- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valakinek nincs esetleg IPhone 7-hez Lightning-jack átalakítója?(az enyém a minap tönkrement
)
És esetleg még gyári töltőkábel és töltőfej is érdekelhet.
Ha pedig valami kis cserével meg tudjuk oldani a dolgokat, az lenne a legjobb. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy innen érdekelhet valakit valami?
A lejátszók és házimozi egyben 10k, a táp 5k, a miracast 1k, a régi cuccokat(procik stb..) meg nem tudom.
Csak ma áll az ajánlat, aki akar alkudhat is, személyesen Győrladaméron. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Újra zargatnálak titeket.
Ezen két ipad fórumtagoknak extra kedvezménnyel eladó!
Illetve, ha ezen hirdetésből valami érdekelhet valakit, akkor arra is szívesen alkudozhatunk.
(A régi pc cuccokat és házimozinak örülnék, ha más esetlegesen tudná használni és nem nálam állna csak)
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #33404 üzenetére
A Raspberry Pi elkelt!
-
sotetlovag97
tag
válasz
ígyvanferi #33398 üzenetére
Már vártam egy hasonló kommentet.
Sajnos igen, rengeteg ember van aki miatt így gondolkodnak az emberek. Rossz élményt még senkinek sem okoztunk és nem is fogunk. Emellett mindenféle papírt hajlandó vagyok erről írni.
Több helyen is voltunk már, eddig mindig meglepődtek, hogy “tudnánk a fiatalok rendet is hagyni maguk után”.(konkrétan elhangzott mondat)Elnézést a kifejezésmódért, de az általánosítást nagyon nem szeretem és szerintem innen mindenki volt fiatal(legalábbis nagyon remélem
), valószínű legtöbbünknek megvan még a feje, keze és lába, fiatalnak lenni nem egyenlő a rongálással és a felelőtlenséggel. Szerintem.
-
sotetlovag97
tag
válasz
ígyvanferi #33395 üzenetére
Az a gond, hogy az is van olyan drága mintha egy kisebb házat vagy egy normál lakás lenne kibérelve.
-
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy decemberi hétvégére (valószínű 15.-e) keresnék kiadó házat vagy apartmant születésnap megtartásához.
Eddig Ásvànyráróra jártunk, de elvileg az most betelt, ezért kellene egy másik.
Esetleg valaki tudna valamit ajánlani a környéken? -
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #33281 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek aki írt!
Egyelőre a helyzet meg lett oldva!Szép délutánt nektek!
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg lenne eladó nem túl nagy tárhelyes pendrive-ja?
Autóba kellene USB-s lejatszohoz. -
sotetlovag97
tag
válasz
zsigee #33199 üzenetére
Ebben is igazad van, lehet jó hangcuccokat találni, ezt nem vitatom, csak ha az ember magának építi, akkor szerintem egy kicsivel még jobban is ragaszkodik hozzá.
Ha mondhatom magam "vájtfülünek", akkor nem is a saját magam véleménye miatt, hanem a környezetem reakciói alapján.
Sok mindent kihallok, amit mondjuk más nem.
-
sotetlovag97
tag
válasz
Dryman #33196 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Hazudnék, ha nem azt mondanám, hogy tátott szájjal néztem a képet és olvastam a te általad írtakat és a linkelt oldalon lévőket.
Nagyon jó ilyet olvasni és látni. Így csak még több kedvem lett hozzá, de ha ez lenne megvalósítva 220-as méretben, azt mindenképp publikálnám itt.(is)Igen sajnos, sok embernek megfelel a kompakt méret, vagy éppen arra van hely, bár ahogy nézem itt is ki lehet alakítani elég kicsi helyre is a megfelelő hangcuccot. Bár nálam nem csak "szeletelős" zenére lenne használva, csak sokszor szoktunk nagyobb baráti összejöveteleket tartani, ahol viszonylag nagyobb térben kell jó hangzást biztosítani és akkor ez így meg lenne oldva és egyben itthoni szórakoztatóközpontnak sem lenne utolsó.
Még ennek jobban utána kell olvasnom, hogy milyen mély, milyen közép és magas sugárzók kellenének, illetve az erősítő, táp és végfok kiválasztása is parádés lesz. De hát csak egyszer kell rendben és normálisan megépíteni és kiválasztani a dolgokat.
Illetve a két vagy három utas hangszóróban dönteni is kellemes lesz, de én a hármas felé hajlok. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy épített már valaki innen saját magának házimozit/hangfalpárt?
Tervezgetem egy ilyen kis csomag(két hangfal és erősítő) beszerzését, vagy építését, mivel nemrég nálam volt egyik barátom ősrégi sanyo hangfalpárja és nagyon megtetszett, hogy milyen szépen és basszussal telin tud szólni. Ezért is gondolkoztam, hogy veszek vagy csinálok egy hasonlót.(tudom ez nem egy hightech cucc és nem a legdrágább, de megtetszett
)
Így ha esetleg lenne valami eladóban, akkor az is érdekelne.
(mindenféle zenét hallgatok, de az öblös és mély basszusok a kedvenceim, így sajnos kis hangcuccok nem jöhetnek szóba)
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Esetleg valakinek lenne eladó legalább 32gb-os microsd kártyája?
1080p 60fps videóhoz kellene egy Gopro Hero4 Session-be. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Kíváncsiság és érdeklődés szinten kérdezném, hogy van-e esetleg valakinek eladó női kerékpárja?
Lehetőleg legalább első kosárral és normál állapotban. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a héten szeretnék lemenni Kaposvárra egy ETZ 250-ért és úgy néz ki, hogy futónk az már van(de az se gond, ha azt is lehet bérelni) , viszont egy vonóhorgos autó kellene, hogy elhozzuk vagy egy dobozos, amiben elfér esetlegesen.
Valaki innen tudna ajánlani valakit, aki nem horror áron ad ki ilyen autót/autókat?
(nem kell szépnek, vagy fullosnak lennie, csak vigyen el és hozzon vissza)Előre is köszönöm a válaszokat!
(Bödör Krisztiánt már próbáltam, jövőhét csütörtökig nem ér rá) -
sotetlovag97
tag
válasz
Hannibhál #32967 üzenetére
Hát ha az nem is, de ha még keresed az előbb említett konfigot, akkor ahhoz esetlegesen lenne tápom egy 400w-os Huntkey és barátom most tervezi eladni a Gtx 750-ét.
Illetve mindentől független valószínű vasárnap megyek Salzburgba és még aznap jövök is. Ha esetleg valakinek lenne valami amit el kellene hozni vagy segíteni valamiben, akkor szóljon!
-
sotetlovag97
tag
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Feldobtam pár cuccot apróra és válaszoltam annak, aki írt!
Elnézést a késlekedésért, csak sikeres technikus vizsga után, alig volt élő ember a baráti körben és a családban, aki ne akart volna ünnepelni.Tehát ezek lennének egyelőre most amik fenn vannak:
cucc1
cucc2
cucc3
cucc4 (erre már van érdeklődő)
cucc5Illetve úgy néz ki, hogy jövőhéten megyek Pestre, szóval, ha valaki küldene fel valamit, ami nem valami atom nagy csomag
, akkor szívesen segítek neki feljuttatni. Párszor már csináltam ilyet.
Vagy ha Pestről kellene valamit lehozni.Szép napot mindenkinek!
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Pár dolgot most fogok feldobálni apróra, ha úgy van vessetek rájuk egy pillantást.
Logitech fejes, tablet, hamarosan az xbox 360 és ps3 is felkerül.
Esetlegesen még lenne 400w-os táp is, ha valakit érdekelne, több infót hamarosan tudok írni a cuccokról, de a hirdetésekben megtaláltok mindent majd. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Eladó lenne egyik barátom gépe, sajnos már gari nincs rá, vagyis garipapírt nem kapott hozzá, de szerintem a ramokra még valószínű van gyártói. 2,5 éve lett összerakva a gép és 1,5 éve került bele a videókártya nagyjából.
Magyarul garancia, inkább kipróbálási van, de se rugdosva, se overclockolva nem volt. Nem bohóckodtak vele.A videókártyának megvan a doboza is.
A komponensek:
Alaplap: Asus A88x-pro alaplap
Proci: Amd A10-7850k Radeon R7
Hűtő: Scythe NINJA (pontos típusát sajnos nem tudom)
Ram: Kingston Hyperx Fury 2x8gb ddr3 1866mhz
Videókártya: ASUS GeForce GTX 1060 Phoenix 3GB GDDR5 192bit
Hdd: Samsung hd204ui 2tb
Ssd: Samsung ssd 840 series 250gb basic
Táp: Chieftec A-80 600w
Ház: Cooler Master Elite Knight 350(bekapcsoló gomb már kicsit kopott, de háznak ház)
Monitor: Samsung S24E390HL(Fejhallgató: Razer Kraken USB)
Ha nem alkuszik a vevő a 230-as árból akkor a fejhallgató is benne foglaltatik az árban.
Személyesen Győrzámolyon van a gép, de kocsival tudjuk szállítani is, ennek minimális többletköltsége lenne.(de ez távolságfüggő is) -
sotetlovag97
tag
Köszönöm szépen mindenkinek az infókat és tanácsokat!
Joker88: Én próbáltam a többieket meggyőzni erről, csak hát na... nem igen tetszett nekik.
De köszönöm a tippet!Dorien: Ők is meg lesznek akkor csörgetve, aztán majd kiderül mit mondanak.
ftc: Az Avis-t nézegettük már, van Győrben is és nem messze a határtól is.
Hasonló a SIXT-hez.
Most épp a rentalcars.com-ot nézegettem Bécs környékén. Ott is elég jó ajánlatok vannak.
-
sotetlovag97
tag
Köszönöm szépen a válaszokat és tanácsokat mindenkinek.
Régebben mikor bátyámmal mentünk le meglepni barátnőjét horvátba, valahonnan szervált egy dízel passatot, csak ott ugye már nem a kényelem vagy stb.. volt a szempont, hanem, hogy oda- és visszahozzon..
Ha lehet akkor ezen javítanánk egy nagyobbat.Igazándiból sajnos két A8 nem jön ki belőle, de jó lenne...
És igen, minél hosszabb távra bérel egy huzamban az ember, annál jobb árat "kap" -rá, de a 300/hó-s mustang az komoly.
Viszont az écsi a4-et nem találom sehol. Itt Győr környékén van egy dízel bmw, napi 15k-ért.Balinov:
Igazándiból néztem én itt határ közeli helyeket is, ahol lehet bérelni, legtöbbször repterek, vagy városközpontok körül lehet ezeket kivitelezni. Sok esetben láttam, hogy jobban megéri mint Mo.-n bérelni.
Olyan kérdésem lenne, hogy ezekkel akkor át lehet lépni a határt is, vagy határokat? Gondolom külön jelzés után.
Illetve hol érdemesebb ezeket az autókat nézegetni?(weboldalt esetleg tudnál ajánlani?)
Érdemesebb ausztriai vagy esetleg jobb szlovák oldalakon nézegetni?Mivel számolgattam, hogy amit esetlegesen ott bérelnénk, még ha onnan is indulnánk és oda is kellene visszavinni, akkor sem járnánk rosszabbul.
És igen, a biztosításokra nem sajnálnánk a pénzt, mivel sok esetben (ahogy írtad is) aranyat érnek.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy nyárra tervezünk nyaralni menni és valami jobb autót szeretnénk bérelni, de persze nem Audi a8 stb... csak valami kényelmes és jó állapotban levő, esetlegesen cabrio autót.
Esetleg valaki már bérelt-e itt és van-e valakivel tapasztalata a környékből?
De ha esetleg messzebb kellene menni az autóért az sem gond.
Nagyjából egy hétre bérelnénk az autó majd nyáron.
Az összeg ami a bérlésre lenne maximum olyan 200. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valakit érdekelhet komolyabb HP laptop?(érdeklődés felmérés egyenlőre)
HP 15-AY110NH
i7 7500u ,8gb ddr4 ram, 1tb hdd, Full hd kijelző és amd r7 m440 4gb videókártya.Nagyjából a HP ProBook 450 G4 Y7Z97EA-vel van egy súlycsoportban, grafikai tudásban is.
Mondhatni vadiúj, garancia van még rá, csak a papírját keresi bátyám, akkor többet tudok róla mondani. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Keresnék olyan fórumtagot aki csinál vagy csinálna ilyet esetlegesen, mivel akiknél csináltatni szerettem volna az utolsó pillanatban viszamondták, hogy “elnézést de sok a rendelésünk” .
Így most amit kinéztem a családnak az elúszott.Valaki esetleg tudna segíteni ezt fából megalkotni?
Nagyon nagyon megköszönném, mind szóban és pénzben is.Ez lenne a projekt, de 3 lány lenne és természetesen apa és anya.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Feltettem pár új cuccot eladósorba.
Ha van pár percetek akkor nézzetek rájuk, ha kérhetek ilyet.Itt lenne egy hirdetésem, innen tovább tudtok lépegetni.
Illetve, pénteken vagy szombaton megyek fel Pestre.
Ha esetleg kellene valakinek egy csomagot felvinni vagy hozni, akkor szívesen segítek. (csak ne valami ótvar nagy tv legyen...)
-
sotetlovag97
tag
Illetve valakinek lenne eladó xbox 360 és ps3 tartozékai? (kábelek, joyok, kiegészítők, játékok esetleg)
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Barátom független iphone 5s-e eladó lett.
16gb-os.
Elöl üvegfólia, az picit sérült, hátulján szintén fólia van az karcos. 2db szilikon tokot ad hozzá, töltő adaptere nincs meg, de a kábel igen és az jó állapotú.50e lenne az irányára.
-
sotetlovag97
tag
válasz
Dryman #31970 üzenetére
Nem is értem, hogy néhányan a fórumról, hogy nem látják ezt át.
Hogy ha tényleg ő az első szerelme és őt érzi a nagy Ő-nek akkor mindegy, hogy mit mondasz neki. Mondhatsz szépet, jót, rosszat, le hozhatod a csillagokat az nem változtat semmin.
Egyedül ilyenkor az idősebb(ha agyban nem is) fél mondhatja azt hogy elég vagy hogy nem.Jók lehetnek ezek az utazási irodák.
-
sotetlovag97
tag
válasz
atos19881101 #31962 üzenetére
Ilyen esetben az idősebbnek lehetne több sütnivalója.
-
sotetlovag97
tag
válasz
Dryman #31957 üzenetére
Szerintem Dryman jól beszél.
Nem tudom, hogy mi járhat a faszikám fejében. A lányt szerintem ilyen esetben nem igen lehet hibáztatni, csak azt aki ezt kihasználja. És az egyértelműen a tanár.
Ha belegondolok, hogy ezt esetleg a későbbiekben az én lányommal csinálná meg valaki, hát arra nincsenek szavak...Teljes mértékben egyetértek Dryman szavaival.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Feltettem pár már régóta ígért cuccot apróra.
Ha időtök engedi, akkor vessetek rá egy pillantást. -
sotetlovag97
tag
válasz
Jazzos #31846 üzenetére
Neem, nem kell előre megvenni senkinek sem nekem.
Amazonon most akciós 70 euró. Elvileg 1 darab van belőle, na mire lenne pénzem rá és a számlámon addig már valszeg nem lesz meg. erről le is tettem.
De sok német és osztrák oldalon van fenn 70 euró körüli összegért, onnan nem hiszem, hogy olyan gyorsan elfogyna.Ennyi a lényege.
A későbbiekre gondoltam, nem most azonnal. De elnézést, ha félreérthetően fogalmaztam. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok, újra.
Német oldalakon néztem, hogy ez a Beurer hd 100 sokkal olcsóbb kint ausztriában vagy akár németországban.
Esetleg tudna segíteni nekem valaki kintről megvenni?(mert amazon.de-ről valószínű, hogy addig elfogynak még lesz rá pénzem)Ha van itt olyan aki kintről tudna segíteni ezen a téren, hogy elküldöm neki a pénzt vagy megveszem az ő címére és onnan Ő elküldi nekem magyar honba(persze ezt is fizetem), akkor azért nagyon hálás lennék.
Csak azért nem mindegy, hogy 21e forint, vagy 32+...
Kérem, aki esetleg tudna segíteni az jelezze privátban vagy itt!
Előre is nagyon szépen Köszönöm!! -
sotetlovag97
tag
válasz
Balinov #31835 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsokat Balinov, de-n most pont akciós egy nagyon jó elektromos takaró, de egy picit kell hozzá gyűjtögetnem.
@Thocy a ZAGY: Ez sem rossz ötlet, bár én maradnék így elektromos vonalon.
Az összebújással nincs gond, nem kell nagyon noszogatni ilyen szempontból, csak inkább ez is a konfortérzetet növelné.OFF:
Mivel most gyűjtögetésben vagyok, ezért a meghirdetett cuccaimat olcsóbban is adom, ha úgy alakulna fórumtagoknak.
Hamarosan új dolgokkal is bővítem az eladandó dolog tárházát.(lehet még a corsair 800d is elmegy
)
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #31833 üzenetére
Illetve még gondolkodtam fűthető takaróban is.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi fűthető elektromos ágymelegítővel kapcsolatban.
Ti milyet vennétek esetlegesen, honnan, miért vagy éppen miért nem ajánljátok, szóval mit gondoltok az egészről.
Rövid felvezető, hogy miért nézegetem ezeket.
Barátnőmet szeretném meglepni vele, mivel ő nagyon fázós, de viszont a fűtést kölcséghatékonysági szempontból inkább nem tekeri feljebb, ami egyrészt érthető másrészt pedig hát igen...
Szóval ezért gondolkodom, hogy meglepem egy ilyennel.Néztem már sok félét, olcsóbbat, középkat., drágábban. Néztem hogy magyarból vegyem-e meg vagy inkább esetleg külföldről. (Amazon.com-on nézegettem csak nem tudom, hogy mikortól vámolják le stb.. , persze ekkor felmerül a gari dolog is, de az még ha azt veszem a kisebbik probléma)
A lényeg az lenne, hogy szeretnék egy jól és megbízhatóan működő ilyen kis cuccot, ami nem gyújtja fel a lakást és hosszabb időre is be lehet kapcsolni(nem csak 30 perc) illetve ki is kapcsol magától ha úgy van.
Illetve kiváncsi vagyok, hogy ti melyik teljesítményű ajánljátok.(van 60w-tól egészen 150ig is..)Nagyjából a következőket nézegettem.
1. Ő lenne az olcsóbb verzió.
2. Ez a drágábbik verzió lenne.(3 év gari stb..)
3. Ez viselné a középutat.
4. Amazonon itt nézegettem.Emellett nézegettem eBay-en is. Uk és com oldalon is, de most mindet nem másolom ide be.
Jó lenne még talán a két részre osztott melegítési lehetőség, ha együtt használnánk, de ha csak egy részes és nagy az sem gond.Előre is köszönöm mindenkinek aki elolvassa és akármilyen formában hozzájárul a tervemhez.
Ui.: a 30 perc ajánlott előmelegítési idő pontosan mit jelent? Addig nem szabad használni?
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valószínű szombat hajnalban megyek pestre.
Esetlegesen kisebb csomagot el tudok vinni, ha valakinek kellene ilyen nemű segítség. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Eladó lenne pár dolog, amit rendrakás közben talált a család.
Scart és dvi kábelek és átalakítók, táp hosszabbító, vga és régebbi ram illetve proci.Procik:
1db intel celeron d 335, lábak javítására és egy cseréjére szükség lesz. Bár nem tudom, hogy megy-e így vagy sem.
1db intel pentium 4 sl6wr , lábak javításra szorulnak
1db intel celeron sl69z malay, ez néz ki a legjobban mind közül. Itt nem látok hibát.Ramok:
-2db infineon hys64d32300hu-5-c, nem látok rajtuk semmi külsőleges hibát. Minden matricával és felirattal.
-1db hynix hymd232646b8j-j aa, ez is ugyancsak jó állapotban van. + Minden kis matrica.
-1db kingston kvr667d2n5/1g, amelyik része belemegy a ram slotba, ott az egyik kis arany rész el van színeződve.
Ezen is rajta van minden felirat.
-1db ncl memory hy57v168010c(ez alatt a sor alatt még ezek találhatóak: TC-10S, 9835A KOREA) jó állapotban van.
Egy másik részén pedig a KO-7521 felirat van. Ezen kívül semmi jelzés nem található rajta.
-2db kingston kvr400x64c3a/512, jó állapotban vannak és a hologramos fólia is rajtuk van még a többi kis iromány mellett
-1db infineon hyb25d256800AT-6, ugyancsak hibátlanul és minden matricával.Vga:
-1db gainward gtx 650 1gb ddr5 128bit. Hibátlan állapotban, feljebb lépés miatt lett lecserélve, amúgy tökéletesen üzemelt.
Nincs szétbarmolva, leélve. Kis antisztatikus zsacsiban tudom adni.Kábelek:
-Scart-vga átalakító
-1db táp hosszabbító
-sima scart kábelek
-hdmi kábel
-vga kábelek
-2db aslink sata cable
-1db molex tápkábel Y elosztó
-2db ATA kábel
-sima 2 eres tápkábelEgyéb:
-1db Casio ram card RA-100, dobozával kis tokjával.
-1db d'link ESL360RESZ...c3g(DSL-360R) + d'link de-660+ kártya
-1db Seagate Barracuda 7200.7 80gb-os merevlemez. Nem tudom milyen állapotban van.Ez lenne minden. Személyesen Győrladamér vagy Győr. Posta/futár megoldható.
Ár megbeszélés kérdése.
Garanciát nem tudok vállalni semmire.Ha bárkit bármi érdekelne írjon nyugodtan.
Ha pedig egyben vinné valaki akkor megegyezünk. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Valaki esetleg nem megy ma Szekszárdra vagy Szekszárd felé?
Aki mellé esetlegesen betársulhatok? -
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Lenne egy eladó Sennheiser HD 449-em ár alatt mivel akinek kellett volna lemondott róla.
Így ár alatt, azaz 12e forintért eladó lenne.
Egyetlen "hibája" talán az hogy a jack csatija AKG-s és nem sennheiser.
Emellett patent állapotban van. -
sotetlovag97
tag
Most olvasom az itteni tapasztalatokat és tippeket.
Sajnos vagy nem sajnos, még sokat nem tudok hozzászólni, de Győr vonzáskörzetében még Szigetközt is tudnám ajánlani.
Győrladamériként innen nagyon nem mozdulnék el semmi pénzért. Persze itt is vannak elszállt árak, de lehet találni normális áron házakat, még kiadókat is.
Ennyit tudtam nagyjából hozzátenni.Illetve OFF:
Ha valakit érdekelne fül vagy fejhallgato akkor most is lenne pár darab eladó.@golya32: Mit lehet a telefonról tudni?
-
sotetlovag97
tag
Köszönöm szépen az ötleteket.
Továbbítom őket. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy édesanyámnak lenne egy gőzölős vasalója amin a gőzőlős funkció az utóbbi időben nem megy.
Esetleg tud valaki Győrben szervizt vagy innen esetleg valaki aki megnézné? -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Holnapi nap folyamán vennék Győrben Iphone 7-re kijelző védő fóliát meg egy eredeti Apple tokot, ha esetleg van valakinek eladósorban akkor az írhatna árral együtt. 😊
-
sotetlovag97
tag
válasz
kiszi07 #31206 üzenetére
Köszönöm, hogy itt írtál, mivel alapból elfelejtettem volna. Azt hittem hogy tegnap már nem volt, de miután kint a püspök erdőben elkapott az eső paintballoztatas közben és testközelből megfigyelhettem, hogy hogy törnek az ágak és milyen érzés sz@rrá ázni,
Ezek után jól esett egy kis kaja meg a finom sör a Food truckoknál. 😊
(Bár alapból nem vagyok nagy sörös) -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Ha valakinek valami kisebb dolgot el kellene hozni szombaton Pestről vagy esetleg vinni kellene valamit, akkor szívesen segítek neki!
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy nézegettem egy megmentésre váró 1100-as gsxr-t. Ami ugye ramaty állapotban van, de ha sikerülne megmenteni akkor fel lenne újítva.
Csak mikor mennék megnézni nem biztos hogy beindulna, de azért egy kompresszió mérést eszközölnék rajta, csak sajnos nekem nincs hozzá eszközöm. Esetleg innen lenne valakinek kompressziómérője ekkora motorhoz amit kölcsön tudna nekem adni?
És ha esetleg valaki tud pár tanácsot adni, hogy mire figyeljek, illetve mit nézzek meg pontosan, azt is megköszönöm!
-
sotetlovag97
tag
válasz
gtamate2 #30955 üzenetére
Szia.
Én lehet megyek a héten Pestre és utána vissza, de még pár változó ebben benne van.
Esetleg ha én is megfelelek, akkor szívesen segítek!Balinov: Szerintem érdemes Lidl termékeket vásárolni, megfelelően tartósak és nekünk sem volt belőle még gond amit onnan vettünk. Illetve autószerelő barátunk is benevezett nemrég egy kisebb szettre is elsőre, de azóta már van kis lámpája is meg még kisebb cuccok. Szóval az ismerősi körből mindenki meg van veled elégedve.
jamba: Black&decker-rel mi a gond? 😱
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valakit nem érdekelhet egy vadonatúj és független iphone 5s 16gb silver?
Vagy esetleg egy wayteq tablet?
A tablet irányára 20 lenne mindennel együtt. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Valaki foglalkozik vagy tudtok aki foglalkozik hangszóró újratekercseléssel?
Legjobb lenne Győr közelében vagy Győrben. -
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #30742 üzenetére
Valakinek akkor nem lenne 2011-es konfigja egy lap kipróbálásához?
Egy MSI X99A SLI Plus-ról lenne szó. -
sotetlovag97
tag
Esetleg valakinek lenne 2011-es foglalatos procija?
Tesztelni kellene egy lapot, mivel sérülést nem látok rajta, csak nincs mivel kipróbálnom. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok, annyi kérdésem lenne, hogy alaplapon foglalat cserét vállal HA-n valaki (Cink Elek-en kívül) vagy esetleg itt Győrben vagy környékén?
-
sotetlovag97
tag
válasz
Joker88 #30712 üzenetére
Ja értem.
Igazándiból ők lennének azok.Szerk.: ide is mehetsz bejelentkezés nélkül
-
sotetlovag97
tag
Ha valakit érdekelne valami, akkor megbeszélünk egy patent árat rá.
Csak már jó lenne, ha valaki használná őket, ezért olcsón lehet hozzájutni pár cucchoz.
-
sotetlovag97
tag
Legyen akkor már mindegyikbol és akkor ki tudja próbálni hogy neki melyikkel ízlik.
Már nem tudok hinni nektek -
sotetlovag97
tag
Oké, érzem az iróniát.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Esetleg valaki tudja hogy hol érdemes itt Győrben vagy környékén Blue Label whyskit venni?
Tudom van több fajta is, de ilyet szeretnénk venni barátunkat meglepni szülinapjára. -
sotetlovag97
tag
Valakinek esetleg a hirdetett cuccok közül valami?
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Esetleg valakinek iphone 6 plus-hoz töltője vagy ipad airhoz?
Esetlegesen doboz is érdekelhet nagyobb mennyiségben is.(tartozékok is stb..)
-
sotetlovag97
tag
válasz
boogie84 #30523 üzenetére
Én mindig jotanka kollégától szoktam venni, aki Szlovákiából hozza őket garival és olcsón.
Eddig amiket vettem tőle, már kb. 3 éve egyikkel sem volt gond, az egész család az ő általa hozottakat használja.És mivel boltba garisak ez plusz pont számomra.
Remélem tudtam segíteni. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Lehet hülye kérdés, de van-e itt valakinek micro usb anya vagy anya-apa kábele esetlegesen?
Mindenképpen az anya fele lenne a lényeges. -
sotetlovag97
tag
válasz
kovacsroli #30442 üzenetére
Engem érdekelhet.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Egyenlőre csak feltevés szintjén érdekelhet valakit innen casio karóra vagy egy wayteq tablet?
Óra:
Használatlan, mondhatni új, ajándék volt, de nem volt használva, így most eladásra kerül.
Pontos típus: Casio EF-539D-1ATab:
Úgyszintén alig használt, normál állapotban(hátlapja enyhén karcos), fóliával a kijelzőjén.
Dobozával, töltő és adatkábelével és egy billentyűzetes tokkal, aminek az egyik füle ugyan letört de ez nem gátolja semmiben.
Pontos típus: WayteQ xTAB-70dciAjánlatokat várok, mivel egyenlőre nem filóztam az árakon!(csak kp.)
Köszönöm, hogy elolvastátok! -
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Valaki nem számítaná be a vodafone-os iphone 7 32gb matt fekete telefonomat egy nagyobb tárhelyű i7 vagy i7 plus-ba?
Garis még ez év októberéig és biztosítás is van rá kötve. Tokkal és fóliával a kezdetektől.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest