- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
wjbhbdux #4105 üzenetére
Jó hír, akkor addig nem strapálom magam agyon MI vadászattal.
Elkezdtem ennek a videónak az első buildjét, a "One-Shot Boss Warlock"-ot, érdekes. Én eddig szinte 100%-ban facetankos buildeket csináltam, mert nem vagyok egy nagy pozícionáló mágus. Ez viszont full kite (lesz, majd elvileg), próbálom szokni a játékstílust, pl. azt, hogy a DEE-t nem lehet folyamatosan spamelni. Kite buildhez képest eddig azért elég erős, bár még csak lvl42 vagyok, de nem használtam Lokarr szettet. Nem halok meg ha véletlenül nem jó ütemben nyomom el a skilleket.
Ha kész lesz, akkor ez lesz majd belőle. Látható, hogy full-farm build, jól fog jönni, ha a MI drop garantált lesz. Kérdés persze, hogy ultimate-en hogy muzsikál majd, bár Lokarr lement neki halál nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- Macska topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest