Hirdetés
Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
nekem 10 mg-os olasz, de abbol 4-5 mehet naponta. a 2 szerintem keves....
nekem 8 fogy naponta
amugy nem zacskos, hanem amikor a hataron csempesztem akkor egy edesitotablettas dobozba raktam bele, es igy nem tunt fel senkinek
amugy ez bevalt cucc mert mar sokan megnottek tole a teremben othhon, ugyhogy el is hoztam az osszeset
az anabol meg egy fos szerintem, de sajna most ezzel kell beernem egy darabig. kb szeptembertol lesz rendes teszto is ha minden jol megy
-
Vandit.
addikt
Szerintem ez akkor feltűnő,ha ugyanaz az ember csinálja sokszor.Én pl. most rendeltem először és gondolom,ezért (is) ilyen a hozzáállás.És persze magabiztosan állítottam,hogy lejárt márc. 11-én
Nem mennek csődbe,ha küldenek még 2 dobozt.
Legközelebb jobban figyelek. 
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
Ahhoz mit szólsz, hogy egyszer a csomagomból kifelejtették a c vitamint, én szóltam nekik, és másnap küldtek egy dobozzal. Akár kamu is lehetett volna és akkor van egy ingyen doboznyi c vitaminom.
Szerintem azokkal bánnak így, akik már ott hagytak egy csomó lóvét.
szerk: na akkor ez a verzióm meg is dőlt. Vandit, sztem mond le, ha már ők így, akkor neked is úgy kéne... -
penene
őstag
Nálam a barátnőm szörnyűlködött, amikor meglátta a 3 nagy dobozos fehérje dobozt (fehérje + malto + dextróz) a polcon (mellette a vitaminok, és egyéb kiegészítők)...
Tovább nem is mondom...
De már megszokta.
UI: Mai edzés lesz az első osztott edzés 8 hónap után.
Mell-tricepsz, és ha marad kraft (mert most csak 4 + 3 gyakszit csinálok) has.
[Szerkesztve] -
penene
őstag
Ebben az esetben természetes.
Csak ha megy minimum 4*6 tisztán hátból, akkor kezdj bele (és akkor nem is megy már szét a vállad, ha rendesen elbírod a súlyod).
Helyette jó a többi húzás, pont azért, mivel kevesebb, mint testsúllyal lehet húzni.
Boxi: jah, én most könnyen pofázom, ülök a légkondiban.. meg a konyhában is megy.. A kettő közötti 25 méteren meg döglés.
Otthon valszeg nekem sem lesz ekkora étvágyam, hétvégén se volt semmi...
Turmixba javasolnám dextróz+malto keveréket (felesben pl.). Én úgy használom és kellemes.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
váltogasd a gyaksikat.
én most eléggé jól elindultam hátban, 2 féle edzésem van, hetente váltogatom őket.
1. döntött törzsű evezés + t-rúd ''sarokban'' + felhúzás (+ esetleg fűrész)
2. lehúzás mellhez + fűrész + alsó evezés csigán hashoz + hiperhajlítás
de én azért csinálom ezeket, mert a többit nem érzem.
-
-
_Blank_
senior tag
nálam ugyenez volt tegnap, hajnal3-tól délutánig fosatás, szintén hidegen próbálom enni a rizscsirkét..az edzés rész meg még mindig itthoni jelleggel folyik, azt inkább nem is nevezném edzésnek..

mára rendbejöttem, 1 nap kell neki a ''menéshez''
blame: szar a link
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
az alkarom azóta nem fáj a 2kezes bicepsztől, amióta áttértem a franciarúdra és lejjebb vettem a súlyt. azóta a bic is jobban durran.
gondolom mert az alkarral nem annyira segítek bele. néha úgy csinálom a sorozatot, hogy a rúdat nem is markolom, hanem nyitott tenyérrel húzom fel a súlyt, úgy az alkar tuti nem dolgozik. kicsi a súly, de ez nálam sosem okozott lelki problémát.
(1,5 hét alatt most nőtt a felkarom fél cm-t, előtte 4 hónap alatt nőtt kétszer ennyit.) -
fLeSs
nagyúr
Én múlt hét óta babasúlyokat használok (magamhoz képest) karra, viszont szarrádurran az egész.
Amúgyis gyenge vagyok.
Külön zsír, hogy kurvasok szarakodás után végre sikerült kitalálnom, hogy hogyan kell edzenem az alkaromat ahhoz, hogy rendesen bedurranjon, főleg a ballal volt ez gond.
Ma bedurranás után ilyen kis csomókat/dudorokat vettem észre az alkaromon, azok mik?
-
Geli
senior tag
-
BÁ Nutrition
addikt
mashol is megy az a cuccolas, meg jobban is akar mint a bodyban...
csak az nem latvanyos annyira mert nem biztos hogy hatalmas meretu izomnovelesre megy a tema. pl azert mert a bicklista 3szor gyorsabban tesz meg fel kilometert mint te az nem zavar senkit, mert igy nem mered magadhoz a teljesitmenyet. de ezen meg latod hogy a bodysok marha nagyok, te meg csoffadek vagy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
God Vazzeg
veterán
Inkább azt a részt tedd magadévá, ahol mondja, hogy nem a ''szerektől'' kell várni az eredményt (tápkiegekre gondol!) hanem a kajától, meg az edzéstől, nameg a pihenéstől
Szerintem is túl nagy feneket kerítenek sokan a tápkiegeknek, pedig ami kell: fehérje és mulitivitamin. Ennyi. Nameg egyénenként kellhet tömegnövelő, ha vékonyka valaki, meg ilyenek. A többi csak szemfényvesztés. Én már utólag a No-Xplode-ra kidobott pénzt is sajnálom, mert tényleg faszán durran az ember tőle, de ennyi! Semmi többet nem ad. Bár kinek mi a fontos nem? 
(A szteroidos részre nem akarok reagálni, mindenki maga dönti el, mit vállal be, és mit nem. Ebben egyébként csatlakozom Bubbe nézetéhez, hogy inkább beszúrom a tesztót, de ilyen amerikai szarokat nem szedek, amiket 2 havonta betiltanak. Gondolom ezzel a nézetemmel nem leszek itt túl népszerű, de leszarom, ismertek
Na, mégis csak reagáltam...
) -
bandus
veterán
ugyan ez a helyzet, szarrá izzadom magam. meg gondolom a hosszú haj sem előnyös... viszont ez az aminostar kreatin nagyon faszának tűnik. jól oldódik, és ugyan csak hétfő óta megy, de ma már nagyon faszán bedurrantam tőle (vagy nem tőle)
A bic-tric szuperszett is bejött, szal csak jó dolgok történtek ma edzésen. Illetve majnem csak jók, majd részletezem a naplómba az extremefiten, lessétek meg ha érdekel valakit 
<-- ez meg az előre röhögés a ''senkitnemérdekel te féregpatkány''-on és ennek külöböző és különböző mutációin 
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Nem csak fekete, vagy csak fehér valami embör.
Nem vagy kulák, de ne sírjon a szád, mert aki csóró, az nem tud rendelni kapásból 2x hazugpatkány.

De maradt nekem is, bár csak akkor hiszem, ha a kezemben lesz, egyelőre a rendelés feldolgozás alatt áll.
szerk.:
Múlt hét vasárnap óta nem voltam edzeni,
igaz kedvetlenség miatt, ezt aláírom. 
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az elég gáz lesz. 

Legközelebb jobban figyelek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)