Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- iPhone topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi, még össze kell szedjem nekem is hogy mik vannak ezekből, sajnos az ilyen régi cuccokat mind kiszórtam régebben. Nem gondoltam, hogy én még egyszer ennyire régi kártyákról akarok majd cikket írni

A Matrox esetleg bekerülhet, de mint írod is, lényegében csak két típusa lehet érdekes - meg a Parhelia lenne az, de az meg beszerezhetetlen. De Intel, Sis, Trident, 3DLabs ...stb kártyákkal nem kívánok szenvedni

Akkor már inkább érdekes lenne számomra egy XGI Volari V8... de látott már bárki is élőben ilyen kártyát a PH-sokon kívül, akik anno letesztelték?

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest