- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
steadywarp
tag
Én idén vettem egy új Mitsubishi space star-t 1.2 három hengeres szívó benzin, Mosonmagyaróvár - Salzburg útvonalat járom vele heti szinten, 100-110 km/ óra a maximum sebességem és odafigyelve hogy ne fékezzek így 3.9 l/100 kilométer volt a rekordom úgy hogy ment a klíma, ha ki nyomom a szemét akkor is max 6.5l. Szög egyszerű olcsón fentarzhato technika és csak 5.4M volt. Nekem van napelem de csak otthon, ha minden így marad nem térülne meg semelyik Villanyos, az aksi élettartama alatt... Gondoltam hogy veszek egy szaraksis (kB már mind az mert 10-evesek) kis otthoni rohangálós Michubisi imivecet az autó most kB 2 m használtan az aksit FELÚJÍTÁSI benne 4-5 m... Még az sem térülne meg soha... Így inkább vettem egy pedelec ebikeot otthonra... Azt legalább lehet ittasan vezetni
nem nagyon látom hogyan lesz az elektromos autó elérhető az alsó középosztály számára.... Főleg hogy ezekből nem nagyon lesz 15 éves használt autó... Ha be szarik rajta valami modul vagy az aksi az többe fog kerülni mint amit az autó ér majd... Gazdasági totálcar
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen széket vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen házat vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest