- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Kephamos #26681 üzenetére
7. patch-et rakd föl! Eredeti játék autómatikusan frissíti magát!
A kamera mozgása ilyen. Nem lehet rajta változtatni. Ezt kell szeretni!Én spec. imádom ezt benne, mert be lehet nézni vezetés közben az oldalsó utcákba, hátra lehet sasolni, hogy ki követ, egyszóval nagyobb látóteret tudsz vele ellenőrízni. Ez multiban nagyon hasznos.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Roxbury #26626 üzenetére
Tesztekben láthattuk, hogy még az i7-es 3csatornás memvezérlője sem képes elegendő sávszélességet biztosítani 6 mag számára. Arról nem is beszélve, hogy 3D rendrer, Photoshop és videókonvertálás-on kívűl sehol nincs érezhető előnye a 6 magnak. Ha jól emlékszem X6 tesztben volt olyan rész ahol lassabb volt az X6 mint egy X4 éppen a sávszélesség problémája miatt. Ezért írtam azt, hogy 12giga ramnak és egy 4ghz fölé húzott i7920-nak szerintem több értelme van ha játékok szempontjából nézzük. Lehet vele szórakozni, hogy ramdrive-ba telepít az ember egy oprendszert.
Gyorsabb lesz az bármilyen ssd-nél. Egyelőre lepkehálóval kell fogdosni azokat a programokat amik érezhetően profitálnak a 4 magból, szóval fölösleges pénzkidobás a 6 mag, hacsak nem professzionális munkáról van szó!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti #26623 üzenetére
na pontosan ez az amit nem tudok megérteni!
bőven túl van nyomva minden beállítás a kártya teljesítőképességén túlra, bőven túl van a memkorláton.
hát könyörgöm! ilyen esetben ne tessék már csodálkozni azon, hogy beszaggat fordulásnál és hogy eltünedeznek a textúrák!
meg ne tessék már kiakadni azon, hogy "bele lehet kötni"
lefogadom a videó készítőjének ez a "vajsimán fut" kategória.
nekem meg 1 perc után már fájna tőle a szemem.(#26623) Teasüti:
sokkal többre mész 12giga rammal mint 6/12 maggal.azért én szeretnék ott lenni mikor kiviteleznéd azt az arconköpést és szívesen levideóznám ahogy kivernék néhány fogadat. menne is föl tecsőre!
biztos te is büszke lennél magadra! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti #26621 üzenetére
6970 egy GPU-s.
szerintem te a 6990-re gondolsz de arra is minima 4 giga kéne (gpu-nként 2)
Én inkább egy gtx 580-at kérnék és akkor már 12 giga ramot. 6 mag fölösleges. legyen inkább egy i7 4.2ghz-en.az arcon köpéssel meg azért én vigyáznék.
valszeg bármelyikük többet konyít a játékfejlesztéshez mint itt mi együttvéve! -
rup1u5
nagyúr
Na ez érdekes. Az biztos, hogy én vista 64bit alatt használtam rivát a gtx 260-hoz is talán de a 4850-hez biztosan! Keresgélek majd otthon.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Roxbury #26595 üzenetére
Pedig ilyen szépen ki lehet rivatuner-el rakni minden adatot. Itt van egy leírás hogyan kell. Azt hiszem ha újratelepítem a rendszert én is visszatérek a rivához, mert a proci terhelésére is kíváncsi lennék.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Roxbury #26589 üzenetére
Akkor szerintem legjobb megoldás leszedni az afterburner-t és fölrakni egy rivatuner-t. Rivával mindezt ki lehet íratni ugyan úgy, plusz ha jól emlékszem az proci terhelést is tud mutatni.
Valami rivás guru-t kéne megkérdezni erről.(#26592) stratova:
Nincs mit!
Persze! Hűtőt nyugodtan vehet ha azt tudja később új konfigban is használni. Én is így csináltam. A mostani Scythe hűtőmet eredetileg még én is az s939-es X2-mhöz vettem és azóta is ezt használom.Ej de régen is volt....
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti #26579 üzenetére
A legtöbb hardveremet kintről veszem, mert sokkal olcsóbb és ki tudom kerülni a vámot, áfát, de még a postai költséget is!
pofátlanul olcsó kint a műszaki cikk és a ruha!
Akkor vettem egy texasi csókától a gtx 280-amat 30-ért mikor itthon 50 alatt még nem találtál használtan. Igazság szerint ki kéne költözni oda...(#26581) Zolás:
Észre vettem ám az enyhe flémes utalást! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Roxbury #26578 üzenetére
Precision-t használtam még az ATi kártyáimhoz is.
Nincs márkához kötve! Bátran fölteheted. A beállítások között hamar megtalálod az OSD opciót. Ott be tudod pipálgatni, hogy mely adatokat írja ki neked játék közben. Ez után itt azt is be tudod állítani, hogy melyik sarokba, mekkora betűkkel, milyen színnel akarod az adatokat kiíratni.(#26579) Teasüti:
Na jó de te tuningolod azt a procit!
Ha ő valóban alapon hajtja azt a q8200-est akkor a te procid még rá is verhet.
mindkettőtöknél a proci a gyenge láncszem. Nálam meg a vga. Ezért van az, hogy nálam szinte mindíg a 90%-os tartományban van a gpu terhelése még tuningal is. -
rup1u5
nagyúr
Ja! Azt még az elöző hsz-emhez hozzá akartam tenni, hogy soha az életbe eddig még nem láttam 9 fps-t a gtx 280-tól gta-ban! És ugye az 5850 jóval erősebb egy 280-nál szóval ottan valami csúnya limit van nálad! Egy 5850 még az én procim mellett is malmozna néha.
(#26576) Teasüti:
Annyi az értelme, hogy em ismertem a vincsit amit használtan vettem és meg kellett győződnöm róla, hogy megbízható alap lesz-e egy raid tömbhöz. Mivel itthon nem találtam ilyen vincsit ezért ebay-en keresgéltem. Los Angeles-i AMD központból sikerült vásárolni egyet ami keresztül utazta a fél világot mire ideért. mivel a rendszer és a játékok is erre a raid tömbre fognak kerülni, így jobbnak láttam megizzasztani a kicsikét. Volt egyszer egy 5 órás olvasás teszt, majd másnap egy 6 órás írás-újrainicializálás, szekvenciális és pillangó módban. Ha valami gyengéje lett volna akkor az ki jött volna ez alatt. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti #26573 üzenetére
Már megvan mindkét vincsi. Az egyik már túl van egy 12 órás hd sentinel írás/olvasás teszten és tökéletesen teljesített. Jövőhéten kapom kölcsön az 1terrás usb vinyót amire kipakolok mindent ami kell és aztán teljesen legyalulom a másik két vincsimet is. Azok is kapnak egy alapos sentinel tesztet és ha mindezzel megvagyok akkor kezdődik a művészet!
Bízom benne, hogy érezhetően gyorsabban fog futni a GTA, már csak azért is mert ez a mostani Win7-em már kb 2 éves telepítés, igaz rendszeresen takarítom.Vannak nálam belassulások játék közben amit én az öreg win7 számlájára írok. Ez egy új jelenség. Nem tudom miért de néha a GPU terhelése 90%-ról leesik 60-70-re és olyankor az fps is a 20 hoz kerül közelebb. Ezt most nem igazán értem. Lenne mit számolnia a GPU-nak, pöröghetne nyugodtan 90% fölött de beáll 5-10 másodpercre 60-70 közé.
mondjuk ezért is tartom hasznosnak Precisional minden adatot kiíratni játék közben, mert ha valami furcsaság üti fel a fejét mint pl ez, akkor a sarokba pillantva rögtön tudom ellenőrízni, hogy éppen mit csinál a gpu, mekkora a terhelése, hőmérséklete stb...(#26574) Zolás:
Nem!
Te a procid miatt vagy procilimites! Jó az az 5850 és ha microstutteringet sem érzékelsz játék közben akkor már csak a megfelelő proci kéne alá. Mondjuk egy 4ghz körüli quad vagy X4 vagy neaggyisten egy i7! Én a procid számlájára írom azt a nagyon csúnya 9fps-t amit az egyik screenshot-odon láttam, bár nem mehetünk el afölött a tény fölött sem, hogy ATi kártyákon a GTA4 rendkívül szélsőségesen ingadozó fps-eket képes produkáli!Ezért mondom, hogy jobb választás GTA-hoz egy NV. Toltam én ezt a játékot huzamosabb ideig 4850-el, gtx 260-al, 4890 2Gb-al, GTS 250 1GB-al és most már jóideje GTX 280-al. 80%-ban sanszos, hogy ezt egy GTX 570 fogja váltani.
