- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
Foglalt név #2803 üzenetére
bocss
nézve a fentetbbi képeket tényleg nem gáz még a minimum grafika se anniyira..de ez lassan kiderül ..remélem nekm azért nem minimumba fog futni
-
Kiskokó
veterán
Mmmppppppffmmffpff fpmápffppfppm ppmápff mppffp fmpmmm MfmFmpMmm 4 mppfmp mfpppfmfmffm fpmmmmpmfmmmppmmff mfpmffmfpmfpmppfmpmppfmppmfmppppp.. pffmppppmépmfmppppm pppmppppm mpfppfmfmppfpmp mmffmmmmmpmfómpmpppmff mmpmppppppppmpp.
-
Kiskokó
veterán
Örüljetek neki hogy ugyan annyi ram kell hozáá..
amug meg 1giga ramot már kapni 3000ft-ért.. az má csak nem vág földöhz ha mégis szükség lenne rá. -
Kiskokó
veterán
elsőkénttuti csak furikázok a városba kicsit megelsem a kocsik hangját stb .. kipróbálok egy két érdekességet.. pl kiugrok egy kocsielé XD
-
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #2726 üzenetére
fog ugy futni mint az UC és ahogy látom az megy neked..
-
Kiskokó
veterán
Hát ja de már csak épphogy több mint 1 hét...
de egyre jobban várom főleg az elcseszett NFS UC Után -
Kiskokó
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2501 üzenetére
naja
nekem me ga kedvenc karácsonyi dalom a
SILENCE night.Mivan a gamestarral ? teszt van benne ?
-
Kiskokó
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2498 üzenetére
idiot rassist
XD
Am szeintetek a GTA IV hez húzzam majd a procit meg a VGA-t vagy jólvan ez igy ahogy van ? a maxhoz a systemrequimentses oldalon csak a proci maradat le 1-el de hát haazt húzzompicit rögötn meglesz.
-
Kiskokó
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2478 üzenetére
de kocsoogggg
-
Kiskokó
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2415 üzenetére
tescora
-
Kiskokó
veterán
válasz
Pubszon #2411 üzenetére
Ja csak a trabant azé 20 éve volt drága kocsi.. egy gépbealkatrész ami ingyen adank meg 3-4 éve votl dárga.. nem mind1.. de amugy ha ugy nézzük igazából nem drága dolog ez a gép.. mert ha veszel egy "csúcsgépet" vegyük az enyém ami nem csúcs de azért sztem máár belemegya felsőbe..
most ujjitottam és 72ezer ftomba került (- amiket ealdtam cuccok)
táp és vinyó kivételével minden cserélve lettszal azokkal legyen 100ezer ft egy gép. az durván 8500ft havonta HA a gépet évente cserélgeted de egy iylen gép azért másfél -2 évet azért már kibir. aztán ha azt nézed hogy egy dohányos aki hetente csak 3-4 dobozt sziív (szeritnem ez még nem is igazi dohányos) az havi durván 9000 ft... na midn1
ettől függetlenül énis igy állok a dolghoz egy uj gép kurva drága és megint kidobtam az ablakon ennyi meg ennyi pénzt (pedig ritkán újjitok) de belegondolva nem olyan vésszes. ha mondju kvalaki nem vigizik hanem gépre költ.. és azt ne mondjátok hogy az olyan ember nem cigizik akinek éppenhogy csak a minimálbér felett van a keresete. -
Kiskokó
veterán
válasz
szombatitomi #2351 üzenetére
az biztosss
-
Kiskokó
veterán
Na ja.. főleg amiket láttam youtubon aza szellemkórház.. meg modnták hogy elsé sok házba belehet menni meg hogy megmarank asérülséek a házakon/utcán stb...
am adatlapomon a konfigom nekem sztem nem kel húzni a procit de érdekelne hogy szerinteek ezt meddig leheten húzni ? most igy alapálapotba game mellet a hűt 1100-on forog max és max 55fokos a proci.. alapjáraton 800 a fordulat és 44 körül a hőfok.
bár nicsn értelme húzni sztem csak kiváncsi vagyok. bár ha húznám akor a VGA-t is húznám.. csak nemakarom anynira örülök hogy igy jó halk a gép de majd kiderül. -
Kiskokó
veterán
Sztem marad az a nov 18. a GTA-ak midig akkro jönnek nemszoktak késni. ugy mint az NFS-ek a Nov 21-el...
-
Kiskokó
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2252 üzenetére
Mit akarsz te ?? Síró - rivó a füldebe suttogó füvet ? XD
-
Kiskokó
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2209 üzenetére
Jahh én oylaról nem is hallotam még
-
Kiskokó
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2206 üzenetére
Azt az melyik? a Dakota verzsön vagy a Ferdeszemű vagy esetelg nekmed a GTA Tesco gazdaságos Limited edition kell.
nagy hire van : GTA 4 Tecso edísön : Pc DVD Tok nélkül !! Egész bejárahtó város autók és épükleteknélkül.. X -
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #2189 üzenetére
Hát azért jó ha vágod egy kicsit a nyelvet.
Pl kiváncis vagyok San Andreasban ki értete azt a részt (tudta leforditani stb) amikro van egy oylan küldi hogy a vak csávóank kell egy hajóra felúszni . na akkro a ami Carlunk elkezd riadozni hogy ő ezt nem válallja el emrt kiskorában amikro tanult úszni a folyón a pofájába csapódott egy koton.
ezen akkorár röhögtem iylenek jó azért megérteni sztem -
Kiskokó
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2164 üzenetére
azis igaz de az már hivatlaos a kocsikra veteránt is szokták mondai na de midn1.
csak nehogy veterán legyek mire kijön a gta pc re XD -
Kiskokó
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2162 üzenetére
Tudom tudom
de attól még mag aszó hallatán akkor is öreg dolgok jutnak ezsmbe. emrt pl a kocsi akkor veterán ha nagyon öreg. na mind1
-
Kiskokó
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2151 üzenetére
ja meg sthal judit vagy ki XD
meg nem taxis/rendőrős /mentős stb küldik leszenk hanem beülsz a furgonba és zöldségárus küldi XD -
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #2149 üzenetére
vagy nem S.F.A.T hanem S.A.F.T
GéTé Á paraj edísön. Első küldetés. Készits zúzapörit ahogy a mama csinálta XD
segitségedre lesz a S.A.F.T különleges parasztegység emennyiben teljesited tagja lehetsz -
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #2146 üzenetére
ja azt nem S.W.A.T os lenne hanem S.F.A.T.-es XD
-
Kiskokó
veterán
Azzz aztán brutál lenne
interjú a kiskölökkel
riporter. mi motiválta a rablásra?
kölök: háá a gétéá négy
riporter: és hisz te olyan fiatal avgy hogy lehet hogy már szakállad van ? apukádtól örökölted ?
kölök : nem nem szerettem volna azonosulni a gta 4 főszereplőjéhez és megnövesztettem.
lehet foyltani modnjuk doom3as kisérlettel ohgy doom3ből szerzett kisérletek alapján állitot elő egy vegyzsert amivel a bőr kezelve serkenti a ször növekedését meg mittudjam én miXD -
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #2143 üzenetére
Ja azt jönne a GTA Antifitness club mi ?
-
Kiskokó
veterán
lol XD az igen
am végül is az is igaz hogy ki akarna egy sörhasú postásként dolgozó trikóban a tv előtt sörrel pizzával ülő faszival GTA-t játszani XD
szerk : gebriel :
a 4ben ez a csávó az orosz nem ?? na jó enm csöves de olyna furcsa ez a karater nekem bár madj ha játszo kvele ugyse érdkel annyira meg lehet megtetszik csak most találom furcsának.
ennyi erővel lehetet volna japán bevándolró is -
Kiskokó
veterán
Én mondjuk nem egy orosz csövesbe élném bele magam legszivesebebn mit ahogy nem egy Niggába sem a SA_ban
kitalálahtak volan vlami átlagossab bszereplőt.
Bár nagyon nagy Nigga zene kedvelő avgyok meg biorm a stilusok de akkor se -
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #2107 üzenetére
főleg hogy sokan irták hogy vanank izzasztó vagy éppen elcsszett küldik amiket sokkszor kel ujrakezdeni
de ha te akkor függő vagyá nem csk vicceltwm
-
Kiskokó
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1753 üzenetére
Neeeeeeeem.
a 300C nem az admiral semmi hasonlóság ncisn benne enynire rossz a szemetek ?
a játékban a kocsi neve PMP600 -
Kiskokó
veterán
nem akarok kötekedni söt egy két OFF-ja téleg poénos... de mostmár kezd sok lenni. ne várjátok már meg mig jön egy moderátor...
on: nekm még mindig az a dolog jár a fejemben hogy mi az hogy alig van ruhabolt? igaz valaki modnta ohgy makkos cipő me öltöny lehtveni nekem meg potn az kell szal nem panaszkodok annyira
am kiváncsi leszek a fizikára..
ja tényle valaki konzolos... milyen hangjuk vannak az autóknak ? ugyanolyan "monton" gyorsulós ? emlékszem sa-ban meg a többiben mész full gázon amit tud meni a kocsi. elenegded egy pilre a gázt visszanyomod uyganugy suhan az autó fullon de a hang az kezdödik elölröl mintha gyorsulnál rendesen fel XD az de gáz remélem ebbe nem olyan -
Kiskokó
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1006 üzenetére
igenn ? melyik az ápolónő ? nemvágo mert rég jáccotam ki és ami mentésem van msot letöltött abba meg uyganuyg elveszik pedig 100% os. na mind1.
-
Kiskokó
veterán
http://www.rockstargames.com/IV/
itt meghallagtahtók a rádiókból egy kis részelt.
van a Massive B rádió.. ami ottelsökéntszól anak vlaki tdja a cimét és előadóját ? köszi -
Kiskokó
veterán
Nekm is tetszene csak jáchatnék mrá vel Pé Cé-n
-
Kiskokó
veterán
Na mivan leült a topic.
-
Kiskokó
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #970 üzenetére
menjmmmmáá
te ezt honnan tudod? Ezt csak legbensőségesebb Rockstarosok tudják még. nekem is fater mondta ő ott az egyik főmuki.
de te honna ntudod ? -
Kiskokó
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #966 üzenetére
semmi... utánajártam XD
-
Kiskokó
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #960 üzenetére
BR-en ? bocsi de az mi
?
-
Kiskokó
veterán
válasz
Darth_Revan #796 üzenetére
ez már votl itt.. aza baj hogy ez még tavaly decemberben volt... kitudjaleeht akkor még terveztél pcre .. de már nem.
-
Kiskokó
veterán
válasz
LordAxwell #682 üzenetére
már lasan fél éves videók.. lehet kaormég kairták adni pcre .. mostmár nem mavgy kitudja.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Darth_Revan #624 üzenetére
olvasdel amoda a topikba mit irtam...
-
Kiskokó
veterán
válasz
Darth_Revan #619 üzenetére
[link]
bár én remélem igaz -
Kiskokó
veterán
válasz
.:Kristian:. #91 üzenetére
jólvan naaaa
felvagy pörögve mi?? -
Kiskokó
veterán
én ez az egéz xbox ,ps2 meg stb harcot nemértem.. ki kivel van stb..
örülök neki hogy lesz új gta ... hajrá.. -
Kiskokó
veterán
Amuyg ez az egész GTA 4 egy hülyeség....... Mivel ha a VC-t nem kiegészitőnek vesszük akkor már a VC a 4. rész de ha az kiegészítő akkor meg a San Andreas a 4. rész.......szerintem... vagy rosszul tudom......?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest