Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
wjbhbdux
üzenetére
De kamu.
Már szóltak hogy ez süket duma és érkezik a dobozos.
Csak 20 fps lesz boxon,mert csak két x van a nevében.
Ps5-ön meg csak 5 fps,mivel csak egy ötös van a nevében.
#2088Wiz Khalifa
De lesz,tegnap este volt hír hogy a kiszivárgott infó miszerint nem lesz dobozos kamu.
Ha jólrémlik akkor jön mint a másik. De nem emlékszem pontosan.Mellesleg most rászálltak a Rockstar-ra vagy mi a szösz,mert két fejesről az a pletyka járja hogy pedofilok.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
És miből gondolod, hogy 25fps lesz? Főleg egy PS5 Pro vagy egy vele azonos teljesítményű Xbox-on.
Lesz lemezes változat, de nem egyből megjelenéskor, hanem picit utána. Amúgy ha nem lenne lemezes egyáltalán nem kéne meglepődni. Konzolok is most már áttértek a "digitális" kiadásra optika nélkül, számítógépekben is évek óta el vannak felejtve az optikák, sajnos ez a jövő. Pedig én imádom a dobozos cuccokat, sőt a Rockstar bekaphatja, hogy csak konzolra volt gyűjtői kiadás mindig...
-
melega
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Nekem előrendelt lesz ahogy írtam.
Azt várom a legjobban.A másik: a legtöbb játék sok újat nem mutat, de a GTA 6 ütni fog. Kedvenc akciójáték sorozatom. Imádom.
Se a Watch dogs 1,2, se a Mafia 2,3 nem tudta felűlmúlni.
Bár a Watch dogs 2 őt is imádtam.
Ezeket azért szeretem mert számos kocsilopás számos autós akcióra ad lehetőséget. -
cyberkind
félisten
-
Plata
félisten
Hát tudod a GTA Online-hoz képest az RDR2 Online irtó szánalmas volt,sokkal gázabb volt mint a GTA Online,olyan volt mintha valami tesco-s változat lett volna.
Vagyis most is olyan,csak már nem is emlékszem mikor voltam fent.
Nincs miért felmenni.Kb 3 éve nincs érdemi tartalom hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- LG LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Apple watch Ultra 2 megkímélt acél szíjjal
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért az laza, pedig a PS2 korszakba ömlöttek a GTA + egyéb Rockstar Games játékok... KÉREM VISSZA AZT AZ IDŐT!!!!!!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)