Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
senior tag
1. Ne haragudj de írásmódod borzasztó, alig lehet megérteni mit akarsz írni.
2. Gondolom a Pixelt amerikainak tartod (bár Kínában, Vietnamban és Indiában gyártják és csak megjegyzem az utóbbi kettő emberi jogok szempontjából semmivel sem jobb Kínánál), ezért elárulom hogy az Egyesült Államokban sokkal több fasiszta érzelmű állampolgár van mint Kínában.
3. Az hogy a Google csak üzleti célokra használja az adataimat ezt csak a Google állítja. Hogy a háttérban még mi folyik arról mi normál halandók semmit sem tudunk és a jövőben sem fogunk.
4. Senki sem mondta hogy a Poco F6 fotós képességei, támogatottsága eléri a Pixelét. De az ára se 550e hanem csak 150e, majdnem egynegyede. Egyébként az Árukereső 32 mobilt talált 200e alatt amiben 512 giga belső tár van. Micsoda meglepetés, hogy a pont a 3 legnagyobb fillérb*szó cégnek (Samsung, Apple, Google) nincs terméke ezen a listán.[ Szerkesztve ]
Poco F6
-
hmb
aktív tag
válasz Graphics #121 üzenetére
leszámítva hogy az egyikkel egy fasiszta állam gyarmatosítás az támogatod,és persze nyilván nem csak üzleti okokból gyűjt rólad adatokat mint az európai központi Google.a fotós képességek meg hát köszönőviszonyban sincsenek,ahogy szoftver frissítés,biztonsági támogat sem egy ligában játszik.nem nyomnak pisztolyt a fejedhez hogy vedd meg.
Hieronymus.igen sokan a drága autókat befektetésként veszik.most persze ne egy szarrá tuningolt felextrazott 250 ezer fontos range roverre gondolj, amivel egy agymputalt focista tudatja a világgal a pénisz méretet.ez egy komoly üzletág, sokan csinálják a pár ezer fontos autóktól a milliárd dolláros ritkasagokig.[ Szerkesztve ]
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
-
hmb
aktív tag
egyrészt sokaknak munkaeszköz,pl a 2 cég ahol melozom a legtöbb ékszertől fotókat telefonnal készítik.van profi fotós meg felszerelés de egyszerűen felesleges a kész ékszertől olyan minőségű fotót küldeni a vevőnek,vagy instagrammra.karbecslok.fzvarisok stb sok foglalkozás van ahol egy jó fotokepessegu telefon nem luxus.es egyébként az igazi luxus cikkeket mint drága ékszerek,órák autók a vevők döntő többsége befektetésnek veszi.ugyanis az áruk emelkedni fog.egy iPhone,pixel az unió legcsorobb,országában valóban luxuscikkek tűnik,Európaban meg egy szimpla használati tárgy tömegeknek.
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
Sofian
őstag
válasz Gyula196906 #193 üzenetére
~420 pillanatnyilag mindenhol a 256-os
-
Gyula196906
senior tag
500-ért ennyi kevés
Kiváncsi lennék a nubiára... -
veterán
Gemini folyamatosan tanul a neki féltett kérdésekből csak mivel szignifikansan kevesebb magyar kérdés érkezik be hozzá ezért jóval jobban le van maradva. Az advanced verzio egyébként szerintem eléggé rendben van, legalábbis nekem sokat segített eddig. Parancsok terén viszont gyenge jelenleg.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
r4pid
tag
Rendben köszi, ha tényleg egyszerű cserélni akkor megfogadom a tanácsotokat. Asszony pixel 8an van egy ilyen amúgy teszteltem hogy látok e különbséget de nem láttam. Persze el tudom képzelni hogy oldalfenyben és bizonyos esetekben van, de nem néztem utána mennyire bonyolult cserélni.
-
-
r4pid
tag
Kamerára ki milyen fóliát tesz vagy hogyan védi?
Spigennek van ahogy nézem de sehol sem elérhető..
Mintha remlene hogy olvastam volna régen, Media Markt tud felrakni kb bármire kijelzővédőt nagyon jó minőségben. Esetleg erről van tapasztalata valakinek? Kamerára is fel tudnának rakni?
Köszi a válaszokat 😀 -
őstag
válasz kbadam83 #183 üzenetére
És ezzel kb ki is fújt az előny.
Nekem nagyon tetszik ez az alap android, végre nincs tele szemèttel. Cserébe viszont szerintem sok helyen durván le van maradva az ios 18 betahoz képest.Gemini magyarul elég buta. Olyan mintha korlátozva lenne. Erre lesz valami update?
[ Szerkesztve ]
-
kbadam83
senior tag
Semmi eget verő de például én nekem iPhone-on nem jön be, hogy ha weboldalt húzom lefelé , vagy Facebook ilyesmi sokkal lassabban pörgeti fel 120 hertzre a kijelzőt és ehhez képest olyan mintha 60 Hertz lenne szó szerint. De általában az androidos telefonokon ez így van mint ezen.
Nekem jobb képeket lőtt hétvégén mikor Drift versenyen voltam mint az alma, és sok plussz funkció van a fényképezés alatt almához képest amit én kihasználok
-
Hamory1
kezdő
válasz mediumgecso #181 üzenetére
Mi a baj a 15 PM- el?
-
hYpErKe
tag
Ennyire lehúzó tesztet rég olvastam itt az oldalon, ha valaki elfogult egy gyártó irányába akkor ne vállaljon be olyat ami nem tetszik neki és ne írjon róla.
Pixel --> Pixel 7
-
mrThomi
addikt
válasz szkaroly #176 üzenetére
Ők megpróbálják bevonzani a vásárlókat azzal amit mások nem lépnek meg, a mennyiségi eladásra mennek kis profit mellett, ill. ők megtalálták a piaci résen belül a piaci rést. A google majd rájön, hogy ez így nem pálya. Aki akarja most úgy is berendeli előrendelői akcióban a nagyobb tárhelyeset, fél éven belül meg úgy is beesik az ára.
-
Azie
őstag
úgyúgy. amúgy várjuk ki, amíg on demand fizikai tárhely lesz (pl. minden készülék 3TB tárhellyel jön, de minél többet használsz éppen, annál több lesz a havidíja), vagy csak felhőtárhely. esetleg minden szolgáltatásért amit a telefonon használsz külön kell fizetni (használatarányosan)
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
bteebi
veterán
válasz mediumgecso #167 üzenetére
Teljesen jogos a felvetés. Eleve 128 GB Apple tárhely felér 512 GB Android/Windows tárhellyel.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Azie
őstag
válasz dragon1993 #171 üzenetére
szerintem azért user el tudja dönteni mik a felhasználói szokásai és az alapján választ tárhelyet /sd support készüléket stb.
a másik oldalon pedig a google sem tök hülye, hogy kiad 128-as készüléket, gondolom azért vannak eladási adataik, amik alapján látják, hogy erre is van igény.
hidd el, nem az itteni fórumozók az átlaguserek. az átlagusernek mindegy a tárhely, menjen a tiktok, a banki app, tudjon fotózni és 1-2p videókat készíteni kb. az meg, hogy milyen telefont vesz, nagyrészt attól függ, a szolgáltatónál mire kap nagyobb jutalékot a host/ess. (vagy mit lát a tv reklámban)
de persze lehet itt pörögni, hogy hol milyen fos a net, vagy milyen codeckel videózzunk
(amúgy a javított videó felhőszolgáltatás k* lassú még gyors nettel/wifivel is)"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
janeszgol
félisten
válasz Hieronymus #164 üzenetére
Ott is gáz. Majd ha lesz róla cikk, én úgyis megemlítem.
-
dragon1993
őstag
LOL
USA-ban hanghívást nehéz összehozni elég sok helyen, de Indonéziában se a Gigabitekről szól az internet.
A legtöbb helyen a 8 óra alvás alatt lesyncelte a képeim, de könyörgöm ez egy 500k-s telefon ne csináljon nekem feladatot.
A Google Photos videó feltöltése meg egy vicc, simán be tud ragadni egy-egy videó ami megakasztja az összes többi fájl backupját.
-
r4pid
tag
Köszi, közben látom már yettel és eMAG is ezzel a 80kHUF-val akciozik.
Így a 256os már nem olyan rossz ajánlat alzanal, befizetek egyre én is szerintem 😀
[ Szerkesztve ]
-
mediumgecso
őstag
De ez ájfón...az nem baj
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
energy_
senior tag
Az összeg fix, a cél minél kisebb értékű telefont leadni. Ahogy olvastam redditen ez más országokban is így megy. Én azt gondoltam magamban, hogy legalább kapcsoljon be, de lehet ez se számít. Megkapni szerintem még senki nem kapta, gondolom googletol kapják. Két hetet írtak, meglátjuk.
-
veterán
Szinte mindenhol 128 GB az alap....
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
r4pid
tag
Sziasztok!
Alzas készülékbeszamitasbol kapott már vissza valaki?
Addig kerdezoskodtem chaten amíg elkezdtem furcsallni:
Nem bírálják el rögtön helyszínen sem a 80kt. Nem mondanak direkt semmit arra hogy mennyiert számítják be a régi készüléket és mi a feltétele. Látom volt más telefonoknál is ilyen akció, esetleg hallott valaki valamit?Köszi a választ!
-
Dilikutya
félisten
válasz Zsolt,72 #159 üzenetére
A probléma továbbra sem az, hogy van 128 GB-os kivitel, hanem hogy 2024-ben van fél millióért még telefon 128 GB-al, mikor ennek a duplája sem igazán tolerálható már ennyiért.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
aktív tag
válasz janeszgol #157 üzenetére
"A 128 GB-os verzió nem bír ki egy egy napos videózást."
Ez pontosan így van, jogos. Aki egész nap videót kíván rögzíteni, az választhat a 256 GB és 1 TB közti sávban tárhelyet, igényei szerint.
Aki pedig semennyit sem, vagy egészen minimális mennyiségű/hosszúságú videót rögzít a nyaralás során (pl én ), annak továbbra is megfelel a 128-as tárhely.
-
sparks
senior tag
válasz janeszgol #157 üzenetére
1 hetes hajós kiránduláson voltam, szinte minden nap videóztam a különböző desztinációkon és a teljes 'muster ' 65 GB lett
Igaz, ez nem (csak) telefonnal, hanem DJI Osmo Pocket3-mal lett felvéve 4k60p-ben.
És bőven benne lett minden, ami fontos és a végén a vágással sem kellett évszázadokat tölteni, hogy kidobjam a felesleget. Akár el is lehet férni ennyin, pláne ha van nálad egy 1 TB-s SSD, amit rádugsz este a telefonra és kb. 3 perc alatt mindent felmásolsz rá.
800 mega és 1 giga között lehet valahol 1 perc 4k60p-ben, ezzel ha naponta 1 órát videózol (bár ki az aki napi 1 órát visszanéz, abból 80% kuka amúgy is), akkor is bőven elférsz 1 napraEttől függetlenül én is gyásznak éreznék egy 128-as telefont 2024-ben, így 512-est vettem
Amúgy nem olyan rossz ez a telefon (Alza, kedvezmény, plusz telefonbeszámítás - persze majd ha meg is kapom a 80k-t) összesen 470kFt az ára és még kaptam 12 hónap Google One 2 TB előfizetést is ez is 100k felett lenne, ha elő akarnék fizetni. Így összességében nem rossz deal szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
szkaroly
senior tag
-
Azie
őstag
tipikus esete, amikor hvcs a bmwbe 2 litert tankol...
ha 500k telefonra van pénzed, akkor gondolom azért nem vág haza egy flottás korlátlan előfizetés 6k-ért és egy 2tb one előfizetés 1k-ért havonta, aminek eredményeképpen 5p alatt felszinkronizál mindent a felhőbe a készülék (p8p) külföldön is.
a 128-as készülék szerintem pedig egy marketingfogás, hogy jobb előrendelési számokat kapjanak, mivel előrendelve itt is kb ugyanannyi volt a 256, mint a 128.
(emellett baromságnak tartom a 128-at én is, mert nem (csak) a fotók foglalnak sok helyet, hanem az appok)"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
bostone
addikt
Meglepő módon, egyre több az almás felhasználó.
Én inkább azt véltem problémának felfedezni, hogy az átjárást nem könnyítik a rendszerek között. Például egyes alkalmazások felhőbe mentenek. A google és az apple felhők nem barátok.
Egyébként nagy öröm, hogy Pixel készülékek hivatalosan is forgalomba kerültek itthon, bár még nem teljesen kerek ez a történet, de elmozdult a pozitív irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest