- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbogyo
csendes tag
Ezen én is gondolkodtam. Bár nekem van az autóban menetkamerám, és egy hero5-öm is. Mármint nem egyszerre... A valamirevaló menetkamera kezdő ára, ha ebay, és nem kapják el a vámon, az 18-20 ezertől. Nekem nem volt szerencsém, és 24e lett. Itthon még mindig 30e-től indulnak. (már amit érdemes megvenni erre a célra). Volt nekem olcsó 7ezres is (ami itthon 15e.) De több baja is volt. Pl: elment nyáron a fókusz a forróság miatt, (nem mindig van az embernek eszébe kivenni ha megáll) hamar megnyekkent a belső akkuja, tört a műanyag, nehézkes ki-berakás, és a meleg hatására sokszor leesett a vákuumos tapadója, kilazult a táp csatlakozó stb... A céleszközök (menetkamerák ) azért jobban illeszkednek az autóhoz. Hozzájuk képest egy akciókamera nagy bumszli, zavar a kilátásban. Ráadásul a menetkamera nem olyan feltűnő. Kevésbé lopják ki (törik fel az autódat). A hero5 jelenleg 105e. Tudja a menetkamera funkciót.
Spórolást ha figyelembe veszem, akkor valóban jó alternatíva lenne a gopro. Lehet használni mindenhez.
De, ha most döntenem kellene, akkor bizony (és az anyagi lehetőségem engedné), külön vennék menetkamerát, és külön nyaraláshoz, sporthoz akciókamerát.
Sajnos a mindenre jó csodaszerről mindig kiderül, hogy nem jó mindenre. De a pénztárca nagyúr.
Én is inkább a céleszközt javasolnám.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI mini 3 drón display unit
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs