- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8845 üzenetére
nem is ketelkedtem
-
Balinov
titán
b+, most nezem a Paddock-ba 160€ volt a belepo, a sima epitett lelatola a Vamhaznal meg 70
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8835 üzenetére
jaja, ilyen ossznepi dzsemburi, a legjobban ezt az szemlelteti, hogy a palya masik fordulopontja delen D2-ben a Temple Bar vigalmi negyednel volt. Amszterdamban all. tobb, mint felmillioan lattak.
F1-re en is mennek, legkozelebb Silverstone van, de szerintem oda meg horror arabb a belepo
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8833 üzenetére
Bavaria City Racing volt ezen kivul meg sokminden, 1200kor kezdtek, program szerint 1700kor lett volna vege, de itt a mentes, meg palyahelyreallitas miatt szvsz legalabb fel orat csuszott a progrom
-
Balinov
titán
Voltak meg utcai autok, JB buggy, regi masinak (Renault 5, MG, regi impreza, Celica).
Celica valahol igen odabaszhatta az elejet, kicsit le volt amortizalva.
Celica visszafele, kisse visszafogotabba tempoban
Legrosszabbul vitathatatlanul ez a kis MG jart.
Odafele
Visszafele mar mankoval bicegett....
Hang az volt, a Paddock a haztombunk sarkanal kezdotott a rakparton (sajnos oda fizetos belepo volt, amit elkapkodtak).
Remelem jonnek meg jovore is
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8829 üzenetére
-
Balinov
titán
Catherham F1@Dublin 1.10 korul van a lenyeg
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8788 üzenetére
nem neztem meg, bar szinte tuti, hogy beindult a bankalapacs az Max Payne 3 totyikban
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8786 üzenetére
persze, te is a Steam-re gondolsz, ugye?
-
Balinov
titán
masnal is kohog a ph!? nem csak az 503-as hibakod, hanem a hsz-ekrol, pm-ekrol is tobb 10 perccel dob ertesitest
-
Balinov
titán
válasz
runner 125 #8756 üzenetére
persze be lehet probalkozni gift-kent feladva 20-30l dodot megadva erteknek, de ha megfogjak, ugyanott van. sztem nem erdemes usankabol, max olyat, amit EU-ban meg nem lehet kapni
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8743 üzenetére
de de, csak arra akartam kilyukadni, ha a sataII vinyo olcsobb, meg a nas is sata2-es vezerlos akkor felesleges az esetlegesen dragabb SATAIII-as cuccot venni, plane ahogy Coxernel kinez, abbol a nas-bol akkor kerulnek ki a vinyok max, ha valamelyik megmakkan
-
Balinov
titán
Kiszemelt NAS-ba milyen SATA vezerlo van? mert az elso az SATAII-es, a WD30EZRX meg SATAIII-as.mind2be 64mb cache van. a masodik WD AV-GP power saving szeria, az elso meg Green, szoval mind2 alacsony(abb) fogyasztasu, gyanitom mindketto 5400RPM-es.
SATA3-ast vennem, ha nincs nagy arkulonbseg
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8721 üzenetére
vagy tegye ki az ajto ele a Telekire, 3 percen belul nem lesz ott, plane, ha radobsz egy papirt, hogy mukodokepes a cucc
-
Balinov
titán
FTC, Photoshop Elements 10 80US$, kb 65€
-
Balinov
titán
na, akkor van rajtam kivul is pedagogusgyerek
alakitsunk klubbot
Coxer: kinnvan az LR 4.1 update:
New in Lightroom 4.1
The goal of this release is to provide additional camera raw support, lens profile support and address
bugs that were introduced in previous releases of Lightroom 3. (A comprehensive list of issues fixed in
this release is included below.) In addition, Lightroom 4.1 introduces the following new features:
• The ability to process HDR TIFF files. (16, 24 or 32-bit TIFF files) This can be quite
useful if you have merged multiple exposures into a single 32-bit image using Photoshop’s
HDR Pro. Using the new basic panel controls can be a very effective and straightforward
method of achieving an overall balance across the tonal range.
• Additional Color Fringing corrections to help address chromatic aberration.
• Save photobooks created in the Book Module to JPEG
• Publishing photos to Adobe Revel is now accessible via a Publish plugin
4.1 Bugs – Fixed
• Point Curve adjustments made in Lightroom 3 and before have been restored.
• Addressed performance issues in Lightroom 4, particularly when loading GPS track logs, using
a secondary monitor, and the controls within the Develop module.
• Clarity adds grey tinting to 100% white tones.
• Adjustments made in the Develop module were not properly being reflected to photos that
have been laid out in the Book Module
• Postscript Type 1 Fonts do not appear in the Font menu within the Book module.
• Clarity adds grey tinting to 100% white tones.
• Edit-in functionality has been restored to external applications including Adobe Photoshop and
Nik plugins -
Balinov
titán
Ismer valaki egy olyan megoldast, lehetoleg ingyenest, amivel egy adott teruletrol valo google maps-ot le tudok menteni akarmilyen kepformatumba, neadjitsen pdf-be?
-
Balinov
titán
Valaki multkor keresett megoldast komplett weboldal lementesere.
-
Balinov
titán
FB fiok elerhetetlen masnal is?
-
Balinov
titán
potkivanok!
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8630 üzenetére
adatvedelem
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8627 üzenetére
nem, az OTP
-
Balinov
titán
Valakinek valami tapasztalata, tippje, hogy mit tudnek allitani ezen a Sziszkó EPC3925-on. Finomhangolasra gondolok. Tegnap korbefutottam a menube, nem tunik szolgaltato altal lebutitottnak, pl. dyndns is beloheto
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #8594 üzenetére
tenyleg
, de hulye vagyok, na megyek is iszok egy agyfrissito kv-t megint
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #8592 üzenetére
sziasztok, mi az a FUP?
korlat itt is van, 250GB/ho, 1x leptem tul, fel is basztak az Extreme csomagba, ugy kellett konyorogni, hogy tegyenek vissza. amugy meg kb 3-4 honapja emeltek a cap-et havi 500GB-ra...booven eleg, altalaban sztem az atlagom 100-150, max
-
Balinov
titán
válasz
#35685120 #8584 üzenetére
ezzel 100%-ban egyetertek, kimesz Dublin megyebe, 20km a belvarostol es upc nyista, van Magnat (dsl szeru, 30mbit a top, de keves helyen van) meg van Eircom valami 30€-ert a 8-as korlatos dsl....nem beszelve a mobilnetrol. melohelyen alagsorbol ralatok a toronyra, van tan 1km legvonalba, de mehogy HSDPA, hanem meg sokszor 3G sincs, csak Edge...
Sziszko szakik, router-bol lehet allitani vmit,hogy javuljon a pinggem? Cfos van fen, dolgozik is, de nem sok eselyel (most probalom routercsere utan ujrakalibraltatni vele a vonalat)
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #8582 üzenetére
hmm...ismeroseink is szivnak szerdahely mellett... pedig talan 2km a varos, ha van.
elso nemtetszik dolog, kedvenc szeromon korabban 40-50 koruli ping, most 65-70-80
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #8580 üzenetére
júpíszí...vagy 1 eve upgradeltek a 30-as csomagra, 20nal tobbet sose mertem. van 50-es csomagjuk is, meg extreme 100mbites, de ma olvastam egy forumon, hogy jovore be akarjak hozni a 200mbitet...lassan ahoz mar a gbites halo is keves lenne
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #8578 üzenetére
erdekes, elotte mertem Scientific Atlanta + Netgear router-rel, ugyanaz a szerver, 18mbit le/0.9 fel, 50 koruli ping
Vera notijan (HáPé pavilion dv6) letoltes 22.78, fel 2.98, ping 26ms
telefonon speedtest le 14.7, fel 2.9, 36ms ping
lehet tenyleg a regi konfiggal nem tudtam a netem sebesseget kihasznalni.
mindjart jon cod4 multi teszt
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #8576 üzenetére
hogy szopjanak le egy kamion tripperes lovat baszas utan, .1.1-el meg okes
koszi
-
Balinov
titán
nasracok, olyankor mivan, ha be akarom konfigolni a sziszko epc3925-on a wifi-t, stb, de a 192.168.0.1-re (amit az osszes letezo manual ir) nem jon be a kezelofelulet? megpingelve idotullepes
kabellel a Gbites csatin log az aszali, se chrome v19, se ie9
-
Balinov
titán
Emails from an Asshole - Comanche Quest
tejoszagu!
-
Balinov
titán
Hulye ez a UPC...srac telefonban azt mondta, hogy Ciscso 3925-ot kapok, honlapjukon Cisco 2425 vagy Thomson van, ma hozta a futar az uj modemet, nezem a kiserolevelet, UPC-s gyorsbeallitasi segedletet, az is 2425-ot vagy Thomson-t mutat, erre a doboztan egy EPC3925 van.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8542 üzenetére
hengerfej nem hiszem, annak a tuneteit sajnos jol ismerem a Punto vegett. Ott a legfobb jel a homerseklet ingadozasa volt, itt ilyen nincs. meg ebben a 25fokos "Ir kanikulaban" sem...Sztem Weaver-nek (remelem, legalabb is) lesz igaza, ugyis esedekes a szerviz (olajcsere,stb.) nekiugrasztom a szerelot, hogy nezze vegig.
-
Balinov
titán
Joreggelt, joszurkolast!
Autotszakik: az tipikusan mitol lehet, hogy egy benzines kocsi eszi az olajat? Nem csak a muszerfali visszajelzo szerint, hanem nivopalca szerint is?
-
Balinov
titán
sracok, nagyjabol belaktam az uj rendszert, le szeretnem mentenil mIlyen programot ajanlotok? ISO-ba kiirni, majd iso-rol visszairni tudja a rendszervinyo patriciojat. az sem baj, ha ingyenes, de ha nem, nem akadaly.
egy lepesrol lepesre hasznalati utatsitast is ha tudnatok linkelni
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8456 üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8447 üzenetére
amiat kellett volna, de mar abszolut nem erdekes.
-
Balinov
titán
Sracok, letezik PCI-E 1x vagy 4x SATA III vezerlo olcson?
-
Balinov
titán
guten morgen
-
Balinov
titán
Speedfire, downgradeltem a guglimat, aruld el, hogy hol talaltal CPU/RAM infot arra a Zyxel NAS-ra, amit delelott linkeltel? Pl. NSA-221-hez nem talalok semmit, pedig erdekelne, foleg hogy most lattam €33.33-ert (vinyo nelkul, de az van 2 ugyis)
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8381 üzenetére
Zyxel cucc meg az eletben nem volt a kezembe (talan egy faxmodem, talan), de ugy remlik, minosegi cuccokat csinatlak anno
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8375 üzenetére
DNS315
1 H/W Specifications:
Key Component Detailed Description
Storage Network Processor Dual-core SoC 750MHz
OS Linux 2.6.31.14
SDRAM 128MB
SPI Flash 512KB
Hard Disk Bays Support one standard SATA II drives
Network Ethernet 10/100/1000 M
Power Supply Detachable power supply
Ports Detailed Description
USB connector 1 USB 2.0 (Type A) connector: USB Host port for USB external storage device, digital camera, and USB printer
Power receptacle Connect to the power supplyvalszeg valamo armv7-es cuccmany, de az a 128MB nem sovanyka?
325-osben Marvell SoC 1.2 GHz "Kirkwood" 88F6281 a 323-asban 500 MHz Marvell 88F5181, ennel tobbet en se talalok
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8370 üzenetére
Qnap-rol Coxert kerdezd, de mivel o csak a CPU orajel + ram kombot nezte (persze sok mas mellett) en a Synology-ban is csak ugyanezeket a dolgokat lestem. DLink meg tan nem is irja a honlapon, azt ugy gugliztam ki asszem
Coxer: nem ertek a lovakhoz, csak amator szinten, de akkor tenyleg jobban jarnal egy celhardverrel = NAS-soljal 1-et
-
Balinov
titán
válasz
cellpeti #8360 üzenetére
hat, itt se szarerhugyer adjak
Speed: hm...ezt jol beneztem
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8355 üzenetére
de, csak szerintem Coxernek a cucc merete is szamit, nem veletlenul vett barebone pc-t. Mondjuk ez a 21x27x24cm-es meretevel nem egy nagydarabsag. Amit nem tudok viszont, hogy hogy boldogul desktop 3,5-s meghajtokkal, a 4db-bal,amit Coxer tervez. LFF (low form factor?) meretu sata cumo kell bele. Esata nincs rajta (microszerverbe ugye minek), igy szukos lenne a hely 4db vinyonak. szerintem
-
Balinov
titán
haha, egy rugora jart akkor azagyunk. en az olcsobbik jobbat vennem meg. vagy arra keresnek mas gyartotol alternativat#
Esetleg Dlink ShareCenter Quattro (DNS-345) elvileg ez is 1.6Ghz CPU/ 512mb ram...olyan 2-300€ lehet
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8345 üzenetére
azt minek, P45-os lapon nincs usb3, vagy vettem volna egy PCI-E 1x-es USB3.0 vezerlot is?
speed: wan ilyen mar, EyeFi.
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #8341 üzenetére
aha, igaz, az sp1 nelkuli iso-t irtam ki telepitesre, igy egy darabig elmolyolt azert a sok szar winupdate-val
-
Balinov
titán
bakker, ekkora fail...nincs itthon eleg sata adatkabelem....
mind a 3 hasnyalatban van, igy marad a varia
-
Balinov
titán
anblook, ahogy a csoka elmondta, modemet cserelnek, nade en toluk kaptam a SA kabelmodemet, meg az wrt619 v9 wifi routert. Szoval mivel ez a EPC2425 wifi kepes, gyanitom 1 eszkozzel akarjak a 2-t lecserelni.
szerk:
dnsmahera nem nagyon erdekel, portforward menjen a p2p miatt, oszt jovan -
Balinov
titán
kozben megneztem jupisziie oldalan is, 2 modemet adnak, egy Thomson TWG870 ill. egy Ciscso EPC2425 -t. Remelem a csavo legalab a markat nem baszta el, es a EPC2425 -t kapom.
Dry, a menube valo belepesen es korbenezesen kivul mit erdemes meg megnezni, tesztelni, hogy eldoljon, a sejtesed beigazoldott-e vagy sem?
Mondjuk mivel a jelenlegi Scientific Atlanta kabelmodem + Netgear wifi router tokeletesen uzemel es az marad nalam, ha trukkoznek, max visszarakom a regi kombot, az uj meg megy ebay-re
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8309 üzenetére
szerintem benezte a tipust, nem letezik, hogy otthonra egy 7000 fontos cuccot adjanak. mind1, par nap es kiderul
-
Balinov
titán
Hmm...most hivot az UPC, hogy mivel tobb, mint 3 eves a Scientific Atlanta kabelmodemem ezert kuldenenek egy vadi uj, state of the art uj modemet, futarral, ingyen.
Annyi dolgom van, hogy atveszem a futartol, aztan meg regi kivesz,uj berak.
Egy Cisco 3925-ot adnak
mi a velemenyetek errol?
most nezem, ez elegge profi kategoria, mi a szarnak adnak ilyet otthoni felhasznalasra? lehet, bevasaroltak Cisco-tol nagytetelben valami bulk aron
szerk 2: hulye operator biztos benezte a tipust, pedig kulon rakerdeztem. Amazonon egy 3925-os tobb mint 7000GPB
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest