- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bluetooth-headsetekről általában
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
+1
Tegnap mi is rámentünk pár órára a cimbikkel, nekik nagyon bejött. Csak azt nem értem hogy mi tetszett nekik benne...
A végén már tikkelt a szemem hogy visszamehessek játszani GZW-t.
#50sixpak
Sajnos tényleg van hogy laggos szerverre rak be, én akkor insta keresek másikat.
Az emberek 90% pont emiatt fordul el a játéktól. Haverok is kioffolták pedig én 99%-ban lagmentes szerón játszom. Ha nem is elsőre de másodikra már jó szokott lenni. Nagyon ritka hogy 3x kell keresnem.
Spawn után kell neki hagyni egy jó fél max 1 percet hogy betöltsön minden és utána megnézni hogy milyen is a szerver!
Haver a 6 magosával 5 sec után kijelenti hogy xar a szerver miközben neki még csak a textúrákat tölti be és kegyetlen input lagja van mert a procija 80-100% -on teker
61 órát raktam eddig bele és egyre jobban tetszik a game!
Rég nem láttam ilyen baráti és segítőkész közösséget játékban!
Megy az infózás ,úgy használják a proxy chatet ahogy kell stb stb.
Maga a játék kb a 8-9-es szinttől indul meg igazán mikor már a küldik az ellenfelek táboraihoz közelednek és indul a pvp.
Ahogy észre vettem ez az a szint amit a trollok el sem érnek. Szóval gyakorlatilag aki ilyen 10+ szintes hidd el segít amiben tud ha a közeledben van!Egyelőre a kontent bőven elég , a szerverekre meg az optimalizációra feküdjenek rá fejlesztők és adjanak hozzá részletes fegyver nézetet beállítással jah meg stash auto gombot! Kb ennyi.
Cheaterrel még nem találkoztam. Tarkovban ehhez elég fél óra is
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Black 12/512GB használt 6 hónap garancia
- Legion Pro 5 16IRX10 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest