- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
"Mondjuk az alapján, hogy azért nem működik a call transport 10-ből 5x, mert nem számítottak rá, hogy ennyien fogják tolni....hát..."
A helikopter rendszer most azért nyögvenyelős, mert a fejlesztők arra számítottak, hogy a legtöbben csapatban fognak játszani, de ez a számítás nem jött be. Nagyon sokan vagy egyedül, vagy duóban játszanak és így hívják a helit, amiből kemény 4(!) darab van összesen frakciónként és ezzel nagyon leterhelik a helikopteres közlekedést.. Míg mind a 4 helit látod a mapon, addig nem tudsz hívni magadnak.
Öröm az ürömben, hogy a készítők állítólag már dolgoznak ezen.
Én nem tudom hogy sikerül ennyi szar szervert kifognod. Nekem szinte elsőre összejön egy jófajta szeró, jó kapcsolattal és pinggel, de ha mégsem, akkor kilépek a főmenübe, újracsatlakozok a játékba és utána már biztosan jó. Hol laksz egyébként és milyen neted van?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest