Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• steadywarp

tag

Én idén vettem egy új Mitsubishi space star-t 1.2 három hengeres szívó benzin, Mosonmagyaróvár - Salzburg útvonalat járom vele heti szinten, 100-110 km/ óra a maximum sebességem és odafigyelve hogy ne fékezzek így 3.9 l/100 kilométer volt a rekordom úgy hogy ment a klíma, ha ki nyomom a szemét akkor is max 6.5l. Szög egyszerű olcsón fentarzhato technika és csak 5.4M volt. Nekem van napelem de csak otthon, ha minden így marad nem térülne meg semelyik Villanyos, az aksi élettartama alatt... Gondoltam hogy veszek egy szaraksis (kB már mind az mert 10-evesek) kis otthoni rohangálós Michubisi imivecet az autó most kB 2 m használtan az aksit FELÚJÍTÁSI benne 4-5 m... Még az sem térülne meg soha... Így inkább vettem egy pedelec ebikeot otthonra... Azt legalább lehet ittasan vezetni :R nem nagyon látom hogyan lesz az elektromos autó elérhető az alsó középosztály számára.... Főleg hogy ezekből nem nagyon lesz 15 éves használt autó... Ha be szarik rajta valami modul vagy az aksi az többe fog kerülni mint amit az autó ér majd... Gazdasági totálcar

Új hozzászólás Aktív témák