Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Fuvaros
üzenetére
Én most lettem túramotorosból kisrobogós (egészségügyi okokból...
), de a másik hobbi,. a fotózás az megmarad. A kis NMAX 125 "görhokedli" ülése alá szépen befér a fotóstáska is az esőruha, meg a szerszámkészlet mellé. A fotós tatyóban van a Sony a6000 MILC a18-105 F4G obival, a pótszemüvegem, a tültők/ pótakkuk, meg még az akciókamera saját védőtokja is. Na meg egy zsebállvány, amirte mindkét készüléket fel lehet tenni. Ha megállok mondjuk egy városban, akkor a fotós cuccot kiszedve éppen el tudom tenni a nyitott bukómat is, szóval nem kell azt is kézben cipelnem. [kép] [kép]
Az első képen balra a Lowepro fotóstáska a felsorolt holmikkal, jobbra meg a szerszámkészlet. Az összes cucc alatt meg az esőruha - rezgéscsillapítónak. Egy napos túrára elégséges, ha hosszabb útra indulok, akkor meg fel kerül hátra a nagy túradoboz as ruházatnak, kajának, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), de a másik hobbi,. a fotózás az megmarad. A kis NMAX 125 "görhokedli" ülése alá szépen befér a fotóstáska is az esőruha, meg a szerszámkészlet mellé. A fotós tatyóban van a Sony a6000 MILC a18-105 F4G obival, a pótszemüvegem, a tültők/ pótakkuk, meg még az akciókamera saját védőtokja is. Na meg egy zsebállvány, amirte mindkét készüléket fel lehet tenni. Ha megállok mondjuk egy városban, akkor a fotós cuccot kiszedve éppen el tudom tenni a nyitott bukómat is, szóval nem kell azt is kézben cipelnem.