatok majd rendeszeresen aerobokat, lépcsőzőgépre gondoltam, attól nem fáj a térdem."Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Yeffy
veterán
válasz Kassadin #20571 üzenetére
igen, főleg mostanság szaladt össze nagyon, főnök kidőlt, én "állom a sarat" helyette is + a saját dolgom... :\
örülök,h edzeni eljutok. mondjuk már tervezek valami box v földharcszerűséget is elkezdeni, legalább vmi alap tudásom legyen, meg érdekelne is, hogy milyen. remélem összejön má'...kösz, h legalább te kérdezed
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
tween
őstag
a Spar-os zabpehely ehető kategória?
Kassa a sparba is 200ft/500gramm
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz Gery15 #20561 üzenetére
öcsi, ne aggódj, a 15 kilós súlyzóval való bicepszezés nem mérvadó.... ezt garantálom
Tipo16V: szobacangát elhagytam, nem teljesen, de csökkentettem, aztán edzés után csinálok általában 20 perc lépcsőzőt meg 10 perc erős gyaloglást... hát a lépcsőzőn 5 perc után a seggemen is folyt a víz...
BTW: ma gyerekek megdicsértek, hogy mennyire b@szott jól nézek ki valamint, hogy "b@szott nagy a karom" és, hogy úgy kéne öltöznöm, hogy kihozzam a "vonalaimat"... mind ezt meg sok mást egy 47 kg-os csajszi mondta... tisztára elérzékenyültem... (persze amikor jött a porokkal meg a randival már sztornóztam is a drágát)
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
_ATi_1
senior tag
Nem tudom, hogy van-e még a Lidl-ben, 119Ft-ra volt leakciózva 500g-os zabpehely. Szombatom még volt.
Én nem bírom a zabpelyhet, marad a kukoricapehely, még ha nincs is olyan jó. -
Jojo5
őstag
válasz Kassadin #20582 üzenetére
b@zzeg, amikor ezt előadta, csak lazán mondtam, hogy hangyát szedek... és akármennyire is eszméletlenül szép volt a drága, a barna haj nem kompenzálta a következő kérdést, hogy "mit szedsz? hangyát?"... én meg ajh
persze nem kellett értenie, de amilyen laza volt mint a rigalánc, amint megismertette magát velem úgy közelebbről rá kellett jönnöm, hogy azért 1-2 mondaton túl nem tudnánk kommunikálni, vagy legalábbis a kezdetleges érdeklődésem nagyon aláhagyottmondjuk olyan mellkasa volt, hogy amikor behajolt a pólójába tudtam csak nézni mert a 47 kilóhóz B52-es cickók voltak terítéken
viszont amikor gatyát meg pólót próbáltam és egy szál alsógatyában voltam bezony ott leskelődött a kis komisz...Boxer001: amennyire oda meg vissza voltam érte az elején a végén már annyira irritált, adtam egy próbát 1-2 elejtett morzsa jelet, hogy mit csinál később stb, hát nem esett le a lelkemnek... ez van
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
persze amikor jött a porokkal meg a randival már sztornóztam is a drágát
Boozy-e vagyol?
Na olvastam a legutolsó posztodat is...neked tuti valami baj van az agyaddal, de úgy se értenéd, hiába írom, mert ugye baj van az agyaddal. Meg ez amúgy is a gyúrós, tehát az off topic.[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz kovsol #20586 üzenetére
aha, mert jött a hurkáival meg még mutatta is azt a szerinte óriási belét és kérte, hogy tippeljem meg a súlyát...
hát a cickói az megtippelhetetlen volt mivel a mell méretekben nem vagyok az osztályzás királya, nálam van jó-rossz, nagy-közepes-kicsiKassadin: sajnálom, de rosszul hiszed amúgy fűl tágítóval a fülemben nem ug@tnék
Ijk: a srácok olvasnak a sorok között, mert még írtam is, hogy mielőtt kiléptem az üzletből küldtem 1-2 lehetőséget a találkára, csak elengedte a füle mellett... amúgy első napja volt, valszeg ezért is volt már már túlbuzgó...
még mondta is, hogy ez a "gatya tökéletes randigatya", mondom az tök jó, de ha velem akar valaki randizni akkor az lemászik a konditerembe szépen miattam...[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
az biztos, hogy a testépítés nem vág át\csal meg, majd kinövöm, vagy nem, de ez a csaj előbb kúrt volna ki az utcára mint bárki más a világon
tipikus plázagáré akiért ha nem 5ös bömössel jössz már húzza a száját, természetesen ez előre levont következtetés és lehet tévedek, de ilyenbe nem szoktam
és ezt főleg azután mondom, hogy kinyílt a "csipája" és a f@sz, b@zd+, kurv@ élet, általános szókincse lett előttem (természetesen tökéletesen tisztába volt azzal, hogy bombajól néz ki a 47 kilója mellé és kb. bármit megtehet...)Kassadin: ezt már írta más is, de különösebben nem izgat, hogy ki mit gondol rólam, aki ismer élőben az ismer, aki nem az nem
Boxi? há' az meg ki? eszik-é? vagy isszák ?[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
-
Jojo5
őstag
válasz spammer #20597 üzenetére
alapból nincs bajom az ilyen csajokkal, de amikor előadják néha magukat mint ahogy ő is csinálta hát attól falra tudok mászni...
Nem mondok én semmit se meg, jó volt ez így a kis lelkecskémnek\egócskámnak és ennyi, ez már nem az első eset, hogy eladó csaj "ledöbben" amikor kimászok a próbafülkéből.... bár kurvár@ nem tudom mire fel döbbennek le, de jól esik...
Ijk: az elején még nem volt gáz, meg nem is beszélt így, de amikor kicsit közvetlenebb lett a hangulat, akkor mondta a dolgait...
amikor felhúzta a hasát hát had ne mondjam, hogy pont nem a naptejet kentem volna szét rajta...
és előadta, hogy a 3 "hurkája" mekkora gáz már, természetesen hárítottam és ilyet beszól, hogy ha 25 centis "f@szod"(így konkrétan) lenne és leszednének 5 centit az nem lenne gáz ? mondom 20 centi még nem gáz.. erre jó, de ha 15-ből 10 lenne... mondom az nem gáz, hanem kicsi és nem egészséges... természetesen össze vissza égett ekkor már a pofám, hogy ilyen példát hoz fel "csaj" létére...spammer: az biztos, hogy olyan fokhagyma hátsom volt a gatyában és simán meglehetett állapítani merre van a hancurléc elfektetve parkolópályára...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest