- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbogyo
csendes tag
Ezen én is gondolkodtam. Bár nekem van az autóban menetkamerám, és egy hero5-öm is. Mármint nem egyszerre... A valamirevaló menetkamera kezdő ára, ha ebay, és nem kapják el a vámon, az 18-20 ezertől. Nekem nem volt szerencsém, és 24e lett. Itthon még mindig 30e-től indulnak. (már amit érdemes megvenni erre a célra). Volt nekem olcsó 7ezres is (ami itthon 15e.) De több baja is volt. Pl: elment nyáron a fókusz a forróság miatt, (nem mindig van az embernek eszébe kivenni ha megáll) hamar megnyekkent a belső akkuja, tört a műanyag, nehézkes ki-berakás, és a meleg hatására sokszor leesett a vákuumos tapadója, kilazult a táp csatlakozó stb... A céleszközök (menetkamerák ) azért jobban illeszkednek az autóhoz. Hozzájuk képest egy akciókamera nagy bumszli, zavar a kilátásban. Ráadásul a menetkamera nem olyan feltűnő. Kevésbé lopják ki (törik fel az autódat). A hero5 jelenleg 105e. Tudja a menetkamera funkciót.
Spórolást ha figyelembe veszem, akkor valóban jó alternatíva lenne a gopro. Lehet használni mindenhez.
De, ha most döntenem kellene, akkor bizony (és az anyagi lehetőségem engedné), külön vennék menetkamerát, és külön nyaraláshoz, sporthoz akciókamerát.
Sajnos a mindenre jó csodaszerről mindig kiderül, hogy nem jó mindenre. De a pénztárca nagyúr.
Én is inkább a céleszközt javasolnám.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs