- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aiphos
újonc
válasz
King Unique #377 üzenetére
Egy Isten vagy! Nagyon szépen köszönöm!
-
Aiphos
újonc
Sziasztok!
Új win10-et szeretnék a laptopomra telepíteni anélkül, hogy minden adatom elveszne, de elkövettem azt a hibát, hogy nem mentettem őket és belevágtam a telepítésbe. Formáztam az a partíciót amelyen az előző win10 volt, és most nem engedi az újat felrakni. Ugyan az a hiba mint mindenkinél ezelőtt:
"A Windows nem telepíthető erre a lemezre. A kijelölt lemez MBR partíciós táblát tartalmaz. Az EFI-alapú rendszerekben a Win csa a GPT-lemezekre telepíthető."
A kérdésem tehát, hogy mit tudok tenni, hogy az adatok megmaradjanak? Van rá esetleg valami megoldás, hogy megmentsem őket?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest