Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
Én is kitöltöttem (majdnem elfelejtettem )
Leadok egy jó öreg OnePlus 2-t. Meglátjuk, ha adnak érte 80k-t, köszönöm -
Tomicsek83
csendes tag
Én ma voltam bent Alzáéknál. Előrendeléses PRO-ra szerettem volna leadni korábban egy régi mobilt. Azt mondta a srác, hogy ráérek akkor, ha megjön a telefon.
Majd a vételárból levonják a 80-at. Kérdeztem, hogy nem gond e, hogy szept 5-ig van a promó, azt mondta nem, mivel elő van rendelve. Kíváncsi leszek... -
energy_
senior tag
Ezt valamiért minden tesztből kihagyják, plusz az alzás készülék beszámítás promó, és így 320-ért kaptam a sima 256-ost. Persze lehetne ingyen is, de így azért bőven nem rossz deal.
Igaz hogy ezek a bónuszok nem lesznek sokáig, de aztán meg hamar csökken az ár, szóval kicsit unfair a teljes megjelenési árát hasonlítani a többiekhez.
Ha valaki még bizonytalan hogy működik ez a beszamitós promó. Én bevittem személyesen, fickó kitöltötte nekem az űrlapot és kész, várom a pénzt. Mondjuk először kicsit kétségbe volt esve, gondolom első voltam aki ilyet kér tőle.Tényleg bármit le lehet adni, csak legyen imei száma. Tőlem egy 2013-as xperiat kaptak
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Senki nem írta, de Brigiről (Alicewake) a legolcsóbb telefon sem tud rossz képet lőni.
-
Hamory1
kezdő
Érdeklődtem a 80 ezres bónusz kapcsán. 08.23.- án vettem át az XL telefont. Azt mondták, hogy 2 hét múlva hívnak, és a bónusz összeget újabb 2 hétre rá kapom meg. Mire fel ez az időhúzás? Hogy végül 30 nap után ne tudjak elállni?
[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
(A szöveg értelmezés egy szó btw.)
"Sehol nem írtam, hogy oké a 128, mert valóban szégyen!"
De. Írtad. Explicite. Bár nem konkrétan azzal a szóval, hogy "oké", de attól az még azt (is) jelenti, még ha eredetileg nem is annak szántad. Nekem megfelel ≈ rendben van, jó, "oké". Hadd idézzelek a #125-ből: "Nekem bőven elég a 128-as, a fele most is üres!"
Na akkor most menjen a szöveg értelmezés (sic!).
De amúgy nem kellene (ennyin) megsértődni. Neked elég, örülj neki. Másoknak meg - pl. nekem - sajnos nem. Legalábbis microSD-s bővíthetőség nélkül nem. A programokon kívül igazából semminek nincs szüksége a >GB/s-es írásra-olvasásra, még egy magas bitrátás 4K videót is kényelmesen le lehet játszani egy microSD kártyáról (már egy gagyi 20 MB/s is 160 Mbps), egy tetszőleges akármilyen felbontású zenét meg pláne. Ezek nem a tárhelyet, hanem max. az SoC-t fogják megfektetni, de ma már azokat se.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
bteebi
veterán
Ilyen alapon akkor már-már kár, hogy nem 64 GB van benne, urambocsá' csak 32, mert azt sokkal könnyebb kihasználni. Ugyanez igaz a kevesebb RAM-ra és a gyengébb SoC-ra is. Oké, nyilván ne legyen 1-2 TB tárhely egy tetszőleges "alapmodellben", de a 128 GB tényleg nem olyan sok. Pláne úgy, hogy nincs microSD-s bővítési lehetőség. Egyszer kelljen az életben sok videót készítened, akkor zavarni fog, hogy nincs elég tárhely.
A letisztult rendszerhez meg szerintem nem kell (közel) csúcsmobil. A hosszú támogatás meg... az annyit csinál, hogy ugyanahhoz a feladathoz sokkal nagyobb erőforrásigény lesz majd, szóval talán még károsabb is, mint hasznos. Nekem spec. fogalmam sincs, hogy milyen új fícsörök vannak a legújabb Droidokban, én szerintem már egy 5-tel ezelőtti főverzióval is simán ellennék - feltéve hogy minden nekem fontos alkalmazás elindul azon is. Nem használok ADB utasításokat, kamerákat viszont igen, és készítek videókat. Nekem kellenek a jó kamerák, és (sajnos) a sok tárhely is. Már csak azért is, mert sok zenét is tárolok a telefonon.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Dilikutya
félisten
Ettől függetlenül pofátlanság a 128 GB ennyiért. De az alapmodellek esetében is. Mondjuk a Samsung és az Apple se viszi túlzásba a csúcsmodellek alsóbb példányainál, de fél millióért még nekik sincs pofájuk 128 GB-ot adni.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
vacs
veterán
"El tudom képzelni hogy vannak olyanok akiknek elèg a 128 de annak egy ilyen tudàsu telefon felesleges mert nem használja ki se appokkal se video és kép készítéssel vagy bàrmi mással."
Ez kicsit sértő volt!
Nekem bőven elég a 128-as, a fele most is üres!
Én nem a kamera miatt vettem Pixelt, hanem én szeretem a letisztult rendszert és tetszik a hosszú támogatás, mert 4-5 évig használok egy telefont!
Adb parancsokkal futtatok pl Shizukut, szóval de, ki van használva!(^)(>.<)(^)
-
Lajmund
őstag
válasz Dilikutya #120 üzenetére
Ja annyiért lehet venni pàr terra ssd-t amire lehet mentegetni 30 gigánként. 512 szerintem alapnak kéne lennie. El tudom képzelni hogy vannak olyanok akiknek elèg a 128 de annak egy ilyen tudàsu telefon felesleges mert nem használja ki se appokkal se video és kép készítéssel vagy bàrmi mással. Értelmetlen. Ezzel nem is lenne baj ha nem ekkora lenne àrba az ugrás. Főleg hogy semmi màsba nem tud többet.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Graphics #121 üzenetére
A "markánst" így értettem... Mert elég nagy eltérés lehet..
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Dilikutya #120 üzenetére
UFS3.1 van csak elvileg a Pixelben, tehát ez sem urtechnika.
142 ezerért vett Poco F6-os 512GB UFS 4.0-t adott..
Mégha markáns eltérés nincs is ..
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Dilikutya
félisten
válasz janeszgol #10 üzenetére
Nehezen tudom elképzelni, hogy indokolt a 200 ezres különbség a 128GB és az 1TB verzió között.
Másrészt fél millióért 128 GB vicc, 512 simán elvárható lenne. Jó, az nem mérvadó, hogy kapni 150 ezerért 12/512 kiszerelésű Honort, nyilván nem ugyanolyan gyors tároló van a kettőben, de azért na.
Ez a Pixel is addig volt érdekes, amíg jó árú, itthon nem kapható telefon volt. Mire ideért, szépen elvesztette az összes előnyét, egyedül a 7 éves támogatás ér valamit, de az is a 2., 3. gazdának, aki ezeket a telefonokat veszi, ritkán használja olyan sokáig ugyanazt.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
vacs
veterán
A "sima" pro modell érdekes lehet.
(^)(>.<)(^)
-
szkaroly
senior tag
válasz Hieronymus #110 üzenetére
Ha egy 150 ezres telefonba 12/512 opció belefér, akkor egy félmilliósnál a 128 giga - nevezzük nevén - egyszerűen fillérb*szás. Amúgy meg: pont a másik Pixel 9 topikban volt ember aki 2 napig másolta át a videóit. Nem a 128-asra gondolom.
Poco F6
-
Titusz_61
csendes tag
Kíváncsian várom az új értékekléseket mindig! Örvendetes a hosszabb támogatási idő, szurkolok minden gyártónak. Ez is a legjobbak közül való. Utóbbi évek tesztjeit zömében elolvastam, videókat megnéztem, nagyon jó a mobilok fotós, videós képessége. S20Fe van nekem, asszonynak S23, ami jobb, de nem eget rengetően. Bizonyos körülmények között jobb a mobilok képe mint a régebbi fényképezőgépeké. A sok tesz után vettem a Nikon D40X és a Nikon P7800 helyett egy Panasonic G80 12-60 mm MILC gépet, innentől a mobilok fotós képességei másodlagosak lettek. Azért követem továbbra is a mobilokat
-
Minority Report
Kicsi vagy kevés a háttértár?
A telefon USB portja USB-C 3.2. (5Gbps vagy magasabb, mert ezt nem tisztázta a Google.)
Dual Drive USB pendrive már elég kicsi. 1 TB méretig kezeli a telefon.
A kisebbek már olcsón kaphatóak..
Megoldható a nagy videó állományok gyors eltávolítása a telefonról.
És azonnal hozzáférhető tévébe vagy pécébe dugva.Nem tetszik az írás. Már a címe sem, mert negatív zamata van.
De ez a saját véleményem.Ami jogosabb kritika, hogy hiányzik belőle néhány tulajdonsága a telefonnak. Én egy nap alatt kettőt találtam, meg.
Adaptive Touch:
A telefon alkalmazkodik az érintés körülményeihez.
A nedves kéz, eső, ... Sokkal kevesebb problémát okoz. Alkalmazkodik a körülményekhez a telefon.
Hasonló funkció egyedül a Samsung készülékekben van. (Állítólag) kevésbé használható.Kijelző tükrözés:
Az USB-C porton keresztül monitorra/tévére küldhető át a tartalom.
Alapként 1920x1080p60 a felbontás. De nem kerestem az esetleges beállításokat.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
p2pp
őstag
tech2 Laci pár s alatt elvitte a showt.
De várom majd a teszt képeket is róla.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Don't Panic
senior tag
válasz Alogonomus #92 üzenetére
Remélhetőleg a kövi három GEN-ezt meglépi és (modern hw lesz benne) TSMC InFo-Po lesz elvileg a kövi GEN Tensor.
-
Drakmusz
addikt
Köszönjük a tesztet!
Az elődjéről nem igazán éri meg váltani.
Ahogy már írták többen is, talán majd a következő, saját tervezésű chip lesz a vízválasztó.
A Google egyfajta androidos iPhone-t akarna létrehozni, ennek megfelelően az árak is elszálltak a sztratoszférába...
A kamerás szekcióhoz egy pár gondolat.
Hosszú évek óta ezzel a márkával fotózom, sőt igazából az utolsó két Nexussal léptem rá az útra.
Ezeknek a mobiloknak mindig is nagyon jellegzetes képalkotása volt, ez az új szériánál is tetten érhető.
Az utóbbi időben viszont már a Google is változott, bizonyos területeken nem éppen az előnyére....
A jpeg tömörítéssel kapcsolatban abszolút egyetértek a teszt írójával, nem túl jó ez az irány.
Amikor egy gyári beltéri fotó nincsen 3 mega, ott bajosan lesznek extra részletek.
Némileg elsamsungosodott a képi világ, ha fogalmazhatok így.
Mondjuk olyan zöldeket még nem tudnak gyártani mint a koreaiak.
Meglepő módon a Pixelekre is lehet GCamot tenni, és mivel a megoldás házon belül van, így a végeredmény is sokkal emészthetőbb.
[link]
Ez mondjuk általánosságban szinte valamennyi mobilra érvényes, némi munkával sokkal többet is ki lehet hozni a fotókból.
A töltés lehetne gyorsabb, az AI okosságok nagyrésze csak parasztvakítás, az árat már említettem.
Hát nagyjából ennyi.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
Új hozzászólás Aktív témák
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest