- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Üdv!
Egyszerűen leragasztottam a gyári fóliaantenna érintkezőit. Bár mostanra már kiszedtem az eredetit, de nem muszáj.
Kivágtam két db 1,5 mm széles csíkot öntapadós rézfóliából (azt lehet forrasztani, az alut nem) és ezeket hajtottam rá az eredeti antennára. Így lett két kivezetésem, nem kell szétcsavarozni a telót a buherákhoz.
A két csatlakozás közül az egyik a föld, a másik jel. Hogy megállapítsd, melyik melyik, fogsz egy jó műszert és rámérsz mondjuk a SIM kártyafoglalat fémháza (az biztosan földelt) és a csatlakozások között. Amelyik 0, az a föld. Nálam egyébként a másik is mindössze 1 ohm, szóval valami jobb műszer kell.Nézd meg ezt az oldalt (angol nyelvű).
Az úgynevezett short-pines antennáknál kell a földelés is. Illetve ha koax-kábelt használsz esetleg,
Egy szál drótnál nem használjuk.Arra jó, hogy megnézd, működik a kütyüd jó antennával, de valószínűleg nálad is a helyzet, hogy a telefonon belül elhelyezett antenna sosem lesz elég érzékeny.
-
XM-L T6
tag
Szia!
Egyik hétvégén nekiestem és szétszedtem a telefont. Próbáltam alufóliát oda érinteni az érintkezőköz egy nagyobb darabot de nem lett túl jó. Szerintem nem mindegy, hogy mekkora és milyen vastag a fólia. Próbáltam réz lapot odarakni, azzal viszont az volt a baj, hogy túl vastag volt és teljesen leárnyékolta a GPSt és egyáltalán nem látott holdat. Egy pici 1 cm x 0.5cm-es darabot tettem az érintkező fölé egy darab celluxal és egy picivel jobb lett a vételi erősség. Rézfóliára lenne szükségem de még nem találtam sehol normálisat jó áron.
Az biztos, hogy a GPS csatlakozó a kamerától jobbra található. Nekem csak akkor van bajom a jellel ha egy belvárosban járok magas épületeknél. Szerintem egyértelműen az antenna a hibája az egész GPS mizériának. Próbáld meg először szoftveresen a hibajavítást ezzel a módszerrel. Nekem segített. Bár root kell hozzá.Remélem segítettem.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest