Hirdetés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Fluktuáció a Xiaomi 17 család tagjainak számában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbogyo
csendes tag
Ezen én is gondolkodtam. Bár nekem van az autóban menetkamerám, és egy hero5-öm is. Mármint nem egyszerre... A valamirevaló menetkamera kezdő ára, ha ebay, és nem kapják el a vámon, az 18-20 ezertől. Nekem nem volt szerencsém, és 24e lett. Itthon még mindig 30e-től indulnak. (már amit érdemes megvenni erre a célra). Volt nekem olcsó 7ezres is (ami itthon 15e.) De több baja is volt. Pl: elment nyáron a fókusz a forróság miatt, (nem mindig van az embernek eszébe kivenni ha megáll) hamar megnyekkent a belső akkuja, tört a műanyag, nehézkes ki-berakás, és a meleg hatására sokszor leesett a vákuumos tapadója, kilazult a táp csatlakozó stb... A céleszközök (menetkamerák ) azért jobban illeszkednek az autóhoz. Hozzájuk képest egy akciókamera nagy bumszli, zavar a kilátásban. Ráadásul a menetkamera nem olyan feltűnő. Kevésbé lopják ki (törik fel az autódat). A hero5 jelenleg 105e. Tudja a menetkamera funkciót.
Spórolást ha figyelembe veszem, akkor valóban jó alternatíva lenne a gopro. Lehet használni mindenhez.
De, ha most döntenem kellene, akkor bizony (és az anyagi lehetőségem engedné), külön vennék menetkamerát, és külön nyaraláshoz, sporthoz akciókamerát.
Sajnos a mindenre jó csodaszerről mindig kiderül, hogy nem jó mindenre. De a pénztárca nagyúr.
Én is inkább a céleszközt javasolnám.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Villanyszerelés
- DUNE médialejátszók topicja
- EAFC 26
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Proxmox VE
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest