- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
Győrben keresek olyan üzletet ahol Huawei Honor 7 telefonomban elfogadható áron cserélnének akksit.
Ha valaki tud valamit...
-
kovacsroli
senior tag
válasz
bundilolo #32204 üzenetére
Hetente van, szinte semmit nem hoznak ki (Révfalu). Legtöbbször legalább értesítő van, de az se mindíg. Csomagszámot szoktam követni és amikor látom hogy az elosztóban van, akkor odamegyek érte. Ez van ott a vasútnál. Fel lehet őket hívni, elkérik a csomagszámot és kikészítik a portára, aztán a biztonsági őr átadja. Nem tudom ez mennyire standard eljárás, de jófejek szoktak lenni.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki ert a tv-khez kicsit kisegithetne 🙂
Olyan 130k-ig keresek 40" korulit teljesen atlagos felhasznalasra, neha jatek ps-sel. Jolenne ha a pc-rol at tudnam vinni a kepet kabel nelkul. Kb ennyi.
Febontas háát... ha lehet ennyiert kapni 4k-sat annak orulok de ha nem az se baj.Ja, csak uj jatszik.
Koszi es egyuttal boldog karacsonyt kivanok nektek! 🙂
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Régi gépem feleslegessé vált, ezért szeretném felajánlani jótékony célra.
A konfig E8400, HD4670, 2GB DDR2, 320GB HDD, FSP táp + Benicia lap.Tudom nem egy erőgép de netezésre, filmezésre még megfelel. Esetleg gyereknek iskolához.
A perifériákat sajnos nem tudom adni, mert azok továbbra is használatban vannak.Ha esetleg ismertek olyan személyt vagy családot aki hasznát venné, kérlek jelezzétek.
(Sajnos azon kívül, hogy átadom, időm nem lesz vele foglalkozni ezért egyúttal keresek olyan személyt is, aki tudja vállalni a gép szoftveres felkészítését is.)
Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
keresek olyan szakit, aki a régi, megmakkant IDE vinyómról vissza tudná hozni a rajta lévő adatokat.
Nincs közöttünk, vagy nem ismertek valakit aki ezt elfogadható áron megtenné?
Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
keresek eladó kisméretű számítógépasztalt normál állapotban.
szerk.: ill. bármilyen lapos monitort kölcsönbe kb. 2 hétre. Ha valakinek van elfekvőben és hajlandó lenne kölcsönadni, nagyon hálás lennék.
Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Eladó:
Ghost Recon Wildlands PS4 játékszoftver, 14k -
kovacsroli
senior tag
Hali
Ps4.emet szeretnem kipucoltatni. Ismertek valakit aki ezzel foglalkozik?
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
nincs valakinek konnektoros hűtőtáskája szombat reggeltől köv. vasárnap estig kölcsönbe? Cserébe a visszaszolgáltatáskor hagynék benne csokit vagy sört tetszés szerint.
-
kovacsroli
senior tag
Üdv,
keresek: ps4 wildlands
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
tud valaki ajánlani autóbontót a közelben? Ford alkatrész kellene. Egészen pontosan kuplungpedál szett.
Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
keresek minel hosszabb usb-microusb kabelt baratsagos aron.
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
van egy-két dolog a tarsolyomban:
- Sony MicroSDHC 16Gb 3k
- Samsung ES95 fényképezőgép (kb 3 kép készült vele összesen) 7k
- Dell E-Port Plus II Dokkoló (kb. 1-2 órát használt) még várok a beárazásra -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
a paksi italnál magánszemélyként is lehet vásárolni?
-
kovacsroli
senior tag
Hello,
Van egy elado micro sd kartyam, 16gb-os sony. Media marktban vasarolt, nem bovli hamisitvany. 3k
Akit erdekel pm.
-
kovacsroli
senior tag
Hello,
Learaztam a telefont (lumia 735), topiklakoknak 15k
-
kovacsroli
senior tag
válasz
sladka_pani #30672 üzenetére
En csutortokig hasznaltam, semmi baja nem volt. De ezek szerint rosszabbkor nem is akarhatnam eladni....szuper.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #30639 üzenetére
Képekért katt ide!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
na most lett eladó a lumia 735.
20k
-
kovacsroli
senior tag
válasz
sladka_pani #30565 üzenetére
Szia,
Néha villog a légzsák lámpám, néha nem. Anyosules oldallegzsak. 2003as Fiesta.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok. Ismer valaki megbízható autovillamossagi szerelőt a közelben?
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
van meg Győrben olyan hely ami alkalmas lan partyk lebonyolítására? Mint anno az aluljáróban a freestyler.
-
kovacsroli
senior tag
Más: Valakit erdekelne egy Nokia lumia 735? Sajátom, vodás, szép állapotú.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
szaki04 #30449 üzenetére
Nalunk letelt a hűség de semmiképp nem hosszabbitjuk meg, áll a szor a hatamon toluk. Sajnos revfaluban nincs mas lehetőség netre, de ha a tvt atvinnem a digihez, akkor meg annyival tobbet fizetnék a netre ha nincs mellette tv, hogy ugyan ott vagyok.
Na mindegy, ki van ez talalva....
(huu...ezt aztan szepen megfogalmaztam, azert remelem valamit meg lehet belole erteni 😃 )
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
Nem tudja valaki, a vidanetes internetszolgaltatast mas, sajat modemmel is lehet hasznalni?
Mert akkor nem fizetek nékik havi 1100at 😊
Koszi
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
Eladó ps4 erdekel valakit?
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
ezt a mosót próbálta már valaki?
szerk.: a videóhoz nem tudok közvetlen linket, tegnap tölötték fel "érintésmentes autómosás" címmel.
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
van egy sportcipőm amit meg kéne ragasztani mert levált a talpa körben. Melyik cipészhez érdemes vinni?
-
kovacsroli
senior tag
Hol vásárolnak fel Győrben lemerült akksit kis tételben? Egészen pontosan egy van, valahol olvastam hogy megveszik, csak mar nem tudom hol.
-
kovacsroli
senior tag
Köszönöm mindenkinek, ikva utcában körülnézek első körben!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Győrben vagy kornyeken valaki tud kocsikulcsot másolni? Egy 2003as fiestarol lenne szo, annyi a szépsége hogy indotasgatlos a kulcs.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
van egy LG K4 típusú, 0 perces mobiltelefonom eladó. Vodafone függő, garanciális készülék. 25k-ért vihető.
-
kovacsroli
senior tag
BUÉK! 😊
-
kovacsroli
senior tag
Boldog karácsonyt srácok. 🎄😊
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Keresek Battlefield 1 ps4 játékot.
-
kovacsroli
senior tag
Valakinek nem kell egy darab E5200 egy darab ezresért?
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
keresek GTA V játékot PS4-re! Ha valaki tud eladót Győrben az ne tartsa magában
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
olyan helyet keresek Győrben vagy környékén, ami teljes egészében bérelhető családi, baráti rendezvényre, kb. 25-30 fő részére, kultúrált, felszerelt (főleg poharak ugye) és a másnapi takarítás bennevan az árában. Fontos, hogy olyan környezetben legyen, hogy a kihallatszódó zene vagy hangzavar ne zavarjon senkit. Egyik ilyen hely a bortrezor a duna centerben, ezen kívül ha valakinek van ötlete azt szívesen venném.
Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
már megint keresek valamit
méghozza ruhatisztítót.
Télikabátomat szeretném kitisztíttatni, de még soha nem jártam tisztítóban. Hova érdemes vinni és kb. milyen összegre lehet számítani? -
kovacsroli
senior tag
Hali,
viszonylag rövid határidővel dolgozó varrodát tud valaki ajánlani?
Semmi komoly, csak egy télikabátot kellene felkészíteni a szezonra....egy évet bírt a heavy tools kabát -
kovacsroli
senior tag
válasz
lacy86 #29581 üzenetére
Nekem itt tavaly a hatvanit ajánlottak az Attila utcában es meg is voltam elégedve veluk szoval iden is oda megyek. 6k volt a csere, de nekem 1 garnitúra felnim van tehát azt atgumiztak, nem csak kerék le-fel.
Szerk.: 15"-os felnikrol van szo, minel nagyobb annál drágább a csere.
-
kovacsroli
senior tag
Hali!
Nem nagyon szoktam ekszereszhez járni most viszont muszaj lesz egy elszakadt nyaklanccal.
Kihez erdemes menni? Koszi
-
kovacsroli
senior tag
Hali
Van egy roka a társasház belső udvarában. Nem tud kimenni.
Ilyenkor kiket kell hivni? Tek?
-
kovacsroli
senior tag
Hello,
Watchdogs ps4 jatek eladó vagy cserélhető 😊
-
kovacsroli
senior tag
Hali
Gumiterminal.hu vagy teligumiabroncs.hu val van valakinek tapasztalata?
Nem tudom rendelhetek e toluk
-
kovacsroli
senior tag
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
eladó 280 angol font napi középárfolyamon (351,86).
98520 HUF
Győrön belül házhoz viszem.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
van eladó váltóolajam 2,5 liter. Eredeti, a mannol.hu-ról rendeltem.
Akit érdekel pü.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
vízvezetékszerelőt tudna valaki ajánlani? Az a gond hogy folyik a wc és el kellett zárnom a vizet, szóval olyanra lenne szükségem aki nem 2 hét múlvára az időpontot!
Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
PS4 játék csere valaki? Örökbe vagy visszacserélősbe mindegy.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Kb. 20 liter normalis minosegu bort szeretnek vásárolni kannas kiszerelésben. Roset elsősorban. Nem ismertek valakit a kornyeken aki tudna nekem segiteni? Balatoni, pannonhalmi es hasonlo, jo nevu termelői boltok érdekelnének.
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
ismer valaki a környéken olyan SZÉP kártyás helyet ahol lehet sült hekket enni?
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
A legolcsóbb bérelhető autót keresem Győrben. Egy zastava is megteszi, teljesen mindegy milyen autó.
Tud valaki segíteni? -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Eladó egy 4GB-os DDR2 800mhz Kingston memória.
Mint kiderült az én lapomba nem jó, mert csak 2-es modulokat támogat.5k-ért vettem, ennyiért is adom
Ugyanitt 2gb-os modul kerestetik
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Sajat tulajdonban lévő 2400nm-es telek eladó gyorujbarat központjában csendes mellékutcában, bontando hazikoval.
24m szeles az utcafront, szoval meg ikerhazat is lehet húzni ra.Érdeklődni nalam lehet!
Ez nem ugynoki hirdetés, orokoltuk sajnos.
Roli
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok, valaki tudna kölcsönadni egy sata dvd olvasót? Meg ma este visszevinnem akar.
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest