Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Köszöntem a válaszokat!!

-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
16-os warrior vagyok, 2 kezes sword-el, szerintetek melyik két képességet használjam 7-es 8-as? egy stun van most meg For Great Justice.Köszi
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok adni egy linket ahol magyarul részletesen le van írva, amikor csinálom a karakterem, hogy pontosan mi micsoda? És ez nagyban szerepet játszik a karakteren, vagy egyszerűen csak a storyhoz kell?
-
Bencus88
nagyúr
Sajnos emailt nem tudok módosítani így muszáj megtartanom.
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Remélem még nem sértek meg senkit ezzel a kérdéssel:
Van valami módja, hogy el tudjam adni a játékot amit kipróbáltam?Ismerősi körbe esetleg csak? Mert meg akarok válni tőle egysszer telepítettem játszottam vele, de meg is untam.Van lehetőség esetleg email és jelszó cserére?

-
Bencus88
nagyúr
Most beléptem, de beikszeltem, hogy emlékezzen az IP-re.Na megyek kipróbáljuk a játékot

-
Bencus88
nagyúr
Ja és a karakter nevet tudtam változtatni.Csak a Display név maradta Benceeeeeeeee

-
Bencus88
nagyúr
Srácok segítsetek!
Megvettem a játékot, telepítés közbe próbáltam csinálni egy accountot, de állandóan ez a hiba lépett fel:
502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server.
There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.Aztán mikor próbálkozok a display name-nél kiírja, hogy van már account........
-
Bencus88
nagyúr
Talált már valaki egy oldalt ahonnan lehetne rendelni dobozos verziót?Vagy marad a jövő hét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Subaru topik
- VR topik
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest