- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
bognar110 #12348 üzenetére
Amelyik mappákból ki kell másolnod, document & settings/ felhasználói neved/application data (rejtett)/local/Rockstar Games
xlive mappa: document & settings/ felhasználói neved/application data (rejtett)/local/Microsoft/Xliveremélem jól írtam le mert már vagy 1 éve nem használok XP-t
-
Kommy
veterán
válasz
MS74hu #12038 üzenetére
Annyit kell csinálni, hogy a játék parancsikonján nyomsz egy jobb gombot kiválasztod a tulajdonságokat és a játék elérési útja után bemásolod az idézőjelek közötti szöveget "-usedirectinput" valahogy így kell kinéznie "F:\Steam\steamapps\common\grand theft auto iv\Launcher.exe" -usedirectinput
-
Kommy
veterán
válasz
MS74hu #12029 üzenetére
A logitech chillstream gamepadját biztos hogy támogatja , patch nélkül is és azzal is.
Meg elvileg valamilyen parancsal bekapcsolható a többi kontroller támogatésa is, mert ez alapból tultva van az 1.2-es patchbe, a leírásában le van írva hogyan lehet feloldani a tiltást. -
Kommy
veterán
válasz
Cimbooora #11519 üzenetére
Szerintem csináld azt , hogy felrakod a Windows csinálsz egy rendszer visszaállítási pontos felraksz minden drivert, kipróbálsz egy másik játékot, újraindítod a gépet megint megpróbálod a játékot, és ha megy utánna a gta -at feltelepíted, ha a ccc-t is használni akarod akkor még mielött felrakod a drivert rakd fel a .net 1.1, és a 2.0-t mindenképpen
-
Kommy
veterán
válasz
Cimbooora #11517 üzenetére
Remélem nem valami olyan Windowst használsz amibe belenyúlt valaki , mert akár az is lehet a gond ha olyat használsz. Amúgy én kifogytam az ötletekből , még talán régebbi driver vagy újabb ha van. Talán még azt megpróbálhatod, hogy a GTA 4 1. dvd resource (vagy valami ilyesmi) mappájából felrakni mindent amit csak enged.
-
Kommy
veterán
-
Kommy
veterán
válasz
szabod #11447 üzenetére
Hát én megcsináltam gyorsított menetben azt az achivementet 13 óra alatt úgy hogy ideje nem volt senkinek felhívni , hogy mennyünk valahova
SZóval szerintem 1-2 emberrel belefér a mászkálás.
Vahur: Nálad egyértelműen a proci a szűk kersztmetszet, nekem ezelött egy x2 3800+-os procim volt ami 2,7GHz-em ment és a max fps-em gyengébb beállításokkal volt max 27 fps és volt hogy 10 fps-re leesett, én meg majdnem 100K-t öltem be le igaz nem pont emiatt.
-
Kommy
veterán
Szerintem azt kéne megpróbálnod, hogyha nem tuningolsz a gépen semmit akkor is vannak e a fagyások, mert könnyen lehet , hogy nem teljesen stabil a gép és azért fagy ki a gta 4, mert azért olyan 80% körül tudja használni a procit.
Én írtam a 64 bites-t de, nekem 32 bitesen se volt ilyen bajom, csak a 4GB memória miatt inkább felraktama 64 bitest, mert így nem csak 1.6 GB -ot tud adni egy alkalmazásnak.
ilyen beállításokkla játszok [link]
gépem az adatlapomon -
-
-
Kommy
veterán
válasz
Farkas23 #11424 üzenetére
c:\Documents & setting \ felhasználóis_neved\application data\ local settings\Rockstar Games\GTA IV\savegames\
de még kell a c:\Documents & setting \ felhasználóis_neved\application data\ local settings\ Microsoft\ xlive mappa is ha utánna használni akarod a mentésedet.
-
Kommy
veterán
válasz
Detox! #11395 üzenetére
Ahhoz , hogy single-t tudjál játszani nem kell regisztrálni a social clubbon, van egy skipp gomb amivel át lehet ugrani azt a részt, utánna ugyan úgy megy a játék sőt live account sem kell a single játékhoz. (ha jól emlékszem lehet hogy nem is skipp van hanem valami offline cucc) Most nincs fenn a játék így nem tudom pontosan leírni, de ahol be tudnál jelentkezni social klub indításánál ott ki lehet kerülni .
-
Kommy
veterán
válasz
antento #11330 üzenetére
Akkor legközelebb ha azt szeretnéd, hogy segítsenek is akkor nézz oda és , érthetően írjál, mert szerintem senki sem akarja megfejteni, hogy éppen mit akarsz írni, mivel nem a te fejeddel gondolkodunk. Meg illik átolvasni mielött elküldöd a hosszászólást, mivel ez nem msn hanem egy fórum.
-
Kommy
veterán
válasz
fsb1000 #11198 üzenetére
Szerintem ebben Lenry és TTomax tud segíteni ők biztos telepítették WIn7-re és 64 bitesre, én nem telepítettem rajta csak külön partícióról használtam, csak nálam kiakadt a benchmark-nál azután nem erőltettem
Akiknek nem tetszik a sok ugyan olyan avatar egymás után:
A nevet kell olvasni nem az avatarokat nézni
Amúgy énis nehezen vettem észre, hogy nem én írtam utoljára -
Kommy
veterán
válasz
romero28 #11184 üzenetére
Furcsa, hogy ott nem volt gond, most meg van. Semmi más nem változott a gépben? Próbáld meg egyenlőre ugyanazokkal a beállításokkal használni a játékot, mint a régi kártyával, ha úgy jó akkor állíts valamit a játékban így kiderül mitől fekszik ki. Tudom , hogy körülményes de más ötletem nincs
-
Kommy
veterán
válasz
romero28 #11181 üzenetére
Azt nem tudom milyen videókártyád volt elötte , de ha azzal nem volt gond akkor én azt csinálnám , hogy vga driver uninstall utánna újraindítás csökkentett módban itt driver sweeper-rel (nem kell telepíteni sem a progit ez olyan verzió) törölni a maradványokat, majd újraindítani rendes módban és felrakni a legújabb drivert, majd újraindítani mivel kéri.
-
Kommy
veterán
válasz
AthlonXP #11098 üzenetére
Igen az a mappa. Hát ha eredeti a játék akkor nem lehet semmi baja a patch-től , mert valószínű a Rockstaros srácok úgy oldották, meg , hogy akinek nem eredeti annak ellehetetlenítsék a játszást.
Mi a pontos hibajelenség Vista alatt, mert úgy könnyebb segíteni, ha pontosan tudjuk mi a baj. -
Kommy
veterán
válasz
parvus #11081 üzenetére
Gondolom, nem eredeti a játékotok, mert akkor szoktak ilyen anomáliák előfordulni a 2. patch felrakása után, ez olyasmi mint, hogy a netkávézóban nem ül le a gép elé. Ha eredeti akkor meg nem tudm én 3-szor vittem végig eddig a sztori rész és semmi bajon nem volt egyszer se, sőt 2 gépen vittem még azt se mondható, hogy ugyanazon a gépen, sőt 32 bites Vista alatt 2-szer és 64 bites alatt is végigvittem 1-szer
-
Kommy
veterán
válasz
siofok #11050 üzenetére
Amikor megakad nem kezd el tölteni a vinyó, mert akkor valószínű,hogy megtelik a memória és a nem fontos adatokat kiírja a vinyóra és emiatt belassul.
Talán ez a progi segít, én nem használtam: Contig.exe:
Contig.exe
Használata: Bemásolod a játék főkönyvtárába, csinálsz róla parancsikont, majd a célba beraksz egy -s kapcsolót, és elindítod. Ha lefut, kész! Nagyjából azt csinálja, amit a töredezettségmentesítő, 3-4 további FPS-t lehet vele nyerni. -
Kommy
veterán
válasz
siofok #11045 üzenetére
Mivel a mentés visszarakásához szükség van az Xlive mappára is ezért nem megy de elvileg megoldható.
1.hozzászólás:Én elfelejtettem/nem tudtam, hogy kell az XLive mappa. Most mi lesz?
No panic! Letöltöd innen az XLive Wrapper nevű alkalmazást, a zip-ben lévő CopyXLiveResources.exe és xlive.dll-t a GTA4 főkönyvtárába másolod (ez alapból a C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV), lefuttatod az exe-t, a feltett kérdésre igennel válaszolsz. Ezután az exe-t törölheted, nem lesz rá szükség. Elindítod a játékot, erre a kérdésre is igennel válaszolsz, és ezután már játszhatsz is. -
Kommy
veterán
válasz
shaggy #10955 üzenetére
1. hozzászólás
Mentések backupolása:
Windows újratelepítések előtt, ha nem szeretnénk elölről kezdeni a játékot, érdemes a mentéseket biztonságba helyezni. A fájlokat (Vista alatt) a C:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\ mappában találjuk. Emellett nagyon fontos, hogy mentsük ki az C:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\ mappát is, ugyanis a Games for Windows profilod itt tárolódik, és ez "össze van kötve" a GTA4 mentéseddel, ha nem másolod ki, nem fogod tudni visszatölteni a mentéseidet a Windows-újratelepítés után.Lenry: Fura dolog , hogy steames a game, vista alatt gond nélkül megy viszont win7-alatt az a hioba van amit írtam, felraktam én már minden de nem segített. Egyszóval nekem még újra sincs telepítve csak külön vinyón van a steames játék és onnan indítanám, raktan má fel mindent
-
-
Kommy
veterán
válasz
Mr.Gettoman #10794 üzenetére
Nekem nem veszett el a mentésem , de a biztonság kedvéért másold ki valahova őket így lesz egy biztonsági másolatod, hogy hol találod a mentéseket, meg mit kell még kimásolni pár hozzászólással visszább írtam le
-
Kommy
veterán
válasz
AMD Power #10787 üzenetére
Mentések backupolása:
Windows újratelepítések előtt, ha nem szeretnénk elölről kezdeni a játékot, érdemes a mentéseket biztonságba helyezni. A fájlokat (Vista alatt) a C:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\ mappában találjuk. Emellett nagyon fontos, hogy mentsük ki az C:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\ mappát is, ugyanis a Games for Windows profilod itt tárolódik, és ez "össze van kötve" a GTA4 mentéseddel, ha nem másolod ki, nem fogod tudni visszatölteni a mentéseidet a Windows-újratelepítés után.XP alatt:
users = Document & settings
appdata = application data
local = local settings -
Kommy
veterán
válasz
rup1u5 #10781 üzenetére
Azt próbáltad már , hogy kikapcsolsz minedn tűzfalat, vírusirtót és úgy próbálsz multizni?
Routert hazsnálsz, mert az is lehet gond , ha van meg kéne próbálni nélküle, hátha sikerül, ha más sikerült kitalálni mi akadályozza meg a futást könnyebb megoldást találni.
Ezt találtam, itt tűzfal volt a gond [link] -
Kommy
veterán
válasz
Red_Bull #10691 üzenetére
Attól függ mit jelent az hogy normálisan fut.
De szerintem nem lenne gond a futással.
Én játszottam egy 3800+ x2-val 2600MHz-en egy 88000GT társaságában 3 Gb rammal, ott olyan 19 fps volt az átlag de autómata beállításon medium high view dist: 27, de volt hogy csak 13-fps-em volt. -
Kommy
veterán
Nem tudom mi ez a nagy Vista ellenesség de nekem pl sokkal kevesebb gondom van a Vistával mint régen az XP vel volt, sőt még a 64 bites XP-vel is sokkal kevesebb bajom volt. Most éppen 64 bites Vistát használok és semmi gondom a játékokkal sőt semmi mással, szerintem az egyik legnagyobb buktató lehet ha nem jó drivereket használ az ember. de ez csak saját meglátás (rengeteg beta drivert használtam a videokártyához Vista alatt soha semmi gond nem volt , de XP alatt általában mindig gondok voltak vele)
-
Kommy
veterán
válasz
TazLeacher #10656 üzenetére
tapasztalatból mondom , hogy semmi nem marad meg ,csak az achivementek de az nem számít.
-
Kommy
veterán
válasz
antento #10537 üzenetére
Ugyan azon a helyen indul újra a haverod gépe , vagy mindig máshol? Tuningolva van a gép? Érdemes lenne memtest-et futtani (le kell tölteni amit linkeltem és kiírni újraírhatóra és utánna hagyni futni 5 passig több óráig eltarthat), ha itt nics hoba akkor meg kéne próbálni másik táppal (igaz nem tudom milyen van neki, ezt nem írtad)
Ezt le tudnád nekem fordítani magyarra? -->"NIncsen mér aszt hol kell valami link van, köszi köszi"
-
Kommy
veterán
válasz
Mariann294 #10561 üzenetére
Feleslegesen írod, le neki én már megtettem, elvieg meg is csinálta , de valószínű ugyan az lehet a hiba nála mint rup1u5-nek vagy valami hasonló
antento: A játékon belül bejelentkeztés a live accountoddal?
-
Kommy
veterán
válasz
rup1u5 #10491 üzenetére
Vagy most jut eszembe érdemes lenne ránézni a telepítő dvd-ra azt hiszem van egy install mappa benne ami ott van azokat érdemes lenne felrakni, hátha megoldja a gondot.
Én tegnap telepítettem újra a gépet és ma másoltam vissza a Steam mappámat amibe a játék van és nem undult állandóan exe hibával elszállt, felraktam onnan amit csak tudtam és most megy.
-
Kommy
veterán
válasz
antento #10423 üzenetére
Könyörgöm, ha azt akarod, hogy segítsünk írd le , hogy mi az amit kiír pontosan, mert így nem tudunk segíteni. Ezért nem segített eddig senki mert nem tudja mi a hiba üzenet. szépen írd le mit, hogy csinálsz és erre mit kapsz, és így tudunk segíteni, de ha nem írod le akkor nem, mivel senki sem gondolat olvasó
-
Kommy
veterán
válasz
antento #10414 üzenetére
Ha leírnád normálisan mit ír ki mi a hibajelenség akkor tudnánk talán segíteni, de amit írtál abban semmi érdemi információ nincs. MI az hogy akkor be jön ez a link?
milyen link
atom11: Keress rá arra amiylen néven elmentetted
de ha jól emlékszem users/felhasználói_neved/Rockstar games/gta4/videos
-
Kommy
veterán
válasz
antento #10364 üzenetére
Elvileg amikor felraktad a játékot feltelepült a Social Club nevű program is egyik feladat hogy ide kell regisztrálni, és kell csinálni még egy live-os felhasználói nevet is fontos hogy ne magyar legyen az ország amikor készíted és ezt a live-os accountot be kell linkelni a Social clubba. LIve-ra itt regisztrálj [link] ne foglakozz vele , hogy xbox ez működik biztosan
-
Kommy
veterán
Csinálok egy TDM szobát Prohardver néven lesz benne 10 private hely ha nem lenne hely, szóval gyertek csak.
-
Kommy
veterán
Szerintem állítsd át egy másik gombra , hogy ne a space-t kelljen ütögetni, szerintem sokkal egyszerűbb egy olyan gombot gyorsan nyomni ami kisebb mondjuk én gamepadon nyomogattama gombot mert a space-el nekem se akart sikerülni
Geryson: megnyomod a home gombot kiválasztod akit meg akarod nézni hol van és ahol írja apontjait ott alatta írja mit csinál ha jól gondolom, de nem együtt vannak a afiúk az elöbb néztem
írni meg úgy tudsz hogy rámész a barátodra és kell lennie egy olyannak , hogy send message, írsz neki és utánna jobb alul lesz a send message gomb ennyi kb.
Nekem meg marha lassú a net és így nem merek játszani, mert szerintem élvezhetetlen lenne -
Kommy
veterán
Ma este is akrtok játszani? Akkor meg kéne beszélni egy időpontot, amikor sokan ráérnek, meg, hogy melyik részen és milyen módba, mit csináljunk.
Tegnap jól elszórakoztunk -
Kommy
veterán
Multiplayer-ben szoba készítése: elindítod a játékot, előveszed a telefont kiválasztod a multiplayert majd a player match vagy a ranked match, ezek után kiválasztjuk, hoyg hol akarunk játszani LIVE/LAN, ezután kiválasztju a Create Match-et (van még a Quick Match és a Custom Match) majd a játékmódot, ezután van a Start Game és a Private Slot, rányomunk a Private Slotra így tududnk biztosítani a barátainknak helye hogy hány helyet adunk barátainknak azt mi választhatjuk ki 1-től max-ig lehet választani, ha ma- ot választunk akkor csak az léphet be akit meghívunk. Ha ez megban akkor Start Game így létrajöna szoba. Bal felső sarokba kattinva a szövegra tudjuk megadni a szoba nevét alapértelmezetten az őt létrehozó játékos Gamer Tag-ja. A jobb oldalon levő listában tudjuk a beállításokat elvégezni. ha rákattintunk a nevünk mellett levő üres négyzetre akkor indul a játék. Ha állítottunk be Private Slot-ot akkor meg kell hívnunk embereket a játéba amit úgy tudunk elvégezni , hogy megnyomjuk a Home gombot kiválasztjuk azt a barátunkat akit meg akarunk hívni és rákattintunk a jobb oldali listában az Invite to game-re ekkor az adott játékos kap egy üzenet amelyben szinténa jöbb oldali listában rá kell nyomni az Accept Game Invite gombra és már játszhatunk is azokkal akiket meghívtunk a játékban,
Nagyjából ennyi megcsinálni egy szobát és meghívni barátokat, és elfogadni a felkérést. -
Kommy
veterán
Aki akar jönni multizni jöjjön.
-
Kommy
veterán
válasz
Mariann294 #10210 üzenetére
Én benne vagyok, de akkor írjatok mikor. Most egy kicsit még tuningolgatok, be kell járatni a gépet
, meg az új hűtőt
-
Kommy
veterán
válasz
rup1u5 #10195 üzenetére
Igen, ezt tapasztaltam énis tegnap, amúgy bocsi hogy eltűntem de lemnet az áram
Egy pár észrevétel, amikor szobát csinálsz csak úgy lehet megoldani , hogy csak olyan lépjen be akit akarsz, hogy a private slot-ot maxra állítod, viszont így meg kell hívni a játékba az embereke, mivel nem lehet jelszóval védeni a szobát (vagy én nem találtam)
-
Kommy
veterán
válasz
antento #10173 üzenetére
Hát szerintem itt elég sokunknak, mind ahogy nekem is.
Mindenkinek: Multival eddig arra juttottam, hogy ahogy észrevettem nem lehet jelszóval levédeni a szobát
, viszon van egy olyan még mielött megcsinálom a szobát, hogy private helyek, ha jól értettem akkor erre meghívással lehet bekerülni.
-
Kommy
veterán
válasz
antento #10158 üzenetére
ide kattintasz és már tölti is le a többi az első hozzászólásban.
-
Kommy
veterán
válasz
TazLeacher #10137 üzenetére
Nekem igazából jó akármelyik nap 19 óra után.
-
Kommy
veterán
Szerintem a nap folyamán valamikor kéne csinálni egy tesztet, hogy mit hogyan, ehhez kéne több ember , írjatok pár időpontot kinek mikor lenne jó egy kis multi teszt és utánna már zökkenőmentesebben menne a multi. Nekem leginkább 19.00 után lenne jó
És akár csinálhatnánk róla egy leírás és ezután már mindenki tudna csinálni szobát ahiol csak magyarok vannak, és be lehetne rakni az első hsz.-ba
-
Kommy
veterán
válasz
TazLeacher #10060 üzenetére
itt nézd meg miket nem csináltál meg 100%
-
Kommy
veterán
válasz
Geryson #10032 üzenetére
a 7-es azt a hidon kell megcsinálni, ahol kettéválik az út, ez elválasztón kell elugrani úgy hogy a két pálya közé érkezzél, a 19-es igen a vizen van a 2 hajószerüség között, a 21-es meg be kell menni oda ahol jelzi fel kell menni a tetőre és onna kell leugratni utánna meg a kerítésnél lévő ugratón keresztül lehet menekülni a 4-es körözés elől (sztem ezt csak motorral lehet megcsinálni, meg mellény is kell hozzá, mert nem kímélnek a rendőrö)k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest