- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
Ez is egy jó tipp, csak sokszor nincs kedvem másokkal szórakozni.
(#39305) CactuS
Nyilván elkaphatnak, de most itt vagyok én is isten tudja hány millió csalt dollárral, meg hónapokig használtam nigger menüt publicban. Aztán egyszer kaptam 10 nap bannt.
Pár napja megint belefutottam egy g3cibe, akiről tudom, hogy legalább 3-4 hónapja csak más játékát bassza szét. És még mindig játszik. Gondoltam írok supportnak, mert játékban legalább 60x reportoltam(nem vicc).
Megírtam az accját, meg hogy csak crasheli mások játékát(bár ez most nem működik, de attól még a karakter lefagy). Jött is azonnal az email, hogy reportoljam játék közben és a case-t solved-nek minősítették. Hát ennyit ér a support is.(#39310) LaciCRM
Még mikor ps3on kezdtem, ugyan ez volt, ott is ledobált. Ps4en dettó, nem csak pcn ilyen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Szólánc.
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Escape from Tarkov
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest