Hirdetés
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
Most jöttünk haza horvátbó' ahol az Action 5-öt nyúztam. Azért lényeg mert ugyanott voltunk, ugyanazt csináltuk mint tavaly a Hero 11-el (ami pont ott ázott be..) így van viszonyítási alap.
Tavaly a Hero 11-el LOG-ban mentem, 8:7 4K60-ban, utólag stabilizáltam a maximális látószögért és horizont lockért, HDR-ben is mastereltem a végső felvételt
Most az Action 5 4K 4:3 60fps-en ment D-LogM-ben, de Rocksteady On-ban.A Dji minden szituációban hűvösebb fehéregyensúlyt választott mint a GoPro. Ez bár pontosabb színeket eredményezett, a GoPro melegebb WBje jobban tetszik a szemnek. Nem mintha nem lehetne utólag korrigálni
Víz alatt a DJI WB össze vissza ugrál aszerint hogy merre nézel, nagyon próbálja jól eltalálni, ezzel csak az a baj hogy lehetetlen utólag helyrerakni.
Vízből mikor kiemeled a kamerákat a gopro hangja hamarabb tisztul ki, bár kisebb a különbség mint vártam.
Ami negatívum volt a DJI esetén az inkonzisztens audio szint. Van hogy tök jó a hangerő, van hogy vagy 10dBvel halkabb mint kellene.Van hogy tiszta az audio van hogy "tompa" (muffed?).
Használtam DJI Mikrofonnal párosítva, ott is tapasztaltam jelszint ingadozást. Ez klippről klippre változik, nem klippen belül.
Pozitívumok: az elképesztő üzemidő, nem volt melegedés probléma, a nagyobb dinamika és jobb low light amit már ismerünk
Meg ez most nem ázott be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi VGA modding. Hűtés / Tuning / Benchmark / Társalgás lazábban
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Egérpad topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3DMark 11 eredmények
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest