- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
"UEFI-re állítod a biost,"
mivel?
vagy ez ugy van hogy ha uefi eszközről bootolok akkor a biosban már a boot eszközöknél írni fogja hogy uefi?de amúgy most akkor a biosom miben van?
mert mbr ben van a windows 7 es ssd meghajtóm,és ha indításnál nyomok egy delt akkor biozny felül azt írja ki hogy uefi bios és a felület is olyasmi nem pedig a régi kékes...
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Érdeklődve olvasom a topikot. Nemrégen vettem egy samu serial 5 notebookot, Windows 8-al. Nekem van 8.1 pro-m, gondoltam csinálok egy tiszta telepítést és nem gyári restoret, mert akkor felrak egy rakás samsungos cuccot is ami nem kell. Szóval fogtam a pendrive-mat és nekiálltam a telepítésnek amit már nagyon sokszor megcsináltam, csak hát ugye nem ezen a gépen. Az első problémám mindjárt az volt, hogy itt tiltani kellett mindenféle dolgot, hogy egyáltalán lássa a gép a pent, illetve hogy bootolni lehessen róla, de ezt megoldottam. Utána jött a következő probléma. Elkezdtem a telepítést és mindjárt feldobott nekem vagy 6 particiót. Ezen még annyira nem csodálkoztam, megtaláltam az 450 GB-s területet, amit letöröltem, új partició majd formázás. És akkor jött a meglepetés. Nem volt tovább gomb, vagyis ide nem telepíthető windows és valami GPT-t emlegetett, de mivel elég hiányos az angol tudásom, nem tudtam miről van szó. Így aztán nem tudtam mást tenni, mint újraindítás, F4 gyári állapot visszaállítás, majd iso fájlból feltettem a 8.1-et. De amúgy mi a megoldás? Le szedhetem az összes particiót? Mert egyébként nem lenne rá szükségem, csak nem tudom mi történik ha újra ezt írja ki, hiszen akkor már az F4 nem fog működni.
-
vincenthanna
csendes tag
Nagyon szépen a segítségeteket, így karácsonykor. Találtam egy videót, amit mondtál, de ahogy néztem ehhez a művelethez több partícióra kell bontani a merevlemezt, mert azon nem engedi végrehajtani, amin a lapozófálj-kötet van.
Egy utolsó kérdés: Az természetes, hogy miután felraktam a windowst egy 1TB-s HDD-n 929Gb helye van, amiből 910 szabad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- További aktív témák...
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest