- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
Worthag
csendes tag
Sziasztok. Remélhetőleg nem sértek szabályzatot kerestem de ilyen topicot nem találtam.
Próbálom rövidre fogni.
RX5700XT Nitro+ tulajdonos vagyok. Felületesen képben vagyok a témával de gondoltam megkérdezem mert itt biztos vagyok benne hogy lesz olyan ember akinek ezzel van tapasztalata.
Van értelme az RP's Lair féle VGA és Processzor "optimalizálásnak"? (főként videokártya érdekelne)
Több rendszergazdát illetve bányászt meg random felhasználókat kérdeztem. Egyre több mondja hogy totál felesleges ilyenekkel foglalkozni nem lesz a kártya 1 évvel sem hosszabb életű meg semmivel sem lesz jobb teljesítménye. Teljesen jó az 50 fokon 0 venti fordulattal nyugalmi állapotban meg nyugodtan mehet 80 fokra-ra is játék alatt.
Ez tényleg így van? Mármint gondolom az AMD mérnökei nem viccből csinálták az automatikus venti meg feszültség szabályzást. Olyat is mondtak nekem a bányászok hogy a videókártyák arra lettek tervezve hogy az életük végéig folyamatosan (amit kb 8 évre saccoltak) 100%-on menjenek 80 fokon.
Nos ilyen információk meg a youtube videókon találhati rengetek "vga,cpu optimalizálás" tartalom után mit kellene az átlag usernek gondolnia?
(kis mellék infó. Ryzen 5 3600x-em van. Megcsináltam rajta az undervoltot. 4.1ghz és 1.25volt. 3 nap múlva megadta magát a memória kontroller benne ment vissza gariba. Lehet összefüggés vagy csak véletlen?)
Valaki segítsen rendet tenni a buksimban
Köszönöm szépen
Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest