- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Nem volt még rá időm mindennap dolgozom hétvégén is . Valószinű nem én csinálnám hanem egy műszaki ismerősöm , bár ki tudja.:) Majd ha megcsináltam ugy is írok. Szerintem ha azt sikerül megcsinálnom a vmodon is erőteljessen elkezdek gondolkodni , persze a ellenálásos módszerrel .
-
Tul
aktív tag
Most néztem a hardmodról nyitott topicodat. Sikerült megcsinálni? Jól sejtem, hogy teljesen ki kell onnan forrasztani azt a kis pöcköt és áttenni a másik két lábat összezárva? Ez elég vészes műveletnek tűnik:U Régen sokat foglalkoztam műszakis javítgatásokkal, és hamar rájöttem, nagyon könnyü kiégetni a nyákot is és a kiforrasztandó alkatrészt is.
-
Tul
aktív tag
Most egy überláma kérdés következik: ugye ezek a voltmodok, meg egyáltalán mindenféle dolog, érvényes-e a 9800se-kből moddolt 9800prokra is? Tehát lényegében: 9800se@pro tökéletesen egyenlő 9800proval?
-
paprika
aktív tag
Én pedig nem tudom megcsinálni a forrasztós módszert! Ha vidikarin Zalman szett van op1 ventivel rambordákkal + rakat házhűtő és szobaventi fújja rá a levegőt! Így biztos nem ég szét!Remélem!
-
rudi
nagyúr
Valamiről már láttam valahol irkodva de GYORSAN felejtsd el a grafizotást, mert ugyan egyszerű, de NAGYON-NAGYON-NAGYON ellenőrizhetetlen, hogy mennyit sikerült emelni. Sokkal korrektebb megoldás az ellenállásos. Vannak a neten olyan útmutatók is, amik forrasztás nélkül oldják meg.
anaqer: Gratula a moderátorsághoz :C -
paprika
aktív tag
Helló! Az lenne a kérdésem hogy van -e ilyen fajta V-mod ezekhez a karikhoz? Ha igen tudna valaki leírást adni róla?Minél hamarabb ha lehet!
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest