- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #12361 üzenetére
Természetesen tudom, hogy nem úgy értetted.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #12346 üzenetére
Irigyellek, hogy neked ez a pihenés!
Akkor te valamilyen genetikai csoda vagy!
Én még sajnos nem jutottam el odáig a törzsfejlődésben, hogy GTA4 multizással tudjam kiváltani az alvást.Ha 7 óránál kevesebbet alszom akkor már kóvájgok.
Kommy: rég nem láttalak errefelé és multiban.
bognar110: légyszíves tanuld meg használni a MOD gombot! Ez nem chat!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
WhiteWalker #12344 üzenetére
Szombat este 8-9 körül ?
tegnap próbálgattuk a radar nélkülit és egész jó volt.
volt amikor 6-8-an voltunk a kis szigeten és ugy már nagyon jó!
csak jó lenne egy zárt map ahol csak innen vagyunk, mert tegnap is megjelent pár unatkozó tizenéves csíter. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #12339 üzenetére
Hétköznap negyed éjfélkor mit vársz kedves?
Munkából él az idősebbje és aludni is kell. -
rup1u5
nagyúr
A filmhez természetes, hogy kell. Azzal semmi gondom nincs. Na de ami a hintánál volt.....és annak semmi köze nem volt a filmforgatáshoz.
Megkerestem a buszt, elautózok vele a hintáig a fél városon át, ott meg az égből különböző közlekedési eszközök potyognak nagy halomba.Más:
Nem tudom ki mennyire izgulna egy olyan multizásra ami viszonylag kisebb területen zajlana, úgy, hogy a radaron nem látható a többi játékos. Mondjuk 6-an, 8-an egy egész városrészben már egész izgalmas lenne keresni és levadászni egymást. Én személy szerint ezt tudnám a legjobban élvezni, mert ez áll a legközelebb a valósághoz. Az igazából nem kihívás, hogy a radaron lévő színes pöttyöket közelítjük meg és aztán headshot. Nagyon szeretek sznájperkedni és szerintem kellemes borzongást jelentene, hogy sosem lehetne tudni, hogy éppen lát-e valamelyik másik játékos és hogy nincs-e éppen a fejem a célkereszt közepén. Én ilyen valóság-kattant vagyok, ugyhogy nekem valami ilyesmi lenne a kedvencem. Próbálkoztam már vele nyitott free mode-os szobákban de nem igazán volt nagy a lelkesedés. Az emberek hamar kilépkedtek, mikor meglátták, hogy nem látnak engem a radaron.
Szóval ha más is izgulna egy ilyen session-ra akkor jelentkezzen nálam és szombat este nyomhatnánk is egy jókis vadászatot.Minnél többen lennénk, annál izgalmasabb lenne.
-
rup1u5
nagyúr
Kíváncsi vagyok az eredményre!
Movie Trailer nem lesz?Én kihagyom a Selector használatát. Nem igazán lelkesít. Legfeljebb valami statiszta leszek a karakteremmel vagy egy gyalogos akit elgázoltok a furgonnal véletlenül. Az az igazság hogy tegnap már nagyon sok volt nekem az is amit a hintánál műveltetek.
Hajók, meg minden lófasz oda spawnolása és föl-alá röpködés. Sajnos én arra számítottam, hogy bemegyünk és mindenki megy hintázni azzal amit útközben össze tud szedni. Nincs vele bajom, hogy ti ezt élvezitek de nálam már a Selector is egy nagy kegyelemdöfés a játék hangulatának. Spawner-ől nem is beszélve.
-
rup1u5
nagyúr
megyek most föl multiba hintázni!
jöjjön aki tud! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #12300 üzenetére
Fölnézek majd kicsit ma este is meg szombat este talán egy hosszabbra.
-
rup1u5
nagyúr
Ahogy elnézem a videókat ez gyakorlatilag bármelyik hintánál eljátszható.
Muszály kipróbálnom!Busszal multiban megcsinálhatnánk!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #12275 üzenetére
Mindíg is tuningoltam de sosem extrém módon. Nem volt nekem gondom ezzel a 6550-el kis feszemeléssel 3500Mhz-en ment 15 hónapig csak a lap döglött be alatta. Pár játékot végigtoltam vele és sosem fagyott. A GTA 4 más tészta. Az önmagától is meghülyül ha olyanja van. Valószínünek tartom, hogy a mentett állások visszatételekor a régi live mappa kutyulhatott meg valamit úgy hogy nem tudtam fölmenni multizni. Épp ezért most már vissza se mertem rakni a mentett állásokat. Majd folytatom ha meguntam a multit.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #12271 üzenetére
E8400-et vettem.
Nem is tudom, hogy létezik-e egyáltalán Q8400.
Q8300, Q8200-ról tudok.Geryson: ha a vga dobta el magát a cpu tuningtól akkor nem lehet, hogy elfelejtetted fixálni a PCI-E frekit 100-ra? Azért 4g-t általában mennek a 8500-ök. P45 jó alap lesz nálam a tuningra.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #12254 üzenetére
nem tudom mi ez nálam.....
valami agyi melfanksön.
már nem elöször fordul elő, hogy valaki Vista 32bit-et ír és én Xp 32bit-et olvasok. lehet, hogy a 32bit miatt nézem be rendszeresen. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #12200 üzenetére
nekem van mikrofonom.
közben rájöttem, hogy a proci tuning miatt fagyott.
visszavettem alapra de úgy meg nagyon szaggat. hihetetlen hogy mennyit számít a 3500 helyett csak 2333. kezdhetem elöről, lépésenként kiismerni ezt az alaplapot. -
rup1u5
nagyúr
Rejtély!
Mióta összeraktam a gépem az új lapomra és felraktam a vistát azóta 5 percnél tovább nem tud futni játék. Állandóan vagy lefagy, vagy kilép, vagy leáll és ráadásúl sokkal lassabban fut mint azelőtt ugyan ezekkel a hardverekkel csak egy másik lapban.Bepöccenek a végén és veszek egy Q9550-et meg egy gtx285-öt.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #12159 üzenetére
még sosem csinált ilyet.
de egyből ilyennel indítani, hogy "please re-install the game"nyomok egy restartot
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #12111 üzenetére
cheater !
-
rup1u5
nagyúr
jelentem megvan az új lapom és már erről írok.
fel is nézek hamarosan multiba -
rup1u5
nagyúr
válasz
Cimbooora #12021 üzenetére
egy alapos registry tisztítást pl cc regcleaner-el és mondjuk driver sweeper-el driver maradékok letakarítása egy próbát megér!
Én a hejedben leszedném a videókártya driverét, majd csökkentett módban driver sweeper, utánna restart és egy alapos registry tisztítás, aztán ismét restart és a legfrisebb drivert fölrakni. és erre az időre minden tuningot visszavenni alapra. ha igy megy minden frankon akkor lehet visszatenni a tuningot szépen fokozatosan.fsb1000
Az hogy ki milyen szoftvert honnan szerez be az egy dolog, a PH! szabályzata meg egy másik. Amíg itt kívánunk fórumozni azt az alapelvek betartása mellett tesszük! Azért tud a PH! szinvonala megmaradni, mert ezt a modik keményen be is tartatják. Máskülönben olyan homokozó lenne itt mint sg.hu-n ahol mindenki szabadon veri a port a kis lapátkájával. Nem kell ezt elvinni lelki síkra és elkezdeni az élet mikéntjeit boncolgatni. Szabályok vannak. (pont) Be kell öket tartani. (pont) Minden kérdésnek megvan a megfelelő fóruma. (pont) -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #11992 üzenetére
egyre jobbakat csinálsz!
-
rup1u5
nagyúr
ugy kéne csinálni, hogy mindenki kap mondjuk 1 percnyi időt amit beleszerkeszthet a videóba a saját anyagaiból. valaki elkezdi, megcsinálja az első percet, aztán magát a félkész file-t tölti fel valahova és nem a kiexportált kész videót, aztán azt a következő ember leszedi, beteszi a megfelelő mappába ahova a replayek és a megkezdett videók kerülnek és a video editorban mögéteheti az ő egy percét.
és így tovább...
és mindenki úgy készítené el a maga percét hogy a végén belassuljon vagy olyan helyzetet vegyen fel amihez könnyen tudja hozzákötni a következő ember a maga percét.
külön érdekes lenne ha egy közös, nagy és epikus multis esemény köré szövődne ez az egész videó és így láthatóvá válna mindenki szemszögéből és saját stilusából ugyan az a történet. mint valami tarantino film! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Roland35 #11933 üzenetére
un. offline activation key-t kell neki megadni amihez mindenképpen kell egy internetkapcsolattal rendelkező gép és a játékhoz mellékelt serial code. én legalábbis ezt játszottam el az én eredeti példányommal amikor offline toltam a single playert.
hogy "nem eredeti"-vel mit kell csinálni azt nem tudom de nem is érdekel.
vedd meg az eredetit!
szerintem megéri!jó multit emberek! majd képzeljetek oda néhány robbanás közelébe! hüpp-hüpp
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #11915 üzenetére
ááá
Nem olyan 1szerű az kérem!
Elöször is a procim alapon (2333mhz) nem lenne elég a videókártyámnak és a játéknak sem ezért nincs értelme ideiglenesen 10k-s lappal szarakodni. Meg kell hogy legyen a 7*500 az új lapban is!
Másodszor a dfi-re nincsen garancia, ugyhogy mindenképpen új lapot kell vennem ha beigazolódik, hogy az döglött meg. Még nem vagyok 100%-ig biztos benne hogy a lap okozta de nagyon valoszínű. Szét kell szednem a tápomat és ellenőrizni nincs-e pupos kondi benne. Nehogy aztán kiderüljön, hogy tulfesz van és kinyirja az új lapot is.
Harmadszor meg olyan lapot akarok venni ami képes az 500-as fsb-re és elboldogul később pl. egy Q9550-el is, ekkora fsb-n. Nagyon úgy néz ki, hogy GA-EP45-UD3R lesz a kiválasztott alany. Jókat hallok róla és Yorkfieldhez is P45-öt ajánlanak az okosak.Egyébként a videódból nekem a legjobban a középső rész tetszik, mikor a hídnál uszkál a kamera. Szeretem az ilyen lassú, úsztatós, chill-es részeket. Különösen jó az ilyen darálós, zúzós videókba ékelve. Annál a résznél az is látszik, hogy milyen bivaj a GTX285!
Látóhatár a francba, részletesség szintén nagyon jó!
-
rup1u5
nagyúr
Teljes retro filing van most nálam.
Abit An7, Athlon XP 3000+, Geforce2 mx200, 512mb ddr és erről nyomom itthonról a netet. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #11892 üzenetére
nagyon ugy néz ki hogy egy darabig nem.
ráérő időmben keresem a hiba okát. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #11888 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
basszus! ver engem a sors!
tegnap mentem volna multizni, erre vista azt mondja hogy gta4.exe működése leállt. hiába kattintgattam a shortcut-ra. na mondom akkor újraindítom mert egész nap ment reggel óta. közben kiírta hogy simantec.exe működése leállt. ekkor már kezdtem aggódni, gyorsan nyomtam restart-ra...semmi, kikapcsolásra....semmi.
végül hard reset, újraindul, vista tölt és csak tölt......újra reset, csökkentett mód....tölt....tölt....semmi. nagyszerű! -gondoltam- rakhatok fel egy xp-t a meglévő helyre hogy kibogarásszam a mentett állásaimat C-ről. Telepítő félúton megáll...ekkor már anyáztam. újra reset, és ekkor már a bios csontra lenullázva töltött be, mintha cmos clear lett volna. Állitgatás, újraindítás, post screen-en nem is jut túl.
Gép szétszed atomjaira, konfig újra összerak az asztalon csupaszont és bekapcsol......semmi....nulla....a monitor be sem kapcsol..és azóta ez van.
Azt hiszem gazdagabb lettem egy újabb döglött DFI lappal.
Ha ez bebizonyosodik akkor soha többet nem veszek DFI lapot! (3ból kettő megdöglött)
2007 novemberében vettem. Garancia nincs. Alig valamivel több mint egy évig birta de addig hiba nélkül 7*500-on.
Most vadászhatok kölcsön tesztlapot és tesztelhetem ki egyenként a hardvereimet, hogy minden renben van-e. Pont ez hiányzott most! -
rup1u5
nagyúr
jó volt ez a mai kis repteres ökörködés!
kösz mindenkinek!
mentettem pár replayt majd megnézem milyen lett. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Newlocal #11803 üzenetére
semmi sem sok ennek a játéknak!
ha 4870-re van keret akkor mindenképpen azt javasolnám de 1 gigásat!.
vagy ha csak a gta 4 miatt vennél új vga-t akkor inkább 216-os gtx260.
de ezek közül bármelyiknek csak akkor van értelme ha húzod a procit!ha nem fogod húzni a procidat akkor nincs értelme ilyen erős vga-t mellétenni.
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #11741 üzenetére
pontosan ilyen volt tegnap nekem team deathmach-ben. gyanús lett hogy nem tudom megközelíteni az ellenséget és baromi távolról bekapott pár lövéstől már végem.
aztán szóvátettem, hogy ez valami cheat és a többiek is egyetértettek.
jó lenne egy jó és fair csapattal team deathmatch-eket nyomni ahol össze lehet hangolni a csapatmozgást és meg lehet tervezni a manővert, odafigyelve egymásra és kihasználva az ellenség gyengéit de azt hiszem ez már nem fog megvalósulni gta 4 multiban.
a csiterek miatt sem, meg az újonnan feltűnt állandó kifagyásaim miatt sem.
amúgy hogy hány pontom van meg milyen rankom, nekem vagy másnak az engem nagyon nem érdekel.
csak lehetne már egy jót játszani. -
rup1u5
nagyúr
teljesen ideg vagyok!
fagy a játék és nem tudok egy jót multizni.
ha meg sikerül akkor mindíg kib cheaterekbe botlok amíg ki nem fagyok.
nemigaz hogy mindenki csal!és nem igaz hogy reinstall elött semmi problémám nem volt vele, azóta meg folyamatosan fagy!
Ja!
Itt a buszos ugratás.
nem sokat vacakoltam vele csak kinyomtam hd-be. -
rup1u5
nagyúr
nincs most multi? nem csinált valaki szobát?
összeállhatnánk egyszer team deathmatch-be is egy csapatba mások ellen. -
rup1u5
nagyúr
Én már semmin sem lepődök meg gta4 multiban. Ma délelőtt nálam is olyan dolgokat produkált hogy csak néztem bután
de az a srác is akivel épp versenyezni készültünk.
Röviden:
Sima RACE-be kezdtünk egy sráccal és amikor elindult a menet én az ő autóját láttam olyan kameraállásból mintha a sajátom lett volna és őt követte az én kamerám végig. Mondanom sem kell hogy így képtelen voltam irányítani a saját autómat. Ehhez hozzátartozik az, hogy az én karakterem kezdéskor nem az autóban ült hanem mellette állt, mint pl. free play mode-ban.Márpedig autóversenyes modban ki sem tudsz szálni a kocsiból. A gyerek is csak nézett és kérdezte hogy ez mi a franc. Aztán pár percig így bénáztunk, míg végül az én kamerám "beesett" a föld alá és alulról láttam az egész MAP-ot és a kocsimat.
Ráadásul ujratelepítés óta fagyogatok. És a Vista sem akarja engedni, hogy a Catalyst normálisan települjön. Állandóan rinyál, hogy ez a driver nem jó az ön ATI kártyájához. Pedig ugyanezzel a 8.12-essel atomstabil volt eddig a GTA4 egy elöző rendszeren. Egyszerüen érthetetlen! Most megpróbálom mégegyszer lepucolni a drivert és visszarakni a 9.1 helyett a 8.12-őt.Apropó!!
Nekem megvan videón a buszos ugratásunk! -
rup1u5
nagyúr
nem tudom mi van.
fagyok.
most a load képernyőt néztem vagy 5 percig miután meghaltam multiban de meguntam.
eddig semmi gondom nem volt vele.
vista reinstal volt és 9.1. más nem változott. azelött egyszer sem fagyott.
visszarakom a 8.12-őt és jövök. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #11671 üzenetére
igen. most vettem észre hogy ott van a leírás.
már harmadszorra fagy ki a játék és nem értem miért.
az egyetlen változás az hogy 8.12 helyett 9.1-et tettem fel a vista reinstall után.
azelött semmi iyen nem volt. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #11667 üzenetére
zsír!
és ezt hogy kell használni? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #11660 üzenetére
tudsz valami linket dobni ahonnan leszedhető ez a karaktermicsulázós cucc és leírás a használatáról?
nem vágja tönkre a single játékot?
nem nyekereg a játék, hogy cheatelsz? -
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #11652 üzenetére
nem voltam sajnos.
hosszú idő után most működik megint rendesen a multi az újrahúzott vistán.
nem merem visszarakni a mentett állásaimat, mert félek hogy megint úgy járok mint multkor és elmegy a multi. ugyhogy lehet hogy hanyagolni fogom most egy darabig a single-t és ha ráérek inkább multizok. amúgyis ott van a far cry 2 single-je amit már 4 hónapja nyomok és még csak 50%-nál járok. és még van jópár játék ami várakozik.
player selector még belefér a mókába. lehet én is kipróbálom.
cheatből jutott tegnap is. elpusztíthatatlan öreglány rakétavetővel, meg multkor a röpködő emberek. -
rup1u5
nagyúr
jelentem újra visszatértem a multiplayerbe!
Mariann294
megkerestelek most a free mode-os játékban de mire odaértem kifagytam. (első fagyásom volt)
láttam, hogy váltakozik a karaktered megjelenése. csak nem cheat? -
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #11397 üzenetére
és te ezzel készítetted a karakteredet?
mondjuk ha én szeretnék csinálni ugyan így egy saját karaktert akkor ez nem tenné tönkre a single player játékomat? mert olvasgattam valamit erről és ott mintha írták volna.
meglehet azt csinálni, hogy csak a multiplayer karakterem változzon és a singleben maradjon Niko? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #11378 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #11375 üzenetére
őt direkt csinálták némára.
valóban van még sok jó szöveg benne de nálam eddig ez a top és még kb a felénél tartok. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #11370 üzenetére
-U.L.Paper : I didn't give you a free pass to act like an asshole. You're bringing a lot of heat. Hanging out with bad people, doing bad things, making idiot moves.
-Niko : I'm an idiot... I move.
nekem ez a kedvencem! a játék legjobb poénja! különösen azzal a testmozgással ütős amit Niko lelejt miközben mondja.
Tényleg! föl lehet valahogy venni az átvezetőket is replaybe? Ezt a részt én tutira használnám!
-
rup1u5
nagyúr
Hi all!
randi cimszó alatt ellehet vinni csajokat helikopter túrára?
most vinném elöször Kate-et és eszembe jutott hogy lehetne e de ha nem akkor fölöslegesen nem autózom át a fél várost. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #11291 üzenetére
-
-
rup1u5
nagyúr
nem sértésnek szántám de ez úgy leverte nálam a biztosítékot, mint még soha senki, ph-s pályafutásom során. pedig nem tegnap regisztráltam. ez a srác már művész!!!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Lacika001 #11106 üzenetére
azt hiszem ugyan itt szivok én is. ez az a küldetés amikor valami gyárszerüségbe kell bemenni. állandóan lelövik vagy peckie-t vagy mást. ezzel a küldetéssel szopok már vagy 5ödszörre.
rühellem ezeket. simán megcsinálnám ha nem kéne odafigyelni arra hogy a többiek közül le ne lőjenek valakit. felmegyek a pénzért erre mindenki szétrohan, aztán persze hogy lelövik őket.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Geryson #11080 üzenetére
csinálhatod a régi jólbevált papír-ceruza módon.
elindítod a számot és szépen fölírod hogy pontosan hol vannak azok a váltások ahol a videódnak is váltania kéne és ez alapján vágod meg a videódat. igy minimális lesz az eltérés amit windows movie makerben simán ki tudsz küszöbölni úgy hogy eltolod a hangsávot egy picit. én is így csináltam meg azt hogy a videómban pont akkor induljon be a subbass mikor belevágódik az autó a taxiba.
de hogyha profi vagy akkor ilyen utólagos igazgatásra sem lesz szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest