- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
+1
Tegnap mi is rámentünk pár órára a cimbikkel, nekik nagyon bejött. Csak azt nem értem hogy mi tetszett nekik benne...
A végén már tikkelt a szemem hogy visszamehessek játszani GZW-t.
#50sixpak
Sajnos tényleg van hogy laggos szerverre rak be, én akkor insta keresek másikat.
Az emberek 90% pont emiatt fordul el a játéktól. Haverok is kioffolták pedig én 99%-ban lagmentes szerón játszom. Ha nem is elsőre de másodikra már jó szokott lenni. Nagyon ritka hogy 3x kell keresnem.
Spawn után kell neki hagyni egy jó fél max 1 percet hogy betöltsön minden és utána megnézni hogy milyen is a szerver!
Haver a 6 magosával 5 sec után kijelenti hogy xar a szerver miközben neki még csak a textúrákat tölti be és kegyetlen input lagja van mert a procija 80-100% -on teker
61 órát raktam eddig bele és egyre jobban tetszik a game!
Rég nem láttam ilyen baráti és segítőkész közösséget játékban!
Megy az infózás ,úgy használják a proxy chatet ahogy kell stb stb.
Maga a játék kb a 8-9-es szinttől indul meg igazán mikor már a küldik az ellenfelek táboraihoz közelednek és indul a pvp.
Ahogy észre vettem ez az a szint amit a trollok el sem érnek. Szóval gyakorlatilag aki ilyen 10+ szintes hidd el segít amiben tud ha a közeledben van!Egyelőre a kontent bőven elég , a szerverekre meg az optimalizációra feküdjenek rá fejlesztők és adjanak hozzá részletes fegyver nézetet beállítással jah meg stash auto gombot! Kb ennyi.
Cheaterrel még nem találkoztam. Tarkovban ehhez elég fél óra is
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook X360 830 G10 2in1 360 fokban kihajtható tablet mód is! i5 1335U 16Gb 512GB
- ASUS VivoBook 16X Gamer Tervező Laptop 16" -30% Bivaly i7-12650H 10Mag 16/1TB RTX 4050 6GB FHD+
- Asztali PC eladó
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest