- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #21399 üzenetére
ja a gyereket meg verem, enyém azt csinálok vele amit akarok
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #21402 üzenetére
Pedig tehettél volna.
Most úgy tűnik megkapom a magamét, mindenki ellenem van.
Na mindegy, azért ma se fogok rosszul aludni.
Sebaj, erre most eszek egy kis aranygaluskát.[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz God Vazzeg #21403 üzenetére
A zasszonyt
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Shummo
senior tag
Érdeklődnék hogy mi a véleményetek a myproteines BCAArol valamint a glutaminrol? Ha a kettő közül kéne választani, akkor melyik a fontosabb, és miért?
Köszi -
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #21409 üzenetére
glutaminra van valami ajánlás hogy mikor van a legtöbb értelme használni?
én egész nap minden turmixba dobok belőle egy kanállal de ha vmikor több értelme van akkor 2vel raknék bele, hátha megközelítem alulról az átlagos szintet egyszer
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Xelo
addikt
válasz BÁ Nutrition #21414 üzenetére
edzés előtt, után, lefekvés előtt. nekem ma jött meg a VPX Syngex fehérje izolátumom. nagyon adós.
-
Boxer001
veterán
Nagyon adós...jaja, tisztára mint egy sült csirkemell, csak meg kell inni, nem semmi.
BÁ még csak véletlenül se tudtad volna kihagyni a mondókádból a "szar vagyok" témát. Tőled sokszor már a "megyek és ugrom" érzés kerülget. Tudom, menjek.Kilótojás, csirkerizs...az igen, te se vagy burzsuj.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
a glutamin a legnagyobb átqrás a testépítésben.
nem linkelek tanulmányt, csak feszkót akarok gerjeszteni
-
Boxer001
veterán
válasz BÁ Nutrition #21419 üzenetére
Ez alap itt, hogy te meg se ütöd még csak a szánalmas szintet sem.
Wood
Én elhiszem! -
macikos
addikt
-
Zomb€€
őstag
-
Woodslave
félisten
voltam, xarrá gyúrtam magam. Nem vettem be semmi pörgetőt, de alig bírtam leállni
-
spammer
veterán
válasz Woodslave #21432 üzenetére
Én most itthon nyomtam egy váll-kart, de kibaxottul atta!
Nem voltak nagyok a súlyok, ezért magas ismétlésszámmal nyomtam, hát főleg a vállam készült ki.
váll gyilkolás:
4x12 fej fölé nyomás
4x12 arnold
4x12 oldalemelés
4x12 döntött törzsű oldalemelés
4x12 előre emelés
4x12 mellről nyomásÉs volt előtte bic-tric, meg a végén egy kis alkar...
Tudom, faxság ennyi gyakorlat meg ismétlés, de a kis súlyok miatt kellett, meg most a 4x12 lett a dilim
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz Foglalt név #21434 üzenetére
Ez jó poén volt , de nincs asszonyom.
Jó étvágyat magamnak: [link] -
Blackhole13
senior tag
Elkaptam valami hányós lázas vírust, enni nem tudok. Mit kellene csinálni, hogy az a kis izom, ami van ne menjen le? Glutamin, bcca talán nem jön vissza?
-
tween
őstag
válasz Blackhole13 #21439 üzenetére
magas fa, rövid kötél
-
Boxer001
veterán
De jó időzítéssel toltad be ide ezt a fantasztikus hsz-t.
Viszlát.
tween
Hogy te milyen aljas vagy.
Szétdurranok, ez a kaja kurva jó volt, egyszerű, ssssss nagyszerű.[ Szerkesztve ]
-
Foglalt név
addikt
Ha enni nem tudsz, akkor kenegetni akarod velük magad? Tekintve, hogy ez egy vészreakció a szervezetedtől(áltál mostanában tükör előtt ), próbál mindentől megszabadulni, kvázi emésztetlenül távozik minden belőled. Vagy itt, vagy ott. Mivel eléggé a maslow piramis alján van ilyenkor a szervezeted, folyadékot és sót próbálj pótolni, azzal is lesz elég nyűgöd. Házi vajákolásként ehetsz kekszet, annak az előnye, hogy felejthetetlen élmény, mikor hányás közben az orrodba is jut.
Röviden, megszívtad! Viszlát! -
bobalazs
nagyúr
Egy órás laza taposógépezés, lassan csináltam amennyire lehetett, mégis éhes vagyok mint a négylábú. Ja hogy ez a diet rovására írható.
-
Jojo5
őstag
válasz bobalazs #21443 üzenetére
1 óra taposógép ? az nem olyan, hogy a lábaid alatt a "lapátok" mennek fel le ?
mert én azt lépcsőzőgépnek hívom
Én pl 5 perc után keresztbehugyozom magam mert a combom és a lábam úgy bedurran és húzon: ma csak tekerés lesz, viszont majomka voltam mert amikor lenéztem a sulim konditermébe, kb. nulla CHval a hasamban, nekiálltam csak úgy naturban húzódzkodni, és ment is 4x8-12 me' elkapott a gépszíj
szerk: egy gépről beszélünk ? mert az nagyon durva... a szobacanga még 90 perc után is lófütyi se ehhez a géphez képest...
úgy szoktam, hogy az edzés után csinálom most a kardiót és ha az 5 perces beszaros\hugyozós részen túllendülök onnantól már csak szakad rólam a víz a 20-22. percig... onnantól meg 10-12 perc hegymenet 12km\h val gyaloglás a futógépen
ha 90 percet nyomok szobacangán beöltözve akkor se izzadok így meg mint ezen a két gépen a 30-35 perc alatt[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
rgeorge
addikt
És ne vegyél be semmilyen hasfogót, csak széntablicskut.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Jojo5
őstag
válasz bobalazs #21446 üzenetére
azért a bringa mert itthon más nincs, meg így kb. 35 perc alatt elégetek annyit vagy több kalóriát mint az otthoni tekergetéssel
kb. ez az a lehetőség amiért megéri lejárnom, mert ez nagyon durvamondjuk a laza fokozat nem tudom nálatok, hogy van, de én felcsavarom a témát rendesen mindig
spammer: jó, hát na...
amúgy 12 féle szint közül lődd be olyan 8-10 közé és nyomjad mint állat, általában a 22 perc végére 200+ emelet van kiírva, meg majd fél kilóméter, aztán még a 12-4 perc futógépes 12km\hs gyaloglás hegymenetbe az is ilyen 2+ km szokott lenni, de akkor már a hordágy kell
Aztán simán lehet, hogy csak az én combom nem szokta meg ezt a terhelést, de ez nekem valami eszméletlen kemény főleg 1 kiadós edzés után...[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
spammer
veterán
Gyomorfertőzés, fosás, hányás...
---
Na most már nekem is ki kell próbálnom ez a csodataposógépet! Amúgy én is taposónak hívom
Aktív témák
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest