Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Az igen. Nem magyar falvakban csapatod, azt látom.
-
yodamester10
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Az is kérdés milyen autó
Én 200hp -ra nem raknék vacak gumit,csak az érintkezik az úttal had érezzem magam biztonságban.Sajnos az emberek legtöbbje a gumin az ablaktörlő lapátokon és a világításon spórol a legjobban
-
válasz
stefanitsr
üzenetére
Egy 5 éves gumi már érezhetően veszít az újkori tapadási jellemzőiből, rugalmasságából. Bizonyos márkák téli mintazatából apró darabok szakadnak ki ebben a korban. 6-7 éves abroncs pedig már csereérett. Én 7 évesen cseréltem a Semperit Speed-Grip 2-t, mintázata már elég kemény volt kb. 4mm futófelülettel. De azért még hóban is tette a dolgát.
-
tasiadam
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Én azzal tanultam vezetni. Nem rossz kis auto. Városban egyenesen elég. kis 3 henegres, több kb minek alapon. Nyomatéke sem rossz, asszem 75 lovas volt az. Kis chipel meg rendesen jó lehet. Kellett oda a turbo töltése ahhoz, hogy meginduljon.
-
tboldi
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére

Nálam most nagyon bekattant ez az A2, és anyumnak is tetszik, csak apum vonzódik még mindig a Suzukikhoz, miután sikeresen lebeszéltem a Citroën C2-ről. Végül is azok sem lennének rosszak, 17 éve nyúzunk egy M13A WagonR-t, hibátlanul teszi a dolgát, de az Audi mégiscsak különlegesebb, és ritkábban jön szembe még egy. Van egy kiszemelt 1.4 PDTDI, indulnék is érte, ha az osztrákok utalták már volna az adóvisszatérítést (talán a héten, már ideje lenne).

-
2ozzmexy
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nem katasztrofális, de a kleber veri magasan... Nem ismerem a kérdezőt, így nálam hiába viselkedik jól a Sebring Snow, ajánlani nem fogom. Amúgy itt a fórumon nem szoktunk másodvonal alatti gumikat ajánlani, hacsak nincsenek vele kimagaslóan jó tapasztalatok...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én 200hp -ra nem raknék vacak gumit,csak az érintkezik az úttal had érezzem magam biztonságban.Sajnos az emberek legtöbbje a gumin az ablaktörlő lapátokon és a világításon spórol a legjobban