Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
otthon kis fittentartó edzésnek mit javasoltok? elsősorban kar, mell, és has. (a tüzifát már felaprítottuk)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Ijk
nagyúr
Én meg nem nagyon hiszek abban hogy ugyanolyan izomtömeggel jelentősen kisebb vagy nagyok súlyokkal képes végezni valaki ugyanazt a gyakorlatot. A különbség a gyakorlat kivitelezésben van.
Nagyobb súlyokkal általában jobban lehet fejlődni, mert hiába szabálytalan, nagyobb terhelést ad. Elméletileg a kisebb súllyal, szabályosan végrehajtott gyakorlatnak kellene hatásosabbnak lenni, de a valóságban az sem lesz szabályos. Ha valaki belövi 12-16 ismétlésre egy adott súllyal a gyakorlatot szabályosan, a vége ugyanúgy beszaratós, és ilyenkor fejben már nincs ott az ember és bele-bele csal.
Krva nehéz, mert nagy koncentrációt igényel, és bizony én nem tudom mindig teljes koncentrációval lenyomni az edzéseket, főleg a végén, amikor már fáradt vagyok.Persze azért csinálom így, annak ellenére hogy látom a hátrányokat, mert rohadt sérülékeny vagyok. Amikor elkezdtem ugyanekkora súlyokkal kínlódtam, akkor ugye nekem azok nagynak számítottak és bizony szarakodtak az ízületeim. Még most is néha összehozok egy húzódást, még edzés közepe vége felé is, és akkor örülök ha következő hétre elmúlik. Illetve egyelőre a céljaimhoz ez is elég.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
spammer
veterán
válasz Mr.Csizmás #20951 üzenetére
Fegyencedzés
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Tipo16V
aktív tag
amúgy edzés után ti is elszoktatok fáradni fejben? nekem edzés után sokkal szarabb a memóriám, meg a reakcióidőm is több. csak velem van baj?
Csizmás akkor csináld azt, mint másfél éve egyébként ha elhíztál, akkor diéta.
[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
spammer
veterán
válasz Mr.Csizmás #20956 üzenetére
Kockahashoz diétázni kell, meg aerob/kardió. Hasgyakorlatokból meg sok, mert qrva lassan fejlődik a többi izomhoz képest.
Súlyzóst meg neked kell érezni.. 3-4 gyakorlat/izomcsoport elég, olyan súlyokkal, amivel meg tudsz csinálni 8-12 ismétlést.
Szerintem.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Fred23
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #20958 üzenetére
Itt van a könyv is a fegyencedzéshez! Ez is testépítés, csak éppen nem leszel tőle buta gyúrós!
-
Woodslave
félisten
válasz Mr.Csizmás #20956 üzenetére
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Fred23
nagyúr
válasz nepszter1 #20961 üzenetére
Egy hete beszélgettem egy sráccal, aki elárulta, hogy az osztályában már többen is megnőttek a calisthenicstől, és hogy már ő is csinálja. Nézek rá, aztán mondom, hogy én is a fegyencedzést csinálom. Nem merte kimondani ezzel a névvel, mert félt, hogy gáznak fog tűnni. Kár, hogy így nevezik ezt a remek módszert, mert a neve tántorítja el a legtöbb embert tőle; félnek, hogy nevetségessé válnak, ha ilyen sportot űznek. Pedig nem kéne, nincs ebben semmi ciki, és tényleg klassz testet lehet vele építeni, érdemes kipróbálni!
-
Ijk
nagyúr
-
Fred23
nagyúr
Egy erős, harmonikus, esztétikus testet össze lehet vele hozni, és szerintem egyszerűbben is, mint a gyúrással. ( Kevesebb gyakorlat, izoláció hiánya. ) Például egykezes húzódzkodásnál bedurran a bicepszem, a felső mellem, de még a vállam is, és mind egymáshoz képest arányosan fog nőni. Egykezes fekvőtől is nő úgy a tricepszem, mint másnak mondjuk a koponyatörőtől, a lórúgástól vagy a fekvenyomástól. Szóval amíg az ember el nem jut egy nagyon magas szintre, szerintem teljesen mindegy, hogy gyúr, vagy éppen fegyencedzést csinál. Nekem meg elég is, amit ezzel el lehet érni.
Amúgy meg vannak még itt, akik csodákra számítanak? A többiek csinálhatják nyugodtan a fegyencedzést is.
-
Fred23
nagyúr
Videót fogok majd feltenni youtube-ra, de ahhoz még fogynom is kell pár kilót. Szerintem nyárra bevállalhatom. Attól függ, lesz e pénz leadni még 3-4 kilót úgy, hogy az izom marad. Sajnos nem hiszem, hogy júniusnál előbb befogyaszthatok.
Tomics: a borsót továbbra is szeretem, és minden héten elfogy egy-két üveggel vagy zacsival. Olyan, mint nálatok a rizs, és valamivel több benne a fehérje. Ha iszol mellé tejet is, még jobb![ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
válasz Fred23 #20972 üzenetére
csak videót ne. Borsósfredtől mentsen az isten!
tej + borsó? annál már csak a tej + lilahagyma lehet a fosatóbb. 1x másnaposan ettem egy ilyen kombót, 2 perc múlva olyat buggyant a hasam hogy alig értem ki a wc-re. aztán meg csoda hogy nem tört össze a kagyló!
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
-
Fred23
nagyúr
válasz Tomics #20973 üzenetére
Nagyon ritkán szoktam fosni. Akkor jön csak össze, ha UHT tejből fogyasztok sokat, és arra zabálok rá, meg iszom rá még mondjuk erős teát, ami 4-5 filterből főtt le. Ilyenkor viszont nem kell sietnem a wc-re, mert olyanokat fingok előtte, ami jelzi a közelgő eseményeket, és fel tudok készülni rendesen.
-
Tomics
addikt
válasz Boxer001 #20976 üzenetére
Útálom a főzeléket, de ha szeretném is fasse tudja hogyan készül
Ehene mittanátam: Feltörekvőben a borsófehérje BB-s cikk, szóval igaz lehet
Szóval azt mondod borsósFred, hogy ez csak tejjel anabolikus? Vagy kell hozzá fegyenc edzeni is? Mert cellám nincs
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Fred23
nagyúr
Én hülye... -most mindenki izmos lesz.
-
macikos
addikt
gumicukor+tej+napcsi+borsó szedéséről mi a véleményetek?
-
-
Klemens
őstag
válasz runner 125 #20987 üzenetére
Nem okos vagyok, hanem olvasni nem tudok.
Boxer001: Ne tessék bántani, én csak ámultam és bámultam amikor együtt voltunk kondizni.
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
-Mike-
addikt
Adipokill-t szedett közületek valaki? Ajánlott a 2*3 egy nap?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz macikos #20922 üzenetére
"Ugye az izomrostok száma nem változik az edzés hatására, hanem csak megnőnek"
a növi hatására viszont változik
bár elképzelésem sincs róla hogy egy tíz éve tartó kúra alatt pl Cutlernek mennyivel több a sejtszámayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Boxer001
veterán
Levágott lófejet találtak Lajozsmizsénél a közúton...
God mit műveltél? -
szőröscica
addikt
válasz -Mike- #20993 üzenetére
Én szedtem, de 2*2-nél többet nem, ha jól emlékszem. Szerintem attól függ, hogy mennyire tolerálod az ilyen pörgetőszereket, nekem a koffein is megdobja a pulzusomat, szóval én óvatos voltam vele. Viszont elég jó hatása volt, segített mikor belassultam a fogyásban. Két dobozzal szedtem be.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest