- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Sajnos én leszek a fekete bárány itt, úgy érzem, hogy nem fog menni a P9 tulajlás. Köszönöm azért mindenkinek a sok hasznos infót és segítséget. (és így is cikinek érzem, hogy ilyen drága terméket küldök vissza, hisz még soha nem küldtem vissza semmit).
Fotókra kerestem a legjobbat, hetekig variáltam, mi legyen, végül meglett.
Tökéletes, de tényleg tökéletes, ami fotókat csinál. De egyszerűen ezzel az árral nem tudok megbarátkozni, hisz ha meg a fotókat félreteszem, akkor 100%-ig mindenben ugyanazt az élményt kapom, mint a nevetségesen értéktelen Realme 10-esem. De az még formára, súlyra, egyebekre szimpatikusabb és kézreállóbb is. (A gyorstöltés hiányáról nem is beszélve).
Másrészt valahol érzem, hogy ez lenne majd az út, a minőségi minimum a fotózási színvonalban, de nálam valahol 150k környéke most még egy mobilnál az, aminél nem érzem tehernek az ár-érték arányt és anélkül tudom használni, hogy örökké azon járna az eszem, hogy az árából mennyi minden hasznos és elsőbbrendű dolgot kaptam volna meg.
Szóval sajnálom, hogy így alakult, nem a mobilon múlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest