Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Persze, értem.
Én be szoktam vállalni a használt dolgokat, ha az eredeti ár töredékéért jutok hozzájuk. Elvileg van rá 2 év amazonos gari is, de remélem nem lesz rá szükség egy alig használt enterprise HDD esetén...Viszont eléggé meglepődtem, hogy sem a Win10 Disk Monitor sem az Easeus PM sem tudott mit kezdeni egy ilyen helyzettel és a Windows parancssorhoz kellett fordulni. Azt hittem, ezt már meghaladtuk így 2024 tájékán, de ezek szerint mégsem... Bár az is igaz, hogy Easeus-ból nem a legújabb boot CD-s változattal próbáltam. Úgy lehet, hogy ment volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 2db WD Green 1TB HDD (100/100) - ELKELT, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én be szoktam vállalni a használt dolgokat, ha az eredeti ár töredékéért jutok hozzájuk. Elvileg van rá 2 év amazonos gari is, de remélem nem lesz rá szükség egy alig használt enterprise HDD esetén...