- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
Nem kell valakinek két darab relatív nagy ragasztott üveglap? Vastagabb és jó a teherbírása
Szinte bármi értelmesre cserélhető/eladó
-
MR_Joe
senior tag
Amúgy mi ez a nagy pangás? Mindenki nya(ra)l a balatonpartyán?
-
MR_Joe
senior tag
Jónagyot!
-
MR_Joe
senior tag
Gondolkodom egy esesdén. Vannak itt occó ssd-k ACZ vertex2 sata2 60gb / petrol 64gb sata3. Ez utóbbi ugyan sata 3-as, de ahogy néztem mindenben veri a vertex2. Írási/olvasási sebesség IOPS. Nem értem minek a sata 3 egy alapból lassabb ssdnek? Vakuljparaszt mi?
Vkinek tapasztalat?
-
MR_Joe
senior tag
CLIENT: ”I can’t access our site!”
ME: ”Ok, I can access it fine. Can you access any other sites?”
CLIENT: ”No I’m on the beach.”
ME: ”Is there internet on the beach?”
CLIENT: ”No! But you told me we could access the site from anywhere, think how many prospective clients are at the beach right now.”
ME: ”I think you’ve gotten to much sun….”
-
MR_Joe
senior tag
Vkinek enkór meghívót? Most tudok kérni határozatlan ideig párat..
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Füleske #9878 üzenetére
Igen.. többet tudna, csak nem ezzel a képaránnyal...
hülye egy megoldás. Igen randa így a kép. Körül kell néznem ilyen DVI-HDMI kábel után mielőbb...
Hol lehet ilyet kapni ilyenkor?
Bali: teszteltem a int. videokarit, igaz crisys warhead volt csak kéznél. 1680x1050 és egynéhány dolog levéve alapra. Így játszható. Átlagos beállításnál élvezhetetlen. Feltételezem codnál is ilyen lenne. Be kell szerezzek egy 6670-es karit...
-
MR_Joe
senior tag
Valakinek akad DVI-HDMI átalakítója? Az működhet, hogy a monitor DVI csatijára dugok egy ilyen átalakítót, majd a gépet és az átalakítót összekötöm egy HDMI kábellel? A lapon D-sub és hdmi van, a monitoron d-sub és dvi, persze d-subon nem jön át az 1920x1080...
-
MR_Joe
senior tag
Ju eszembe. Nincs valakinek véletlen elfekvőben egy ilyen adaptere?
-
MR_Joe
senior tag
Vélemény a spire tápokról? Vkinek valami tapasztalat?
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
Jáááj. ez a válogatás így meló után kemény volt...
Azthiszem alszom egyet...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
LackoMester #9649 üzenetére
Az már nem normális
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #9371 üzenetére
Hát nem tudom... nekem egyik kölök se fejelte még így le a kilincset... lehet hogy a kislánynak segítettek?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
LackoMester #9235 üzenetére
Még válogatni is lehet.. mehetek a kariért?
-
MR_Joe
senior tag
Igen, ilyen ház méretű kártyám van,meg kábel is, csak épp nem azzal a csatival amivel kellene.. Jó lenne letesztelni ezeket a hdd-ket amik itt figyelnek. 2 x 146GB és 8x18GB HDD került ide hozzám...
Meg egynéhány apróság egy szerverből.. néhány sd ram (talán 64mb-sek), két kis xeon proci, egy aprócska 750w-os táp (van vagy 10 kiló..). Valakinek valami ezekből?
-
MR_Joe
senior tag
Valakinek nincs egy PCI-os ultra scsi vezérlője esetleg? kábellel lenne a legjobb
Van két HP vinyóm és jó lenne letesztelni őket..
-
MR_Joe
senior tag
Emberek! Valakinek a héten egy Logitech K400-as billentyűcske?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
papaizsolt #8529 üzenetére
Volt IS7-es lapom nekem is.Korrekt kis lapocsek volt
Amúgy joereggelt mind1 kinek. -
MR_Joe
senior tag
válasz
LackoMester #8512 üzenetére
Most épp nincs sajnos. Kérdezd meg Jamba mestert, neki mindig van valami
Vagy Jazzos kollegát, de ő csak keddtől áll majd rendelkezésedre
-
MR_Joe
senior tag
Vkinek egy Inno3d 8600GT 256MB nem kell? Itt pihen kihasználatlanul.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #8164 üzenetére
Nekem bejön
-
MR_Joe
senior tag
Valaki nem tud olyan set top boxról, amin van VGA csati? Esetleg DVI. Kutattam, de nem találtam, pedig láttam már ilyet, csak nem emlékszem a márkára/típusra.
-
MR_Joe
senior tag
Urak!
Egy giga 370W-os táp elbír egy AMD FX-4100 + ati 6670 kombóval (mellette persze hdd, dvd, alaplap
).
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
Embörök! Valakinek egy kallódó IDE-SATA általalakítója nincs véletlen? (Értsd IDE vinyót kéne satás lapra eszkábálni...mindezt úgy hogy még rendszervinyó is a szentem...). Esetleg occó 80-120-160-as satás hdd?
-
MR_Joe
senior tag
Találtam egy AzueWave AR5895 modellszámú b/g/n-es wifi kártyát a fiókomban
Nem kell valakinek csokiért vagy sörért?
-
MR_Joe
senior tag
Jónagyot! Segítség kéne: hol lehet kijelző fóliát kapni győrben 7", vagy nagyobb kéne. 5let?
-
MR_Joe
senior tag
Eladó 8600GT 256MB kari 4,5k, Logitech K400 billentyűzet dobozában 6k. Leharcolt külsejű android tablet (1Ghz/4GB MID csoda) 13k. Vki?
-
MR_Joe
senior tag
2x1 gb ddr2 667-emet cserélném 1x2gb ddr3 1333-ra. Valaki??
-
MR_Joe
senior tag
Még mindig eladó 2x1GB DDR2 modul (667), továbbá egy nem szabvány AM2-es alaplap. Integrált video, sata, pci-e van rajta. Továbbá egy s478-as 2Ghz-s 0 perces p4 proci várja új gazdiját. Esetleg alaplappal együtt
-
MR_Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #6649 üzenetére
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #6563 üzenetére
Wow
rohadt jól megcsinálták
Valakinek nem kell egy saitek kormány? Occsóé
-
MR_Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #6529 üzenetére
Olcsón adom, hogy mielőbb elkeljen -
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
Buga úr, Jazzos : pük mentek.
-
MR_Joe
senior tag
Valakinek olcsón sata HDD-je? csak hibátlan érdekel.
-
MR_Joe
senior tag
Eladó, cserélhető: két darab 136x55x0,5cm-es dupla (ragasztott) üveglap. Eredetileg üvegasztalt akartam belőle csinálni, aztán le lettem s(z)avazva itthon
Ajánlatokkal bombázzatok püben.Megtekinthető csanakon (a fiam ágya alatt
). Elszállításban ha kell tudok segíteni.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #6435 üzenetére
-
MR_Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #6432 üzenetére
Mariot még talán igen
de csak butított grafikával
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #6430 üzenetére
Remélem
Amúgy lehet hogy a hardverapró bejön, sőt gémernek is lehet nevezni.. a pasziánsz elfut rajta
Ááááá.. valaki nézi a csillagszületiket? istenem.. fájdalom...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #6427 üzenetére
Áh ilyen gyenge gép nem is kéne...
-
MR_Joe
senior tag
Valakinek 1GB pc2-5300 modul? Kezembe akadt kettő itthon
Van még egy athlon 3800+ proc, vmi érdekes fujitsu alaplappal. Lap+proc 3000 Ft (nem normál ATX), memo együtt a kettő 3500FT. Csak ma, csak tőlem, csak nektek
Na jó talán még holnap is
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #6293 üzenetére
Aztak*
-
MR_Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #6192 üzenetére
Ment PÜ. A lapot+procit használja egészséggel az új tulaj
Jó netezgetést!
Püben nem írtam: valami satás HDD érdekelne érte cserében, ha van. Méret mindegy, csak jól működjön
Jamba: Köszi, ha a kollega elviszi nem lesz rá szükség. Ha nem lehet összedobok kis egy kis gépet belőle.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
bundilolo #6186 üzenetére
Sokminden vacakot lehet kapni ebben az országban...nem linkelem be az összes webshopot amit tudnék, mert tele lenne vele a topic
de ha már reklámnál tartunk: valaki vigye már el! Cserélhető is, győrieknek kedvezmény
-
MR_Joe
senior tag
válasz
cellpeti #6174 üzenetére
Bicajosbolt.. és még pénzvisszatérítést is kaphatsz
Írj ha érdekel
-
MR_Joe
senior tag
Van még egy Saitek kormányom. Kb 2x használt, doboza kissé avétos. Rezgős, pedálos ölbevehetős csoda USB, PS2, XBOX csatikkal. Ezen kívül van egy logic3 kormányo, szimpla alap gameportos cucc. Ha érdekel vkit ajánlatokat várok rájuk.
-
MR_Joe
senior tag
Embörök! Van egy matsonic MS8308EP lap, benne talán egy duron vagy athlon 1200 proc. Integrált hang, háló és video van a lapon, spire hűtőcskével. 1000 forintért, ennek megfelelő sörért vihető
Estig jelentkezzen ha valakinek kell, azután megy a darálóba!
Ugyanígy egy Oki B4200-as lézernyomi. Működő volt, kifogyott a toner, félretettem, elvileg 3000 ft körül lehet hozzá venni tonert. Azóta be se kapcsoltam. Win7-tel még használtam
Szintén 1000Ft-ért vihető. Ez a hétvégéig meglesz, utána megy a darálóba.
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
Van egy eladó Intel lapom, benne egy 2 ghz-s procival, 2x128MB RDRAM-mal. 0 perces cucc. A lapon E210882 felirat látható más nem. (5k)
Továbbá van egy Matrox g450 AGP DVI videokártya. Low profilede normál hátlappal, DVI-dual VGA átalakítóval. Szintén nullperces. (2,5k)
Ezen kívül van egy Maxdata fekvő micro atx házikó, használtas, 144w delta táppal. (3k)
Esetleg cserebere érdekelhet! Valaki? -
MR_Joe
senior tag
Vki otthon van hackintosh dolgokban? Vkivel beszéltem múltkor csak nem tudom kivel
-
MR_Joe
senior tag
Vkinek egy Gigabyte GeForce210 1gb ddr3 videokari? Passzív hűtés, 2014-ig garis, low-profile kártya normál és low prof. hátlappal, doboz papírok stb. Esetleg cserélném szintén low profile ati kártyára... vagy egyéb dologra
Ajánlatok püben jöhetnek
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
Az a hűtés akkora kb mint a komplett gépem
-
MR_Joe
senior tag
Eladó! IBM IntelliStation M-Pro 6229.
Specifikációk : Intel 2Ghz proc, 2x128 MB Rambus, 40GB IDE HDD, Matrox G450 64MB DVI (Dual vga átalakítóval) videokártya, CD olvasó, 340W táp imnőségi házikóban, billentyűzet, egér. A gép 0 perces, bontatlan!Ajánlatokat Püben várok
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest