Hirdetés
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
Aktív témák
-
Tchoepi
tag
Spórolni kell rá az biztos, de megéri. A leírtakat az asszonnyal egyben csináltuk meg - nászút gyanánt - 1 hónap alatt. Repültünk ca. 60e km-t (12 részletben). Autóztunk ca 5e km-t (lakóautókkal). Laktunk, ettünk, néztünk láttunk, búvárkodtunk,... szumma 900e Ft volt 2000-ben. Ha ezt visszaosztod, szerintem nem volt sok érte. Még akkor sem, ha 10 évig nem megyünk hasonlóra. Ez tipikusan egy ''once in a lifetime'' út. De szerintem ezekért érdemes szétmelózni magunkat, mert erre 50 év múlva is emlékezni fogunk. Legalábbis én így látom.
-
Tchoepi
tag
A buszt egyszer én is kipróbáltam... Dél-Franciaország egy Ikarusszal. Max sebesssssssééééééééég 60km/h. Emelkedőn gyalog lehagyhattam volna - ha hagynak leszállni. 36 óra... Soha többet busszal. Fehérvárra se... :))
-
Tchoepi
tag
Ja és a főszezon is messze kerülendő - nem csak az árak miatt. És nem csak Görögországban. Franciaország (Cote'd Azure), Olaszország szintén tragikus ilyenkor. ''Nyugis'' helyek (értsd: élő ember is csak elvétve látsz, de a többi élmény kárpótol): Közép-Ausztrália, Új-Zéland, esetleg Malayzia belső részei. :))
-
Tchoepi
tag
Egyébként mindentől függetlenül szvsz érdemes messzire elkerülni minden olyan helyet, ahol 100-nál több turista van egy időben. Ha valaki Görögországra kiváncsi, akkor utazza be és menjen el olyan eldugott helyekre is (és főleg azokra) amik nem is szerepelnek az utazási irodák katalógusaiban. Respect.
-
Tchoepi
tag
-
Tchoepi
tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Nemtom ez mennyibe van, de legközelebbre javaslom: repjegy megvesz Athénig. Kimegy kikötő (Pireusz). Felszáll első komphajó (olcsó - esetleg blitzel, közelebb vesz jegyet, messzebb utazik :) ). Körbeutazza görög szigetvilág (Kikládok). Ahol nagyobb sziget (Naxos, Milos,... motort bérel/stoppol; Santorinin, Mikonoson van olcsó és jó helyi busz.) Szerintem ennél jobb nem kell. És nem kerül milliókba. Mi a feleségemmel 1998-ban csináltuk meg, 15 nap, ca. 200k HUF tokkal vonóval (repjegy, kompok, kaja, belépők,...).
-
Tchoepi
tag
Ha a Ciclade-okon jártok, ott a mézes/gyümölcsös jughortot ne hagyjátok ki. Mennyei. A jughurtjuk magában is jó és olyan az állaga, mint a 20%-os tejfölé - kemény. Aztán ott van a Baklava - ha bírod a tömény édességet...
Az előételek mind nagyon jók és elég laktatók : pl. polipsaláta, taramosalada (halikrából) pitával,...
Hirtelen ennyi. :))
Aktív témák
Hirdetés
- Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest