Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Mobil flották
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Mivel amúgy is nagyon ebbe az irányba mentünk el, javaslom a következő topikot: [link]. Ezt zártam.
p -
SwordWarrior
csendes tag
UP!
-
blueMerle
veterán
Nem kötekedni jöttem, csupán leírtam a véleményemet az illegális autóversenyzésröl, amit nem is kötelezö elolvasni.

-
_Volkovy_
nagyúr
ne keverj össze azzal, aki alá odatolják a többmilliós gépet, aztán nyomja ész nélkül.
nekem nincs annyim, hogy kijavíttassam, ha összetörik. ha meg törik, akkor a benne ülő is halik. ez régi konstrukció, és ha törik, életveszélyes.
folyamatosan megpróbálok fejleszteni a vezetési tudásomon, de ez nem abban mutatkozik meg, hogy egyenesben nyomom úgy, hogy mindenki féljen aki elémkerül.
voltam már pályanapon versenypályán, igaz hogy nem mentem pályacsúcsot, de szép köröket mentem. nekem ennyi, meg az amatőr rali kinn a pusztán, már elég.
nem vagyok öreg róka, épp ezért nem vállalok be olyat, amit tudok, hogy necces megcsinálni.
hülyén hangzik, de én nem beszélni szeretek a vezetésről, ezért lehet, hogy nem jön az, amit mondani akartam. -
lesaux
veterán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Jó. Ne kezdjük el. Csak tudod, mindenki úgy gondolja, hogy jobban vezet, mint az átlag, meg hogy ő majd vigyáz a kocsijára és magára is.
Senki nem úgy megy ki az utcára, hogy na, én most balesetet fogok szenvedni. Az csak jön magától. De nyugodtan megkérdezhetitek Dent, tudna miről mesélni.
Mellesleg van egy olyan érzésem, hogy se Te, se a topicnyitó nem vagytok 20 évesek. Ez utóbbiban szinte biztos vagyok. -
SwordWarrior
csendes tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Japanese Performance... Vagy az nem autós??

Egyébként teljesen igazad van, de akármi a téma, valaki mindigvan, aki kötekszik, meg hogy ez hükyeség, stb... Tehát ilyenelven menjünk olyan helyre fórumozni, ahol aki ellenkezik ,kizárják... Szvsz jó, ha van egy kis konkurencia, izgalmasabb a beszélgetés...
-
_Volkovy_
nagyúr
A ph-n az autós topikok felépítése a következő:
-egy lelkes autóhívő megnyitja
-néhányan csatlakoznak, hogy ez milyen csodálatos is
-majd megjelenik az, aki szerint mindenki, aki nem kalapos tempóban közlekedik, potenciális felelőtlen gyilkos
-összevesznek
-
blueMerle
veterán
válasz
SwordWarrior
üzenetére
azok akik gyártelepeken és mindenféle elhagyatott helyeken csinálják, azok nem érdekelnek, nem veszélyesek, max magukra
. Én azokról az állatokról írok, akik az UTCÁKON csinálják ezt! -
_Volkovy_
nagyúr
Az én véleményem röviden és tömören annyi, hogy gyorsan menni egyenesen a hülye is tud.
A többi az aláírásomban olvasható.
-
SwordWarrior
csendes tag
válasz
blueMerle
üzenetére
Én megértelek.. De azért az világos, mint a vakablak, hogy ez szélsőség!!! Hogyha olyan sokan meghalnának emiatt, akkor valszeg a rendőrség/commandó nem a bankrabló(gyilkoso)kat üldözné nagy erőkkel, hanem az gyorsulókat... Márpedig, a gyorsulók nagyon keveset, vagy semennyire se üldözik, keresik.. Persze ha rajtakapnak, akkor vagánykodnak a zsaruk, az esetleges előléptetésért...
-
blueMerle
veterán
A legális részét nem szeretem, de nem is ítélem el. Az meg hogy ''vigyáznak''
Ez vicces. Ezek huszonéves suhancok, nagycsávók, hatalmas arcok páréves /hónapos/ jogsikkal. Ugyan mondja már el nekem valaki, HOGYAN TUDNÁK EZEK biztonságosan uralni az autót 100-120 Km/h felett?! Elárulom! SEHOGY!! Nekem jópár éve van jogsim, nagyon jól vezetek többek szerint is, és ha ÉN NEM VIGYÁZOK akkor hatalmas csattanás lett volna. Tehát még egyszer: a balesetet NEM ök hárították el, hanem ÉN!
Annak könnyu bedölni hogy ök aztán nagy autóversenyzök meg profi soförök, hogy ott vetítenek az autóik mellett, aztán normálisan mégcsak vezetni sem tudnak, mert ugye fiatalok, nincs tapasztalatuk. Én nemrégiben ultem az egyik fiatal kolléga mellet, aki hazadobott meló után, mert az autóm épp szervizben volt. A srác szintén nagy fanatikus tuningos, mindenkinek meséli a nagy storykat, és a legszebb az volt, hogy mégcsak farolva sem tudott beállni 2 autónyi helyre a házunk elé
. Aztán mondta hogy ez csak azért van mert este van....na persze, meg azért mert 1 éve vezet....mindezek ellenére sokszor ''versenyez''. Valahogy elöre sajnálom a szeretteit.... 
És még egy dolog: szomszédom 3 éve vett egy seatot /nemtudom hogy milyet/ és valami iszonyatosan széttuningolta.Nemsokkal ezután az egyik lány ismerösének meg akarta mutatni hogy mekkora arc, és a csajszi beult mellé egy ilyen ''versenyen''. A srác egy töltésen tépetett, aminek a végén volt egy kanyar, a kanyarban pedig egy hatalmas vas-oszlop, a kanyart természetesen nem tudta bevenni....a srácnak összesen 8 csontja tört el, a mai napig szörnyen néz ki, de úgy ahogy felgyógyult, jelenleg pedig 8 éves börtönbutetését tolti. A lány, a baleset után 3 napig szenvedett a kórházban, majd belehalt a séruléseibe.
Szerintem érdemes ezekután mindenkinek nagyon komolyan magába néznie, és elgondolkozni azon, hogy megér-e egy 150 km/h-s utcai verseny feeling egy emberéletet... -
SwordWarrior
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A topiC C-vel van

-
KrAt
veterán
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Ha lenne vmi elhagyatott területen, azon sztem én is.
Hivataloson meg nem, minek, legyen egy utolsó helyezett?
-
KrAt
veterán
válasz
SwordWarrior
üzenetére
Illegális-t csak akkor ''szeretem'', ha vmi olyan helyen csinálják, ahol SEMMI balesetveszély nincs. (gondolok itt a #2-re. Szomorú
) Legális meg simán jó, ha mondjuk egy reptéren csinálták. Itt is láttam már 1-2 autót az Üllőin nálunk, akik nem épp 60-70-el versenyeztek.. Azoknak kell szögesdrót..
Jó, persze én is szoktam néha a kocsival gyorsan menni, de mondjuk az 50-es táblánál 80-90-el, ha tudom, hogy igen, meg tudom fogni, ha vmi gáz van, és ha nincs senki a közelben. Se autó, se gyalogos. És ez még mindíg nem 160... -
törölt tag
válasz
SwordWarrior
üzenetére
én voltam illegális versenyen, sőt részt is vettem benne. úgy volt megszervezve, hogy először a bénák indulhattak (mint én is, 1.2-es gyári puntóval), és utána jöttek a nagyobbak. ez valahol a jászberényi út környékén volt egy elhagyatott úton, régebben rendszeresen voltak ott versenyek. a verseny sima ''drag'' volt, 2-300 méteres egyenes távon.
a hangulat leírhatatlan volt, a kocsikban döngtek a mélynyomók, az emberek tapsoltak, stb... tényleg állat volt.
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
SwordWarrior
üzenetére
Én nem vok különösen fanatikus de ha látok eggyet megnézem.mertén igazából a tuningolt autókat szeretem ezekbe nagyon,na meg a sebességet.Figyu én nem láttam azt a versenyt legláisat,de ha van róla videód akkor azt valahova feldobnád a netre?Van fent van az valahol a neten?Mert arra kiváncsi lennék.
Én ezeket csak nézni szeretem.Ha lessz kocsim akor se fogom, csinálni mert az nagyon durva lenne![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
SwordWarrior
üzenetére
Átneveztem, majd a többiek eldöntik, kell-e ez a topik...
[pod]Diablo:
[link] -
SwordWarrior
csendes tag
Hát ez ciki

De karambol nem igen lesz belőle, hidd el, ők jobban vigyáznak a kocsijukra, mint mások... Ja egyébként 160-al nem csak az illegális versenyzők száguldoznak a városban... Egyébként ilyen versenyek MO-n nem szervezettek, hanem ha véletlenül két tuningos auto beáll egymás mellé a lámpánál, és nincs előttük SENKI, akkor esetleg le zavarnak egy race-t!! Ez nem amerika, itt nem úgy megy ez, mint ahogy azt egyesek gondolják, mert látták a Halálos irambant!!
De azt nem mondhatod, hogy a legális gyorsulás, ami a multkor volt, nem volt poén!!!
-
blueMerle
veterán
válasz
SwordWarrior
üzenetére
Én is teljesen oda vagyok ezekért az illegális utcai versenyekért!!! 2 hete jöttem haza éjjel egy tárgyalásról /560KM-t vezettem le már addigra/, beérek a városba, és ha 1 másodpercre nem figyeltem volna, már nem írnék itt, közel 160-al repesztett el elöttem két vmilyen tuning autó... az autómnak semmi baja se lett, de pörögtem elég szépen. Ott helyben be is dobhattam volna a kulcsot...na Warrior, még mindig olyan ***** jó dolog ez az illegális autóversenyzés?!!! Majd ha megérsz egyszer egy ilyet mint én, akkor nagyon gyorsan rájösz, hogy nem egészen jól látod a dolgokat!
Mindenki másnak, akik szeretik és csinálják, azoknak hasonlót kívánok, mint amit én megértem!!!
[Szerkesztve] -
SwordWarrior
csendes tag
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én a NFS Underground óta fanatikus vagyok!!(előtte csak rajongtam érte
) Kinn voltam a gyorsulásin(a legálison, amit most rendeztek ne rég, kb fél éve),és nagyon fain volt!! Főleg mikor a Trabi lenyomta a Subaru Impreza-t
Azt láttátok?? Olyan tuning volt a Trabin, hogy csodálkoztam, hogy nem esett szét..
Nektek mi a véleményetek erről, szeretitek, utáljátok??
De a legjobb mégis a lámpától lámpáig tartó verseny az utcán!!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Én azokról az állatokról írok, akik az UTCÁKON csinálják ezt!