Mennyin hajtod te a procidat? -
rup1u5
nagyúr
válasz
JohnTConnor #26571 üzenetére
Jó lenne ha kicsit moderálnád a stílusodat!
Tanácsokat kapsz, segítő szándékkal!
Se nem vagyunk haverok, se nem őriztünk együtt birkát úgyhogy válogasd meg a szavaidat ha hozzám beszélsz! Amíg én megtisztellek a normális stílussal ezt elvárom visszafelé is!
Remélem elég érthető voltam. Nem vagyunk egy korosztály a stílusodból ítélve! A haverjaiddal beszélj így de ne velem.
Ezen kívűl használd kérlek a szerkesztés gombot! Nem kell 5 percen belül 3 hozzászólást írnod.
Én itt befejeztem veled! Tőlem több tanácsot vagy segítséget de még választ sem fogsz látni!
Rühellem a bratyizós, szemtelen stílust! -
rup1u5
nagyúr
válasz
JohnTConnor #26565 üzenetére
Intel Quad + NV + 4giga ram + Win7 64bit - ha fagyás és bugmentes GTA4-ezésre vágysz!
Mielőtt elindalna a flém előre szólok, hogy ez az én véleményem!(#26566) Roxbury:
Szintén saját vélemény, hogy irreálisan magas beállításokat javasolsz egy 4850-hez! Ráadásul fullHD-ra! -
rup1u5
nagyúr
válasz
JohnTConnor #26552 üzenetére
Ezzel a hozzászólásoddal most mit is akartál tulajdonképpen mondani?
Látom új vagy még itt. Ez nem baj de nem ártana ha érthetően fejeznéd ki magad és el is olvasnád amit mások írnak neked. Épp az elöző hozzászólásomban linkeltem neked 2 topikot ahova fordulhatsz tuning ügyében. Legyél szíves a kettő közűl valamelyikbe átfáradni és ott föltenni az iménti kérdésedet. Ne ide off-olj! -
rup1u5
nagyúr
válasz
JohnTConnor #26550 üzenetére
Ezekkel a beállításokkal szépen viszi a 280.
X2 tuning témában fáradj át ide, vagy ide! Elötte nem ártana, ha a konfigodat részletesen beírnád az adatlapodra.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
JohnTConnor #26548 üzenetére
1gigás GTS 250-el egész szépen futkorászott nálam 1920*1200-ban. Ésszerű beállításokkal persze és nem kimaxolva.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Kassadin #26535 üzenetére
Az "el lehet vele játszani" nem jelenti azt, hogy elég a játéknak az erőforrás.
Attól, hogy te még jól eljátszogatsz vele, attól bizony ő 4 magon érzi elemében magát.
Ez van sajnos. Ezért írtam, hogy kevés. Egyébként én úgy vettem észre, hogy multiban valamivel gyorsabb, pláne ha nincsenek sokan.(#26536) JohnTConnor:
Baromira érthetetlenűl fogalmazol. Mivel sehol nem írtad azt, hogy a hang sistereg és mivel a TV adást hoztad föl hasonlatnak a hangyás képpel ezért egyértelmű volt, hogy a képpel van nálad valami baj. Lehet, hogy ez inkább hang driver vagy hangkártya probléma. -
rup1u5
nagyúr
válasz
JohnTConnor #26530 üzenetére
Semelyliket nem kell felrakni! Hagyd, hogy a játék frissítse magát. Mivel eredeti játékod van és már elindítottad így ennek már meg kellett történnie. Ha steam-es akkor meg már patchelve jön le.
Még mindig nem értem ezt a sistergéses magyarázatot. Csinálj képet róla.(#26532) Kassadin:
Nem túlzás.
2,9ghz-es régi X2?
Az bizony soványka. -
rup1u5
nagyúr
válasz
JohnTConnor #26527 üzenetére
Akkor a szokásos, csiliárdszor ismételt kérdések:
- játék eredeti?
- patch fönt van?Amúgy meg mit jelent az, hogy "sistereg"?
Egyébként procid meg ramod sajnos kevés a játéknak.szerk. (#26528) -re
-
rup1u5
nagyúr
Nincs élsimítás GTA-ban!
Aki azt mondja van az keveri az anizotrópikus szűrést az antialising-al! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Tibor_560sec #26501 üzenetére
Steam-et sasoljad! Nemrég volt akciózva 2000 forintért!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Tibor_560sec #26499 üzenetére
Vedd meg!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti #26487 üzenetére
Nem vészes. Sosem használom auto ventivel játékok alatt. Általában 75-80% közé állítom a ventit. Jól szellőző cm690-ben van. Arra kell ügyelni, hogy a VRM-ek ne menjenek 100fo kfölé és a GPU-t is inkább 85 alatt tartom. Ezeket a 280-asok még simán bírják.
Linkeltem itt pár képet. A legutóbbi kórházason érdekes módon fölment 88fokra. Azt már sokalltam de hiba nélkül ment úgy is és még húzva is volt egy picit. De nem ez a jellemző. Általában 80 alatt van GTA-ban. A többi játék nem terheli le ennyire. Vannak játékok ahol elég a 70% körüli venti és a hőfokok is 70 körűl vannak. -
rup1u5
nagyúr
válasz
polonic #26483 üzenetére
Örülök neki, hogy nálatok ilyen szépen muzsikálnak (leszámítva az imént linkelt hiányzó vizet meg a hasonló driver baszakodásokat)
Nekem pont ezekből lett elegem. GTA 4 alatt én szívtam a 4850-el és a 4890-el is, ezért visszaváltottam NV-re. Az 5ezres sorozatot azért nem mertem bevállalni, mert fsb1000 5870-e durva microstutteringet produkált és nem mertem bekockáztatni, hogy esetleg nálam is előjön. Így döntöttem a GTX280 mellett amivel nagyon elégedett vagyok. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Neoteric #26467 üzenetére
Szerintem jó lesz az nálad faintos i5-el!
Csak hülyültem!
Tény, hogy az NV vga-kat jobban szereti ez a gém és Ati-n szélsőségesebbek a min/max fps-ek.
Zolás-nak 5850-e van egy Q8200-vel. Nála a CPU elég kevés de tett be ide olyan képet amin 9fps-e volt éppen és ez számomra nem volt túl bíztató. Plusz nekem is nagyon rossz emlékeim vannak a 4890-emről. De ez még nem jelenti azt hogy nálad szarúl fog futni.
Várjuk az élménybeszámolódat! -
rup1u5
nagyúr
Azért nem olyan egyszerű be és ki lőni egy rpg-vel és elég kockázatos is.
Gyakorlatilag ez úgy néz ki, hogy aki a nyitott ajtó vonalába kerül az rögtön fejlövést kap.Rájöttem, hogy azon áll vagy bukik az egész, hogy mikor cserélek tárat. Ha pont szerencsétlenül akkor addig éppen be tud szaladni 4 swat-os és olyankor már kapkodni kell.
Egyébként egy rövid 20 perces de nagyon élvezetes deathmatch-et toltunk egy sráccal, úgy, hogy a blips - far-on volt. Olyan szinten megdobja ez a beállítás az adrenalin szintemet és a játékélményt, hogy imádom!
Látod messziről az ellent de kb két saroknyira tőled eltűnik a radaron! Az a vadászat ami olyankor kezdetét veszi! Ááááhá! Tömb kerülgetés, sarkokon belesés, kukák mögött dekkolás, fedezékek felmérése! Egyszerűen számomra itt nyer értelmet az interektív terep és kap "valóságszagot" az egész környezet!
Komolyan felgyorsul tőle a szívem és azt nézem hol láttam utoljára a radaron, vajon merről jöhet felém, mert látom, hogy rám vadászik, próbálok úgy helyezkedni, hogy a legtöbbet lássam a környezetemből vagy oda kerüljek ahol a legkevésbé számítana rám. Egészen beparáztam mikor távolabb volt és észrevettem, hogy fölvett egy snipert, nekem meg csak karabélyom volt. Azt a bujkálást, trükközést soha nem csinálná meg az ember hagyományos blips-el. Ki merem jelenteni, hogy ennek a játéknak és környezetnek a multis része ott nyer értelmet ahol a blips far-ra lesz állítva! Az összes többi (megyek a pötty után a radaron és lelövöm) csak tinik homokozása!
Azt hiszem indítok is rögtön még egy ilyet aztán meglátjuk ki esik be.
Jellemző az izgalomszintre, hogy az előzőből 30-40 perce azért léptem ki mert azt hittem már elmúlt éjfél!Időérzékem kicsit elhagyott a vadászatban.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
mrhitoshi #26460 üzenetére
Csak visszamentem még egyszer felpakolva és megcsináltam a 6 csillagot.
A végére egyedül is maradtam szerencsére. Elég lusták voltak a kékek. Utána 6 csillaggal kirohantam a kórházból, beültem egy rendőrautóba, elmentem de meg kellett állnom bevárni őket. Jött felém egy swat-os autó aztán fogta magát és visszafordult. Én meg azt hittem nem fogok élve még egy autóig sem eljutni. Autóztam még fel alá egyet, átültem egy civil kocsiba és beparkoltam a spray alá. Ez a 6 csillag most olyan 3-nak tűnt.Eszembe jutott, hogy 6-an 8-an lehetne olyat is csinálni, hogy az egyik cspat tartja a kórházat vagy a netkávézót, a másik meg megpróbálja elfoglalni!
-
rup1u5
nagyúr
Nálatok is van olyan, hogy a régi replay-ek egy idő után bugosak lesznek, eltűnnek belőlük a texturák és kifagyasztják a játékot?
Van egy csomó jópofa replayem amiből már elkezdtem pár hónapja szerkesztgetni. Most visszatértem hozzá, hogy folytatnám, erre nem tudom mert leáll tőle a gta4.exe. Visszaveszem teljesen a VGA tuningot, hátha az okozza. -
rup1u5
nagyúr
válasz
szabogabor10 #26446 üzenetére
Win7 64 alatt nálam nincs vele gond. Gyorsabb is picivel mint annó Vista 64 alatt volt.
2giga rammal fölösleges win7-et föltenned. -
rup1u5
nagyúr
válasz
szabogabor10 #26442 üzenetére
Jaj ne kezd már te is ezt a "2x 2,6 GHz"-ezést mert felkötöm magam!
Ki kell, hogy ábrándítsalak de a konfigod nagyon hurka GTA-hoz.
Gyakorlatilag minden kevés. A procit ha meg tudnád cibálni 3,5Ghz-ig az segítene valamicskét de akkor is kevés a 2giga és az igazi mélyütést a VGA viszi be.
A windows-os élményidexes pontszámokat felejtsd el és soha ne is térj oda vissza! Úgy baromság ahogy van! A PATA vinyó szintén lefogja a teljesítményt nem is beszélve a swapról.
Kéne oda egy winXP a 2 giga miatt. Az talán javítana valamicskét. Aztán húzni kéne a procit 3,5-re minimum és lecserélném a 4350-et egy használt 8800GTS 512-re. Úgy már talán elérné az élvezhető szintet 1280*1024-ben de azért erre sem kötnék fogadásokat.
8800GTS 512-t már 15 körűl találsz itt az apróban. -
rup1u5
nagyúr
gay tonyban a sticky bombot melyik gombal kell felrobbantani?
-
rup1u5
nagyúr
kis multizás emberek?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti #26417 üzenetére
Ha jól emlékszem mintha fsb1000 csinált volna valami ilyen megoldást magának. Csinált egy külön XP telepítést csak, hogy az alól indíthassa a máshová telepített gta-t. Mintha valami olyasmit írt volna, hogy egy 4gigás cf-kártyát használt de lehet, hogy hülyeségre emlékszem.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
@matthew@ #26406 üzenetére
Itt megtalálod az összes fegyvert a térképen.
klikk a pisztolyra aztán ha a térképen az egyes kis pisztolyok fölé viszed a kurzort kiírja, hogy ott milyen fegyvert fogsz találni. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti #26396 üzenetére
Jelenleg úgy néz ki a gépem, hogy van egy 250-es és egy 640-es vincsim. Mindkettő majdnem tele. A 250-es mellé sikerült szereznem egy ikertesót és abból lesz a raid tömb. Szerzek kölcsön egy 2,5"-es, 1terrás külső vinyót és arra kimentek mindent aztán nekiállok mindegyiket leformatálni, hard disk sentinel-el letesztelni, és újrahúzni, újrapartícionálni az egészet. Hosszú project lesz! Pláne úgy, hogy a GTA4-et se telepítettem újra már több mint másfél éve és nem emlékszem már a buktatókra. Az EfLC meg steam-es és azt még sosem telepítettem újra, szóval elleszek vele egy darabig de remélem megéri!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti #26391 üzenetére
Csinálok majd teszteket. Amúgy is legalább egy hetes program lesz az összes cucc backupolása a gépemről, vincsik tesztelése formázása, raid0 építés és win7 telepítés aztán még installálgatás....
Nálam is hasonló az elgondolás csak én raid0-val kezdem mert az jelentéktelen összegből már kijön és helyenként duplázza a sebességet. Aztán ha még olcsóbbak lesznek az SSD-k akkor veszek én is egy 80-asat és átköltözik a rendszer arra, raid meg marad játékoknak. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #26389 üzenetére
Kösz! A klubba meg nem tudok bemenni. Megvárom a nyitást.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
@matthew@ #26386 üzenetére
4850-el csontra kimaxolni a GTA 4-et!
Te is mazochista lehetsz!
Más:
Segítsetek nekem megtalálni ezt a karaktert:A radaron és a térképen jelöli de hiába keresem sehol nem találom:
(#26372) Teasüti:
Nemsokára megérkezik a második vinyóm és nekifogok a RAID0 építéséhez!
Rendszer és játékok fognak rá kerülni. Beszámolok majd az eredményekről. Remélem fps-ben is javulni fog. -
rup1u5
nagyúr
jaaaj ne is említsd ezt a hülye összeadogatós fasságot!
i7-nél már még érdekesebb ez az elmebeteg elmélet mert ott ugye a 4 fizikai mag kiegészül 4 virtuálissal is. Na most akkor ilyen esetben mit mondana a nagyokos gigaherc-összeadogató júzer egy 4ghz-re húzott i7-nél? Hogy az már 32Ghz-en megy? Vagy a virtuális szálak csak fél magnak számítanak? Mert akkor csak 24Ghz. -
rup1u5
nagyúr
Nem hinném, hogy az Afterburner a ludas nálad.
Én Evga Precision-t használok és azzal lopom a képeket is. Nálam nincs ilyen. Ezek a programok a skin-től eltekintve gyakorlatilag ugyan azokra a rivatuner modulokra épülnek, tehát nincs különbség köztük. Ha megnézed a képeimet azokon nem látsz ilyen fps esést. Tény, hogy képlopáskor belassul egy pillanatra a játék de csak addig amíg a kész képet a vincsre nem írja a gép. Mivel a belassulás a kép elkészülte után történik ezért a képen ez nem látható.
Gyanús nálad a nagyon alacsony, 46-48%-os GPU terhelés. Ennyire kevés lenne a procid az 5850 alá?Nálam a GTX szinte sosem megy 90% alá! Milyen felbontásban játszol?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti #26316 üzenetére
Alacsony kamera?
Próbáltad már a "V" gombot megnyomni vezetés közben? Van egy távoli nézet. Én mindíg azt használom. A kanyarok bevételével és az autók irányításával sincs gondom, sőt azt hiszem egész jól és gyorsan tudok közlekedni. Nem értem mi ez a sírás az irányítás és a kamera körűl.
kb 5 percig tartott megszokni és azóta más játékokból is hiányolom. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti #26286 üzenetére
"Úgy vélem, hogy ha még ezt a korlátozott hardvert sem használja ki teljes egészében a program, akkor okavesztett a vita"
Mutass nekem 1 olyan játékot ami "teljes egészében" vagyis 100%-ban leterheli mind a 4 magot!Természetesen csak olyat fogadok el ami játék alatt folyamatosan 100%-ra terheli a magokat! Az összeset!
-
rup1u5
nagyúr
Egy kis kora reggeli multizást nyomtam. Meglepő, hogy milyen sokan vannak fönt ilyenkor!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
norbalia87 #26262 üzenetére
Steamről már patchelve jön le. Ha nem a legfrissebb patch lenne rajta akkor nem tudnál multizni és a live-ba sem engedne be.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
gabor85 #26251 üzenetére
az első hsz-t egyedűl csináltam.
hogy a régi első hsz-t ki készítette azt nem tudom de nem volt túl informatív.
a logout-os írásod természetesen nagyon hasznos! nem véletlenűl került bele.különben meg ne csak akkor gyere ide amikor az egódat akarod hizlalni!
multiban sem láttalak már minimum 6 hónapja! -
rup1u5
nagyúr
válasz
artiny #26244 üzenetére
Csak találgat a csávó. Egyszerű a megoldás: Ne moddingolj!
Itt van egy másik lehetséges megoldás is a témában. -
rup1u5
nagyúr
válasz
ittakary #26240 üzenetére
Ebből most már sehogy sem fogod magad kimagyarázni!
Ha "eléggé benne vagy" akkor hogy írhattál ilyet?: "i5-ök mind fizikai 2 magosok"Két lehetőséget látok:
1. Vagy baromi rosszul és félreérthetően fogalmazol.
2. Vagy baromi rosszul próbálod leplezni a tudásbeli hiányosságaidat. -
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Roxbury #26227 üzenetére
Ne haragudj de ezt nem értem. Milyen tesztnek, milyen linkjére vagy kíváncsi?
(#26228) mrhitoshi:
Nem árakról kezdtünk el beszélgetni hanem teljesítményről! Nem említhető egy teljesítménykategóriában a PhenomII az i7-el! Azt is leírtam, hogy ár/teljesítmény szempontból Phenom II a nyerő.(#26229) Neoteric:
Simán! Ugyan olyan lapban mint ami neked van, lőttem be az én procim ikertestvérét alapfeszültégen 3,5-re minimális feszemeléssel 3,6-ra. Bátran vegyél Q9550-et! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Skilly #26217 üzenetére
Ha megvan hozzá a megfelelő P45-ös lapod akkor mindenképpen érdemes beruházni egy Q9550-be! Ha P35-öd van akkor jobb választás lehet egy Q9650 a magasabb szorzó miatt mert abban a lapban nem nagyon fog menni a tuning 420-as fsb-n túl. QX szerintem fölösleges és drága. Csak akkor érdemes Yorkfieldet venned ha megvan hozzá a megfelelő lapod, hogy minimum 3,5Ghz-en hajtsd. Ezt már könnyedén ki lehet hozni P35-ben is egy Q9550-ből. Ott már szépen meghálálja GTA a teljesítményt. Ha nincs hozzá megfelelő lapod akkor inkább egy teljes platformváltás az okos döntés. Ár/teljesítmény arányban valami 4magosítható Athlon, ha csak a teljesítmény számít akkor i7.
Adatlapodnál töltsd ki a konfig részt és akkor egyértelműbb, hogy mid van. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Vasinger! #26219 üzenetére
i7-en a HT bekapcsolása dob pár %-ot a teljesítményen. Természetesen sokkal jobb az i7, hiszen Phenom II-re már az én yorkfieldem is köröket ver.
(#26220) ittakary:
Már másfél éve várok de 40 rongy egy 80 gigásért még mindig nagyon sok!
Ezért kezdtem el gondolkodni inkább raid 0 építésén.(#26223) mrhitoshi:
" az i7 HT nélkül annyit ér mint egy mezei Phenom II-es"
fúúúúúú!
Azért olvass el szerintem néhány tesztet!
Kanyarban sincs a PhII az i7-hez képest! -
-
rup1u5
nagyúr
Valószínűleg ez a pöttyözött árnyék a játék grafikai motorjának "sajátossága". Azért remélem a következő GTA-t nem ezzel a grafikus motorral fogják kihozni, vagy minimum erősen átgyúrják.
(#26190) Silenzio:
Nálam is 4850 / 512Mb-on úgy hogy nem léptem túl a memkorlátot, eltünedeztek állandóan a textúrák. Igaz az még a 3. patch idején volt. Akkor csináltam az első videómat. Nem egy nagy alkotás de én szeretem!Te jó ég! Már két éve volt!
Tulajdonképpen csak azért linkeltem, hogy nézzétek meg milyen volt a játék a 3. patch idején egy 4850-el. Botrányos!
Eltünedezik az út Niko alatt, eltűnnek az árnyékok. Mégis megállás nélkül toltuk!
Aztán 2gigás 4890-el is el-el tűnt néha néhány textúra és nagyon szar minimum fps-eket produkált. Ez a 6. patch idején volt.
Ezért tértem vissza NV vonalra.(#26195) ittakary:
Erről jut eszembe, hogy több mint két év után tegnap is olyat hallottam a játékban az utcán egy kurvától amit még soha! Csak lestem mikor beszólt multiban hentelés közben, hogy inkább leszop de ne öljem meg!(#26197) person:
Ha te mondod akkor valószínűleg úgy is van! Nekem s939 3800+ X2 óta nem volt AMD-m. Azóta nem követem őket. Jóval kacifántosabbá is váltak az elnevezések.(#26202) mrhitoshi:
Hát nem tudom, hogy mi ez.
Procim is erősebb, vga-m is de ezek szerint nálad mégis jobban fut. Nálam a very high night shadows kinyírja az fps-t könyörtelenül. tegnap kipróbáltam, hogy multiban mindent levettem low-ra a magasabb fps és a pontosabb célzás kedvéért. Erre ahelyett, hogy sebességet nyertem volna még lassabb lett a game.
Azt hiszem, a több mint két éve telepített win7-em lehet az oka, pedig rendszeresen takarítom. Elkélne ide egy 80-128-as SSD! -
rup1u5
nagyúr
válasz
mrhitoshi #26183 üzenetére
Látványos effekt de nálam is kinyírja a teljesítményt már mediumon ezért inkább kikapcsolom.
Csináltam néhány képet mutatóba bár inkább mozgás közben látványos ahogy a tárgyak és emberek árnyéka vetődik.Jól látszik jobb felső sarokban, hogy VH night shadows-nál 12-15 fps-el lassabb.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti #26171 üzenetére
Miért nem reális?
Pontosan azért amit utána írsz!Mert van benne pár robogó és kész.
Megnéztem most a TLAD és a TBoGT benchmarkjait is. a Gay Tony-s áll legközelebb a valósághoz. Azt már jónak nevezném. 33fps átlagot kaptam a beállításaimra és volt olyan pillanat amikor leesett 23fps-re.
Nekem állandóan ott figyelnek a terhelés, hőmérséklet, órajel, fps adatok a jobb fölső sarokban: -
rup1u5
nagyúr
"egyes emberek a 20fps-t is folyamatosnak látják..."
Pláne GTA-nál csalóka, mert gondolom a videó készítője se monitorozza játék közben az fps-t. Néz egy beépített benchmark-ot amiről tudjuk hogy köze nincs a valósághoz, kap minimumra 25fps-t és ezt írja be youtube-ra a video description-be. Azt már észre sem veszi hogy játék közben 10-el kevesebb.(#26168) mrhitoshi:
-
rup1u5
nagyúr
válasz
DeFranco #26165 üzenetére
Olyan szinten szaggat, hogy a rendőrautóval a kanyart nem tudja bevenni és a kereszteződésbe nem tudja kikerülni a többi autót. Amikor a rendőrautóval megy ott kb 15-18fps-e lehet.
Azt neked is javaslom, hogy a night shadows-t kapcsold ki, csúszkákat meg 30-40 közé. Akkor lehet normálisan szlalomozni az autók között ha nincsenek hirtelen fps drop-ok. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Roxbury #26162 üzenetére
Ha egy játékból kirúgnak akkor oda már nem tudsz visszamenni.
(#26163) DeFranco:
Melyik mennyit foglal? A sima GTA4 vagy az EFLC? nagyából 16-16GB mindkettőHát az biztos hogy az én szememnek azon a videón szaggat a játék mint állat!
Egyébként nem értem miért alkalmaznak ilyen eszement beállításokat egyesek belépő szintű kártyákon. Bármiben lefogadom, hogy jócskán 25 alá is lemegy az fps azon a konfigon.
shadows: high
night shadows: very high
!!!
egy 5670-en !
Én a GTX 280-on kikapcsolom a night shadows-t és még így is lemegy 30fps-re néha! -
rup1u5
nagyúr
válasz
DeFranco #26157 üzenetére
Ez az a játék ahol állíthatod te a felbontás 800*600 és 1920*1200 között bárhova nem fogsz számottevő javulást elérni teljesítményben. Tény, hogy elég szerencsétlen a grafikus motorja.
Szóval az alacsony felbontásra inkább ne alapozz, mint teljesítménynövelő tényezőre.
Többet számítana ha +1 vagy +2 magot aktiválni tudnál a procidban.
Ide erős 4 magos kell, 4giga ram és NV vga.(#26159) Vasinger!
Sajnos nincs normális BAN a játékban. Annyi van, hogy az a játékos aki indítja az adott játékot kirúghat bárkit, vagy ha nem vagy host akkor a telefonon keresztűl tudod jelezni, hogy kick-elni szeretnél valakit. De sajnos csítereknél ez sem mindíg működik.
Vannak olyan csiterek akik egyszerűen eltüntetik a többiek telefonjából a saját nevük alól a kick opciót.
Én pl a cheat, trainer minden formáját mélyen elitélem multiban!Legyen az free vagy akármilyen más multis játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest