- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zull
senior tag
Na ez az elso alkalom hogy banom hogy nem ati-t vettem... Mert atiban ezekszerint lehet nezni a vcore-t (x1x00 sorozat) nvidia-nal meg nem... ARGHHHH... sztem vizikailag nincs rajta meroeszkoz... de akkor meg nemertem... valahogy be kell allitania azon a szerencsetlen kartyan a moddingolt veszeket, akkor kellene lenni rajta egy nyomorek meronek, nem?
-
éN79
addikt
Szia!
Rivatuner/Hardware monitoring/ jobb alsó sarok Setup/Plugins, és ott a megfelelő dll kiválasztása (pl. nálam a VT1103.dll közli a feszültség értékeket). Ha rákattintasz, megmutatja, hogy mit monitoroznak, ez alapján ki tudod választani ha a kártyád és a driver támogatja a funkciót. -
Zull
senior tag
Up mert fontos meg mindig... Nemhiszem el hogy senki nem tud ien progit... PLS HELP!!!
-
Zull
senior tag
-
tuskooo
addikt
Rivatuner?
-
Zull
senior tag
Megneztem nibitorral, beolvastattam a bios-at a karinak, es kiirja hogy VID 3-ban 1.6V, de ettol fuggetlenul nemtom hogy le tudja-e generalni a kari ezt a feszultseget... Csak van erre vmi progi...
-
Zull
senior tag
UP mert nagyon fontos!!! Nagyon erdekelne hogy sikerult-e...
-
Zull
senior tag
Abbol gondolom hogy sikerult a flash mert miutan felbootolt a win utana ujra felismerte a vidkarit, ebbol gondolom hogy sikerult, viszont a hofok nem valtozott, szoval en nemtudom, ezert is kene nekem egy feszultsegmonitorizalo progi...
-
Zull
senior tag
Hi! Gondoltam megnyitom ezt a topicot ket okbol is:
1. Meg nemigazan lattam ien topicot, meg amugyis erdekel hogy hogylehetne megnezni a gpu feszultseget
2. nekem is van egy kisebbfajta problemam, mert megcsinaltam az 1.5V-os voltmod-ot a 7800GT-men, de kis trukkel sikerult a nibitorban beallitanom 1.6V-ra is a gpu feszultseget, csak nemtudom megnezni hogy sikerult-e a flash, ill hogy megy e telleg 1.6V-on...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest