- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz
ProEvoFan #874 üzenetére
Köszi.
Kicsit bele is fáradtam, HC-n nagyon oda kell figyelni.A Purifierem fogom még átalakítani 2 pisztolyosról pisztoly+pajzsosra, szerintem így menni fog a Crucible Gladiator 150+.
Van még egy lvl75-ös Blademasterem és egy lvl70-es Warderem. Ha van hozzájuk cuccom és fel tudom tápolni, át tudom alakítani őket, akár lvl100-asok is lehetnek a Cabbalist és a Purifier mellett. A HC más tészta.Persze várom az új kieget, még nem jelentették be mikor jön, még idén.
Az új masteryvel csinálni fogok egy kezdő karit, jó haladós lesz (Lokarr szet + XP ital, + van sok cuccom félretéve). -
reelc
Topikgazda
válasz
ProEvoFan #844 üzenetére
Szívesen.
Persze sokminden nekem sem jut eszembe.
Az alapjátékban van 3 Rougelike dungeon.
Az alsóbb szinteket bejárhatod, ahová kell Skeleton key azt később ajánlott. Skeleton keyes területen ha meghalsz, nem mehetsz vissza csak a következő játékban újabb kulcs árán, és nem is lehet onnan teleportálni. Jelenleg a legkomolyabb kihívások közé tartoznak.
A The Steps of Tormentben van ilyen.
Bastion of Chaos - Ch'thon terület, egyáltalán nem tudsz teleportálni a Skeleton key előtti területen sem, csak az ő kapujukon keresztül. Vagy azon jössz ki, vagy halállal.
Port Valbury - az alsóbb szintet betudnád járni, de nagyon magas aether resistance kell ide, mert ez már az ő területük lett.Érdemes Wardent, Cronleyt, a darazsakat (Twin Falls), Arkovian Undercityt, Steps of Tormentet, Sunken Reliquaryt (The Flooded Passage), Loghorreant farmolgatni, de nagyrészüket majd akkor Eliten, ha már ott leszel.
A korábban linkelt térképen megtudod keresni őket.Oda nem érdemes visszamenni, ahol mondjuk 6-7 szinttel alattad vannak a sima mobok. X szinttel alattad XP nem is fog jönni, ha jól rémlik drop is kevesebb lesz. Így is hajt előre a játék, hogy minimum a te szinteden lévőknek, de inkább magasabb szintűeknek ugorj neki
Volt valamerre útmutató a beomlasztható falakról, de most nem találom. Az ilyen leírásokat, mint pl. a ládáké is, szerintem csak akkor nézd, ha úgy érzed nem megy a játékélményed rovására, ha nem te fedezed fel.
-
reelc
Topikgazda
válasz
ProEvoFan #841 üzenetére
Veteranon szerintem belefutottál a One-Shot Chestekbe - karinként és nehézségi szintenként 1x spawnolnak.
De ott vannak a Treasure Trove-ok (ezeket kell dinamittal felrobbantani) ezekből eshet jóféle cucc pl. recept. Ezek játék sessiononként újraspawnolnak de nem feltétlenül ugyanoda, ott a guide.Bocs, ha már tudod ezeket, ezek lehetőségek az esetleges jobb cuccra (mondjuk kék, meg recept).
-
reelc
Topikgazda
válasz
ProEvoFan #841 üzenetére
Na, gratulálok. Ügyes vagy!
Lvl50 fölött hullhatnak jobb cuccok, Eliten jobb lesz a drop.Act2: ugorj neki bátran.
Ha nagyon nem megy néz szét pl. a Fraction vendoroknál, hátha van valami jó cuccuk - ha még nem tetted. Krieget farmold le párszor és Salazart is aki itt volt. Bossok, dobhatnak magasabb szintű cuccot, most hogy lvl50+ vagy és Eliten.
Vagy verekedd át magad Cronleyn és farmold Twin Fallst. Szerettem ezt a helyet, mert ha már a Beast Fraction eléggé utál majd, lesz több csillagos "darázs", a barlangjukban a királynőjük meg fix, mindig spawnol. Onnan meg nincs messze az Arkovian Undercity sok ellenféllel.Mivel első karid és nincs "smart loot" a játékban, bármi eshet, de valamit biztosan össze tudsz legózni és haladhatsz tovább.
Ha gondolod ide a felfelé nyíllal betudod tallózni a karid, tudsz linket csinálni, és belinkelheted ide.
Ha jól ment a Veteran, visszaválthatsz rá, és bepróbálhatod a Hidden Path questet. Mondjuk a Mad Queen kemény, de nála nincs rúnakő, ő csak azon a területen tanyázik. Ha lenyomod a rúnakövek őreit, utána újrafarmolhatod őket is akárhányszor.
-
reelc
Topikgazda
válasz
ProEvoFan #837 üzenetére
Úgy emlékszem player lvl85 az alapjáték. A cuccokat lvl75-ig tartalmazza.
A kiegnél player lvl100 a limit, a cuccok pedig lvl94-ig vannak.Ha új ember jön a fórumba, mindig csak az alapjáték megvételét javaslom, ha nem jön be neki a játék, ne bukjon sokat.
Viszonylag sűrűn van akció, lehet majd bővíteni
Pl. Pyromacer esetén ezek a buildek vannak most, de persze a saját fejed után is mehetsz
. Azok a tárgyak már kiegesek, de láthatod milyen sebzésre érdemes rámenned, devotionból mit érdemes, a skilleket - szóval így is hasznos. Főleg ha a build készítője pl. részletesen leírja a sorrendet mindezekből.
Másrészt igen sok idő egy ilyen kész buildet összerakni, bármilyen is a drop.Keményen kell farmolni az Ultimatet miatta.
Szóval szerintem annyira nem probléma, volt élet a kieg előtt is.
Tetszik, hogy már a cuccok összeszedése is kihívás.
Annyira bejött a D3 után. Szerettem azt is, de egy idő után nagyon másra vágytam. -
reelc
Topikgazda
válasz
ProEvoFan #835 üzenetére
Már lvl45? Szépen haladsz.
Nekem többek között az tetszik ebben a játékban, hogy valamit összelegózol magadnak a skilljeid ill. a támadási fajtád (na meg a minél kiegyensúlyozottabb resistance) alapján, és boldogulni fogsz.
Végig lehet verni a Veterant, Eliten is lehet boldogulni egy ideig így. A Devotion pontok, componentsek, augmentációk mind sokat segítenek.Engem nem zavart hogy haltam, igen sokszor halt a legelső karim, amikor még kezdő voltam ebben a játékban. 2 kardos Blademaster volt, szerettem. Persze később már jobban odafigyeltem, ne haljon le sokszor.
Nem olyan kötött, mint a D3, ahol a szükséges szetek nélkül +2-3 leg nélkül semmit sem érsz - cserébe ezeket könnyű bekerítened.
-
reelc
Topikgazda
válasz
ProEvoFan #818 üzenetére
Speciális tárgy kell hozzá, aminek van ilyen passzívja.
Eshet ennek a receptje, vagy a Marauder's Ammo Belt, esetleg a Gunslinger's Jacket.
Ezen a lvl szinten ezek vannak szintben a legközelebb. Nincs fiy helyük, hol eshetnek. -
reelc
Topikgazda
válasz
ProEvoFan #814 üzenetére
A Veteran módot pipáld be, ha nem tetted.
Szeretem Dio3-at, a mai napig előveszem néha csapok 1-2 kört a DH-val. De a Blizz kinyírta a játékot (kevesen játsszák), a túl ritkán érkező patchekkel és az évekig 0 új tartalommal. Tudom én hogy olyan játékokra fókuszál amik a pénzt hozzák, de attól még rosszul esett.
A PoE is sok embert behúzott, mert nem fontos fizetni benne. Nekem nem jött be ez a játék.
Ha valaki jó és nem túl régi ARPG-vel akar játszani, annak még a Grim Dawn maradt.
Biztos vagyok benne hogy többen ismernék, ha a "csak a Diablo" réteg eltudná engedni a D3-at (vannak akik már csak megszokásból nyomják, semmi öröm), vagy a PoE nem lenne ingyenesen is játszható. De ez van.Még így is eladtak több, mint 1,5 millió példányt a Grim Dawnból, ami egy kis indie csapattól nagyon szép teljesítmény. A játék persze nem tökéletes, de nincs miért szégyenkeznie, nagyon jó lett, ott van az élvonalban minőség és játékélmény tekintetében is. A sok pozitív játékos és sajtó kritika, ill. az eladások is ezt mutatják.
-
reelc
Topikgazda
válasz
ProEvoFan #814 üzenetére
Tudom elfogult vagyok (de lehet nem mert párezer óra lecsúszott nekem a Dio 3-ban, igen egy idő után nagyon unalmas), de szerintem így jobban jártál.
Ha bejön a játék, majd akcióban érdemes lesz az AoM kieget megvenni, abban Necro az egyik új class. Nekem ez bejött (a Dio 3-as nem fogott meg). -
reelc
Topikgazda
válasz
ProEvoFan #812 üzenetére
Szia, üdv itt!
Sajnos nincs első hsz/összefoglaló, de ebben a pár hszben elég sok infót összeírtam direkt újabbaknak.
Nincsen magyar guide. De jól lehet boldogulni minimális angollal.
Most még nincs szükséged DLC-re.
Ha komolyabban befog jönni a játék, van Crucible DLC (ez most az endgame tartalom, aréna mód), illetve az AoM kieg, ami az alapjátékhoz is ad hozzá (2 új class, 2 új act, plussz ládahely, stb.). Illetve év vége felé jön majd az elvileg utolsó kieg 1 új acttal és 1 új játékmóddal - ez lesz az endgame tartalom.
A készítők is kiegnek (expansion) nevezik, nem DLC-nek, a tartalom mennyisége és minősége miatt.Olvasd el amit linkeltem, és ha van konkrét kérdésed, tedd fel, ha tudunk válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest